@ Ertech
Kardeşim çok teşekkürler...
@ Ertech
Kardeşim çok teşekkürler...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Ertech, 3 gün ortada yoktum bi baktım kapmışsın hemen Güle güle kazasız belasız kullan
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Ertech hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim..Nazar boncuğu şart
bende bir cbr 125 hayranıyım 1 2 sene içinde umut edıyorumkı alacagım(para meselesi) birde bi sorum olcak yeni kasa cıktımı eskılerın 2. el fıyatları ne kadar duser(saten umudumuzda 2.el)
arkadaslar cbr'ın yenı modelı gelmıcekmı honda efe'nın halancıyım nedenı ıse euro3 standartına gecıolarmıs vede bırakc sey yenılenmıs motorun fıatı da 7.5 yada 8 milyar olacakmıs burda bu motora bu paranın ulkemızde cok gelencegınden getırtmıyolarmıs cok heveslıydım yenı kasasına ama adam gelmıck 2-3 seneye kadar dedı ama ben ordakı adamın yalancısıyım...bana bole solendı paylasmak ıstedım
7.5 8 milyara hyosung gt250r alırsn
E abi oha!cbr125 8-9 milyar olursa kim alır onu??Git hyosung al başka marka al çook daha iyi o fiyata göre...Bİraz uçmasınlar lütfen ya
off o bayılere bakılırsa 6 7 kere gelmıstı cbr..
o motoru mototalın kapısında gormeden geldı demıcem:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
O motor gelmicek zaten özgür daha çok bekliyorlar....
AKIN FİDAN
Arkadaşlar.. Eger gerçekten gelmeyecekse, bu benim yüreğime soğuk bir su serpmiş demektir.. Yeni kasayı daha çok istiyordum.. Ben alınca yenisi gelirse diye korkuyordum ama, Eğer gelmeyecekse artık gönlüm rahat...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Bence de daha gelmez o model. Resmi olmayan kaynaklara güvenmeyiniz...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
arkadaşlar bu cıbırın iki farının ortasında, biraz altta başka bir ampül var, onu nasıl yakıyoruz bilen var mı?
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Arkadaşlar iyi dilekde bulunan tüm arkadaşlarımı sonsuz teşekkür ediyorum...
Allah herkese istediği motoru nasip etsin...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Üstelik farlarımızda sürekli yanar sadece uzunlara hükmedebiliyoruz...
AKIN FİDAN
ertech hayırlı olsun yeni motorun.Kazasız belasız kullan..
CBR125R Mavi 11
ErTech hayırlı uğurlu olsun Kawasaki Z750 CıBıR125R ne yaptın abi duruyormu satıyormusun ?
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Cıbır ve ben....
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 135 kullanıcı var. (0 üye ve 135 misafir)