evet kardes aynalar konusuda onemli bence bunları nasıl degiştirmeliyiz bilmiyorum sevise sormak lazım yalnız bildigim tek sey granaj biraz dar oldugu için diger buyuklerde oldugu gibi granaja aynaları takarsak arkadakileri gostermiycegi herhalde sadece kendimizi goruruz gibi geliyo bana
merhaba honda cbr 125 cılar ..bende bu motora gönül veren birisi olarak aranıza katılmak istedim..
İstanbul beylikdüzünde oturuyorum ve zincirlikuyuda çalışıyorum ve bu mesafeyi cbr 125 ile katetmekten büyük zevk alıyorum...
bu topic yeni dikkatimi çekti ve ilk 25 sayfayı soluksuz okudum ..şu an için fazla vaktim olmadığından devam edemedim ama mutlaka okuyacağım ...
belki yapıyorsunuzdur ama gönül isterki tüm cbr 125 sahipleri toplanıp geziler yapıp tanışıp kaynaşarak güzel vakit geçirelim...
herkese hayırlı ..kazasız belasız günler dilerim...
Levent Sakıcı
siyah - honda cbr 125
leventsakici@hotmail.com
Sanıyorum şu anda değiştiren yok ama konuyu blackhawk gelince sorabilirsin...Saıyorum o aynaları kafa grenajına almak istiyordu...Carlitoturco adlı üyeden alıntı
evet arkadaslar cvp yokmu hiç kimse ayna degiştirmedi mi bugune kadar be yawww
guzel gibi gozukuyo ama biraz uzaktan fotosu yokmu bu makinanın tam anlasılamıyor nasıl durdugu
O farın üstündeki yerde yer var mı ki takmayatrexsis adlı üyeden alıntı
Bu arada konuyu 15 kişi okuyor
SAKAL, back street boys, BLaCK_j.W.a, Carlitoturco, fb49, ishaknergiz, johny, leventsakici, okan4037, trexsis
peki bu tur aynalar kendi servislerinden bulunabiliyomu ayrıca dikkatimi cekti jantlar falanda degişik senmi degiştirdin bunları ve nekadara mal oluyo ortalama. yalnız bana kalırsa o arkadaki spetlik biraz işi bozmus bu motor kurye işi içinmi kullanılıyo?
back street kardesim cvp vercenmi jantlar boyama sanırım tekerlerde bi degişiklik yapıldımı makinanın o belli olmuyorda aynalar gusell olmus
arkadaşım motor benim değil aslında benim cbr 125 im bile yok bu fotoları yabancı siteleden araştırıp buldum yalnız bi cbr 125 600 lük aynası takıldıgını görmüştüm fenada gözükmüyordu
site adresini verebilirmisin
http://images.google.com.tr/imgres?i...lr%3D%26sa%3DN
fotonun altıdan 4 tane adres war onların 3 cüsüne gir orda bula bilirsin
selam arkadaslar.... ben de yakinda umarim bir terslik çıkmazsa aranıza katılıyorum... Temmuzda A2 ehlietim de tamam. Ama istanbulda güvenilir , ödeme sekileri uygun bi motorsklet bayisi bilmiyorum ne yazıkki =( ... Bana bilgi verebilirseniz bu konuda sevinirim.
GorkeM adlı üyeden alıntı
Arkadaşım selam..bağcılar istoç ta honda özen var ..ben oradan aldım..tavsiye ederim...güvenilir...işin uzmanı bir yer...
İstoç Toptancılar çarşısı 6.ada no 1 bağcılar...0 212 659 41 42
Hmm tesekkrler. bu hafta içi hepsini araştırmaya başlamayı planlıyorum çıkıp. Kadiköyde stadın orada da var barkaç tane onlara da bakıcam... Umarım Temmuz gibi aranızda olurum =)leventsakici adlı üyeden alıntı
bir de ne kadara hallettin , odeme sekillerini nasil yaptin anlatabilirmisin? ... istersen msn adresimden de konusabiliriz: seigneur_des_nuits@yahoo.fr
cbr 125 olan arkadaslar motor ustunde degişiklik yapan varsa lutfen buraya resimlerini ekleyebilirlermi
bide direk sayfaya resim eklemeyi bi arkadasımız acıklarsa sevinirim
Selam arkadaşlar ben aynaları değiştirmekten vazgeçtim.Çünkü hiç bir yerde bulamadım buralarda.Ve üzerindeki orjinalleri söktüm ve yerine mondail 100 lük motorların aynasından aldım ve taktım.Daha küçük boyut ve daha alımlı durdu.Selamlar.
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)