slm cıbırcılar ne zamandan beri giremıyordumm
nasılsınızzz ramazanınz mubarek olsunn
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
yok yine anlasamadik:D
online olarak buy now secenegiyle bulamamistim ben burdayken:D
simdi oldu sanirim..:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Uff bugün zincirimin yere sürttüğünü (!)() farkettim... Zincir hala nasıl kopmadı merak ediyorum... Kendi boyunun yarısı kadar genişledi hala kopmadı... Ne bu ya sakız gibi , neden yapmışlar bu zinciri Kopmuyo kardeşim...
Bu gece eve dönerken kalkışta acaip sesler çıkardığını farkettim koptu kopacak...
Izmite yarışlara gitmezsem de olmaz bakalım ne yapıcaz
Filtreyi yüce praetorian getirecek... Bir de lastik ve zincir takımı alsam... Motor canavar olacak canavar... Fakat masraf işte... pıhh..
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Senin koyduğun linki bulmuştum ben de...Hatta firefox'a sık kullanılanlara eklemiştim...
Ayrıca benim zincir de bitmeye yüz tuttu...Bizim ön dişli 16deil mi?Onu bi diş büyültmeyi düşünüyor arkadasım.Motorcu bir arkadasım var da...Komple seti deiştirirken ön dişliyi 17yapalım diyor biraz son hızın artar dedi...
http://www.knfilters.com/search/deal...x?part=HA-1502
Türkiye yetkili satıcısı Lapaş Lastik Pazarlama ve Ticaret A.Ş.
Adres:ERENKOY CUSTOMS, EKOL WAREHOUSE, SULTANBEYLI, ISTANBUL, Turkey
Buradan alamıyor musun görkem?Ayrıca bu kış eğer ailem motoru büyültme taraftarı olmaz ise.egsoz sistemi-bi çift lastik-k&n filter alarak yoluma devam ede edeceğim...Bi kaç tane 2.el arrow denk geldi...Ortlama 1000ytl masraf yapmış olacağım cıbıra acaba değer mi değmez mi?Yorumlarınızı bekliyorum...
bi de şöle bir durum var.Önümüzdeki sene cbr125cup'a girmeyi düşünüyorum.Onun için nakte ihtiyacım var...Motoru büyültürsem naktim kalmaz kesinlikle.1seneyi daha cıbırla geçirip hem yarışlara katılmak istiyorum.Sanırım tecrübe açısından çok ii olur...3000ytl cupA 1000ytl'de motora harcamış olucam...Kafamdaki gii olursa herşey kısmet bakalım...
AKIN FİDAN
ultraukala... bilgi için teşekkürler sağolasın.
oncelıkle 2.el arrowların fıyatlarından basla bakalım nekadar onlar
belkı almak ısteyen olur motorunu degıstıremeyıp yenılık ısteyen olur hanı onlar ıcın bılgı olsun..
2.olarak sahsi fikrim cbr cup a giriceksen motorla oynama
hadi hava filtresi takarsin o ucuz yine de digerleri bence kalsin
paraya ihtiyacin olucak zira..
ben ocak gibi belki egsoz alabilirim dondugumde biraz param olucak ama calismicagim icin(bi sure) o para lazim ama ocakta bi para gelicek onla kapabilirim hemen..
okulum uzadigi icin yakin zamanda yuksek maasli bi is yok
dolayisiyla cbra hadi max cbf a talimiz..
Dün bi cbr gördüm ışıklarda karşılaştık; turuncu renkli arka lastiği değiştirmiş bide egzos taktırmış. ilk ben geçtim adamı sonra adam egzosu bağırta bağırta geçti beni zoruma gitti yawww sonra yetişemedim de. Benim motordamı anormallik var onunkisindemi çözemedim bi türlü.
ultraukala
Lapaşı ara bakalım cbr125 için filtre getirtmişler mi getirtmemişler mi...
Bu arada cuma günü ben de zincir ve dişli takımını değiştiriyorum ama benim dişliler aynı kalacak. Gelecek ay başına da 130luk Mt75 alıcam... Pek sevmediğim bir lastik olsa da zaten satacağım için motoru pek önemsemiyorum biraz kullanayım...
Bu arada benim sadece zincir kötü durumda dişlilerimin durumu iyi... Fakat takım olarak alacağım için , eğer dişliye ihtiyacı olan varsa bana ulaşsınlar...
Özgürcanım ne zaman gelecek filtre?
m_Ali
El elden üstündür
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bilmem heralde cuma yada pazartesi gelir(is gunu oldugu icin ole ayirim yaptim yakin olduklarindan degil yani:D )alma mt75 yi ya yeni duro al daha iyi..
GorkeM
ikinci el aldım cbr rımı 1600 kilometredeydi kazıklandık gibime geliyo gecenlerde bi abi bindi yamaha sevisinde calışıyo takometreyle oynamışlar kilometreyi geri almışlar filan dedi ürküttü beni bide debriyajı bitik filan dedi 1600 de aldım 5200 yaptım bi sefer yağ değiştirdim bana satan kim bilir kaç kilometre yaptı
Nereden anlamış takometreyle oynadıklarını... Sallamış gibime geliyor... Senden önceki sahibi bakımlarını Honda servisinde yaptırmamış mı?
praetorian
Olm Duro 80 ylt mi ne , mt75 de 100 ytl... hiç olmazsa pirelli.
ustalar herseyi bilir..
20 ytl icin ok pirelli alinirda yani sevemedim o lastigi
Görkem senin kuyruğa 130'luk duro hf917 yakışır desenide güzel... Performansı salla bence çok şık olur...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
su benim begendigim duro galiba o..
bence onu tak
en kotu ihtimalle 1 sene kullaniosun zaten:D
ErTech
1 eksik söyledin sanırım , hf-918 ... yaw madem o yakışıyo 130luk mt75 neden yakışmıyor? ...
Neyse özgürcan sen gel beraber karar veririz...
evet ollm sabret surda 10 gun kaldi
13 gun sora mototalda bakim yaptirirken iyice konusuruz bunu:D
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Bizden Duro takan Okan vardı... Okan durum raporu lütfen...
pirelli sport demon var bir de...Bi ara vermiştim linklerini şimdi bulamıcam...130-70_17 sanırım..ölçüleri...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 275 kullanıcı var. (0 üye ve 275 misafir)