Arkadaslar MotorOn dergisi bu ay CBR125R yi incelemiş, Haberiniz olsun istedim!
+lar:
Cok yonluluk
ekonomik fiyat ve tuketim
surus kolaylıgı
-ler:
suspansyonlar
tutusun tam sınırlarda olması
Arkadaslar MotorOn dergisi bu ay CBR125R yi incelemiş, Haberiniz olsun istedim!
+lar:
Cok yonluluk
ekonomik fiyat ve tuketim
surus kolaylıgı
-ler:
suspansyonlar
tutusun tam sınırlarda olması
suspensiyonlara neden - vermiş çok merak ettim... Sert diyorlarsa eğer bir yerimle gülerim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
he he bencede iyi oraya laf yok nereye gidiyorsunuz yarın?emrenin motor da 150 yapiyormuş oda gelsin ben yetişemem
Hayat boş pompala çoş.
movistar Kısmet olursa yarın sabah Bursa yolu var onlara...
AKIN FİDAN
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3514410 size zahmet şu cbr a bi bakar mısınız?[]
lımıtor benım 11500 e kadar cıkarıyodu..
zaten 13000 devır yokmuydu kadranda?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
@Moviestar
Veysel benim motor nereye 150 km/h yapıyor be. Asıl ben sana yetişemedim, kalkışlarda adam uçuyor gidiyor. Sonra "benim lastik kalın o yüzden" deyince de yok efendim kullanana bakacakmışım. Marifet sürücüdeymiş... Rossi ya mübarek movistar efendi. Neyse biz böyle atışırken ybr'li bir arakadaş da trafik ışıklarında gaza geldi başladı bizim Veysel'le kapışmaya, yırttı bir yerleri geçecem diye. Bir de Veysel'in sağına girdi Veysel sağa yanaşacak durmak için yavaşlıyor sinyal veriyor yok illaha geçecek sağından, neyse yavaşlayınca geçtti gitti de hevesini aldı. Bizim Konya'lı Valentino da adamı eziveriyordu valla...
bi sorum olacak ultraukalanın cbr sinde herhangi modifiye veya performansa etki edecek bişey var mı bide bu limitör arabalarda ki guc kesici gibi bişey mı ve girince ne oluyo motor stop mu ediyor
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
ya 12500e cıkmıyo sonucta:D
lımıtor=motor gucunu sınırlayarak asırı devır cevırmesını engeller omur uzatır..
yoksa tahmınım ce cbr 125 13000 devır cevırır..yaklasık 10 sanıye:D
sora alttan bı acı hıssedersınız..egılıp bakınca..
aaaaanaaaa pıstonnnn..:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ERTECH;ARKADAŞIM motoru 2006 nisan'da aldım(sıfır)ve şuan 03-eylül-2007 itibari ile 28300 küsür kilometre'de zevk için geziyorum.
bazı zamanlar c.tesi akşam 19:00'da fullediğim depo pazar akşamı bitmiş oluyor .
beni zaten cadde'de bilenler nasıl gezdiğimi bilir
Arkadaşlar ben motorumun egzosunu değiştirmek istiyorum daha yüksel desibel'li bir egzos düşünüyorum sizin aklınızda herhangi önerebileceğiniz bir egzos varmı?
ertech teşekkürler
bu güne kadar sadece zincir dişli takımı değişti birde eksantrik gergizi ses yapıyordu o değişti başka sorun yok.
herkese sorunsuz nice km'lere
Arkadaşlar merhaba.
C.tesi günü uzun bir Bozcaada gezisine çıkıyorum. Cıbır şu anda 3800 de... 4000 bakımına girecek. Ne dersiniz geziden önce mi yoksa sonra mı bakıma sokayım?
Bir de tavsiye ettiğiniz servis var mı?
seral bakıma sok 200km'den zarar çıkmaz..Ayrıca ne kadar km tutacak bozcaada gezisi acaba?Çok uzun sürmeyecekse geziden sora da uygun olabilir...
AKIN FİDAN
800 km yaklaşık.
Bu arada gezi fotolarınız pek güzel
Şu an bu konu içerisinde 212 kullanıcı var. (0 üye ve 212 misafir)