Arkadaslar Cumhurİyet Bayraminiz Kutlu Olsun...
Arkadaslar Cumhurİyet Bayraminiz Kutlu Olsun...
Artık seni beklerim bursa'ya bak hali hazırda senin havaların başlamışken...Bu arada ben de hiç bırakmam motosiklete binmeyi Yağmur çamur farketmek ruh halim her zaman motosiklet üstünde olmamı istiyor...Ayrıca kısmetse bugün gidip eliminatör250'yi teslim alıcam...Bakalım motorun nesi var nesi yok...Sabırsızlıkla bekliyorum...sırali 2silindir su soğutmalı 6vites 33hp 250cc aman tanrım artık hyo gt250r'Ları çizeceğim bol bol
Bursa'dan var olmaz mı?hem de mavi renkte full bakımlı...
AKIN FİDAN
ya arkadaslar bısı sorcm...ben sımdı yaza cbr 125 alıcm ınsallah sızce 2008 modelmı alıyım yoksa hemen yazın basında sıfır 2007 mı alıyım kararsız kaldım cunku 2008 modelı cıkınca 2007 nın fiatı dusermı mrk edıorum doorusu...
metalgod semih abi o akşam bi de anathema konseri vardı ya...Üstelik bir davetiyem vardı ona bile gidemedim sen düşün...Telafi edilir rahat ol sen
AKIN FİDAN
Merhabalar arkadaşlar 2 aydır motosiklet almayı düşünüyorum ne zamandır kafamdaki makine cbr 125r idi.Şu an ehliyet ile uğraşıyorum B'yi hakettim gibi bidahaki sınavda da A2'yi halledeceğim.En geç ocak sonu-şubat başı gibi bir motosiklet alacağım.Yalnız büyük bir korkum var.Alacağım cbr 125 çalınır diye gerçekten şimdiden korkusunu çekiyorum.Aldığımda bahçeli- kapalı otoparklı evim olmasına rağmen apartmanın içerisine koyacağım da sizlere bu disk freni-alarm gibi şeyleri soracağım.Bunların çalışmaları gerçekten iyi mi hani biri hareket ettirmeye çalışsa ya da 3 kişi yüklense götürmeye çalışsa gerçekten iş görür mü bu alarmlar?Bir sorun da bu cbr 125'in malzemelerinin çok pahalı olduğunu duydum.Örneğin bir sinyali 125 ytl civarı mı??
Sabredip okuduğunuz için teşekkür ederim.İnş ben de CBR 125 r ailesine katılacağım.
la görkem nerde ne oldu o herife yazmamış çoktandır.
Hayat boş pompala çoş.
Görkem Ukrayna'ya gitti olum. Haberin yok mu? Antalya'yı düşün, buradaki Rusları düşün, sonra al onları 5 ile çarp oldu mu sana Kiev? Sen olsan nette takılır mıydın? Pınar okursa bunu kese beni be.
Öhöm, neyse Görkem Ukrayna'da abi. Yakında, internete rahat erişebileceği bir yer bulursa damlar...
emere senin bunları yazdıgına inanamıyorum dostum alkollu falan deyilsin dimi.kız muhabbeti emreden
moldov ların üstüne tanımam anladın sen onu..rapor et le çabuk ben böyle böyle bişey yaptım naapmalıyım diye.hadi çabuk ara
vayy görkemden valla haberim yok özgür geldi o gitti bu sefer.napar orda tankpad falanmı almaya gitti. şaka bi tarafa iyi olmuş yaa ukrayna sevindim valla niye bilmiyorum ama iyi bişeydir heralde okul falan.
Hayat boş pompala çoş.
Raporu verdim zaten biraz evvel merak etme . Bir mühendislik (zannedersem inşaat) bölümünü kazandı gitti işe Görkemcan. Bence çok iyi yaptı, hayırlısı olsun onun için... Ben de bu arada dalya dedim 10.000'i bugün devirdim, ama 8.000'lerde kurduğum hayalim hala hayal para işini bir denkleştiremedim, sponsorum çok mırın kırın ediyor yahu...
Ukrayna Teknik Üniversitesi gibi bişeydi adı makina müh. Okuyor görkem...
AKIN FİDAN
Arkadaşlar listeye benide ekleyin bari. 2005 kırmızı var... müsait olduğum bi zaman resimleri ve bakım masrafları nasıl azaltılır onlarıda yazıyım..
meraba arkadaşlar bir sorum olacak bu cbr125r larda arkadaki koltuğun altı boşmu birşeyler konurmu ve nasıl açılıp kapanıyor acaba
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
koltugun altı bos kucuk bı bolme..
anahtarla acılıyor motorun sol tarafında aarkadakı anahtar delıgıyle..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ya mesela bi mont olsun defter kitap olsun sığmaz mı acaba
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
defter sıgarda sora kullanılmaz:D
ya ole cok ekstra buyuk bı yer degıl..
eldiven filan sığar ama di mi?
evet eldiven alıyo rahat rahat
aslında sole solıyım
yagmurlugum,kıslık baya kalın olan eldivenlerım,takım cantası(cbr 125 in) ve el kıtabı sıgabılıyor..ama bunları baya bı tıkıstırmak gereklı..
O küçücük yere neler sığdırıyordum beaa....
Heygidi günler....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)