Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ağustos 2007, 02:19
sınyal yerıne takılır buyuk ıhtımalle ozaman..grenajı bosver nazarlık olsun cok buyuk degilse..
soldan carpma olayı ıse aslında hata bızde de var arabaların dıbıne cok gırınce kor noktada adam goremıyo senı(benım kazam oyleydı aldıktan 1 ay sonra) zaten adam ozur dıledı ben ozur dıledım sora gıttı
komık bı gundu..
neyse..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Reklamlar
-
25 Ağustos 2007, 14:34
grenaj nazarlık olcak gibi gözüküyo.düştükten sonra farkettim bizim motorlar sağlammış ya baya hiç bişey olmadı valla.
-
25 Ağustos 2007, 14:40
eee bosuna mı demısler honda hayat onda dıyen adam bısıler bılıyo heralde
-
26 Ağustos 2007, 07:18
Arkadaşlar bunları sadece yazmak istediğim için yazıyorum....
Cuma günü işten çıkıp biraz hazırlık yaptıktan sonra topikten tanıştıım ve barışarock festivaline katılacak olan arkadaşları görmek için, her ne kadar müzik tarzıma aykırı olsada rock festivaline gittim. Akşam gayet güzel geçti moderatörümüz oğulcan, görkem, akın, buğra, semih, savaş ve belki yazmayı unuttuğum arkadaşlarla hoş bi gece geçirdik. (gerçi herkez erkenden pinekledi ama ) gecenin ilerleyen saatlerinde uyku bastırdı ve oğulcanın çadırında uyuduk. öğlene doru kalktım ve hafta sonu festival dışındaki planlarım için eve dönmek üzere yola çıktım. Görkem ve semihinde dışarda işleri vardı birlikte çıktık. Eve geldim ve büyükçekmecede bi arkadaşımı ziyarete gittim akşam üzeride silivrideki başka bi arkadışa gittim ve orda çok geç saatlere kadar takıldım sabaha karşı 4 de silivriden yola çıktım ve semtim olan fatihe gelirken beni çok etkileyen şu olayla karşılaştım. Pevgeot 106 üstü açık fıstık yeşili bir araba ve onun arkadaşı olan kawasaki ninja sahibii iki arkadaş yola çıkmışlar. Tam vakıf gureba hastanesi onunde motorlu arkadaş bi taksiye arkadan çok kötü biçimde çarpmış. Taksinin arkası bitmiş motor yolun kenarında hurda yığını şeklindeydi. Bunları gördüümde hemen motorumu caddenin arkasındaki sevis yoluna çektim montumu ve kaskımı çıkardım ve hemen olay yerine koştum. dizlerimin titremesine engel olamıyodum. motoru kullanan arkadaş kasksızmış arkadaşlar. ağlamaklı oldum motora baktım kaskız sürünün hastanede oldunu sölediler kafası açılmış kolunda çok sayıda kırık oldunu sölediler. gözlerime engel olaamadım. nasıl kasksız çıktın nasıııııl. arabayı kullanan arkadaşına gittim yere kapaklanmış polisi bekliyodu çok kötü durumdaydı. kaskız demim nasıl çıktınız nasııl. hiç korumasu yokmuş ne mont ne bellik ne dizlik. kısa mesafeymiş yolları mazere bakın yaa. arkadaşlar kurbanınız oliim korumasız binmeyin şu makieneye taa silivriden geldim evime 1 kilometre kala bu olayı görünce psikolojim gerçekten dağıldı. şuan festivalin bugünkü gezilerin yorgunluğundan hemen uyumak istiyodum ama bu kazayı görünce dünyam yıkıldı uyku felan kalmadı. lütfen ama lütfen koruma olayını dikkate alın mesafe ne kadar kısa olursa olsun. forumu bu uzun sayılacak yazıyla bira meşgul ettim ama idare edin. beni çok derinden yaraladı. hastane hemen evimin karşısında gidip teselli vermek istiyorum şuan ama ben çok duygusalım sanırım hemen gözlerim doluyo teselliden ziyade panik yaratıcamı düşünüyorum oturcam burda yapcak bişi yok. lütfen ama lütfen full koruma.
-
26 Ağustos 2007, 18:01
bunu yazdıgın ıyı olmus..
her zaman koruma cok onemli..
2 kere kaza(msı) yaptım
2sındede koruma olan yerlerım zarar gormedı..
son kazamda sadece ayakkabım yoktu(kı hala yok) bılegım burkuldu baya bi..ve hala zorladıgımda bılegım acıyo..
dolayısıyla en ufak olayda bıle eksık olmamalı her koruma tam olmalı...
-
26 Ağustos 2007, 22:29
-
26 Ağustos 2007, 23:01
"yol tutus ve frenaj artmıs" ve "gorenler 600luk sanıyo" kısımlarını sallamıs
onun dısında zaten resımden motor alınmaz..
-
26 Ağustos 2007, 23:04
brk_ertk adlı üyeden alıntı
alacaksan orjinal lastigide veriyormuş bak mutlaka deiştir hiç olmamış o lastik yada önede bi lastik uydur görüntü çok berbat
praetorian adlı üyeden alıntı
onun dısında zaten resımden motor alınmaz..
ya acaba otolar gibi motorlar içinde kurulan 2. el pazarlarda var mı varsa nerelerde gidip canlı canlı görsek netten olmuyo böle
-
27 Ağustos 2007, 00:48
motosiklet galerisine gidebilirsin....bazı yerlerde var mesela sahıbınden.com da ılanın basında kırmızı m ısaretı bunu gosterır galerınındır gıdıp gorebılırsın...anca oyle...
-
27 Ağustos 2007, 01:40
Hayatımda bisiklet hariç iki tekerlekli taşıt sürmedim. 11 yıllık B sınıfı aktif şoförüm.
Heves ettim motorsiklet sürüp ehliyetini almaya.
Acemiliği atmak için bu motoru almamı tavsiye eder misiniz?
-
27 Ağustos 2007, 13:21
FireStarteR
Geldiiiiiiiiim
Özgür zaten bütün cevapları vermiş
Önceki sayfalardakileri okuyamadım arkadaşlar kusura bakmayın...
-
27 Ağustos 2007, 13:48
Sevigili TuvNeRa öncelikle hoş geldin. Motoru almadan önceki konumumuz aynı olduğu için kesinlikle önerebileceğim bir motosiklet. Fakat trafiğe çıkmadan evvel bir kaç gün çalışmanı tavsiye ederim. İlk etapta vitesler karışabiliyor fakat 2 gün içinde çözüyorsun zaten kullandıkça otomatik refleks haline geliyor bu da ortalama 2-3 ay yani 2000-3000km sonra gerçekleşiyor. Başlangıç için gayet yeterli ve hoş bir motosiklet bence. Yanlız Unutmaman gereken şeyler var eğer araba kullanmaktan keyif alıyorsan, (yoğun trafik hariç) gezmeyi seviyorsan, motosikletten iki kat daha zevk alacaksın, bağımlılık yapıyor, ileride büyütmek için arabayı bile sattırır adama uyarmadı deme...
-
27 Ağustos 2007, 13:54
Lebowski adlı üyeden alıntı
alacaksan orjinal lastigide veriyormuş bak mutlaka deiştir hiç olmamış o lastik yada önede bi lastik uydur görüntü çok berbat
ya acaba otolar gibi motorlar içinde kurulan 2. el pazarlarda var mı varsa nerelerde gidip canlı canlı görsek netten olmuyo böle
Yalova da emin olmamak ile birlkte cuma günleri sarınım motosiklet pazarı kuruluyor...
-
27 Ağustos 2007, 14:28
merhaba arkdaslar benim arkdasım cbr125 cup türkiye birincisi mehmet öztürk dudunuzmu bilmiyorum ondan aldıgım bilgiye dayanarak cbr125 in virajının güzel oldugunu ve ilk baslayanlar için ideal bir motor oldugnu biliyorum ama tamgaz kullanıldıgında yarışlarda vs. bi vakit sonra nedense hızlarında bi düşüş oldugunu gitmemeye basladıgnı ve performansının düştügnü gözlemlemiş
-
27 Ağustos 2007, 14:29
yaa ben cbr la 500 km yaptım rodajda oldugu ıcın 6000 devırı gecmıyorum fakat 6. vıtesde motor 80 km yı gecmıyor ve gaz sona dayanıyor bılgısı olan varmı acaba?
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
-
27 Ağustos 2007, 14:38
bende_emre adlı üyeden alıntı
yaa ben cbr la 500 km yaptım rodajda oldugu ıcın 6000 devırı gecmıyorum fakat 6. vıtesde motor 80 km yı gecmıyor ve gaz sona dayanıyor bılgısı olan varmı acaba?
6000 deviri geçmeden vites değişimi yaparsan 80'i geçmemesi normal...
500 km 6000 deviri geçmeden kullandıysan artık yavaş yavaş gazı açabilirsin. motor sıcaklığınadikkat edersen 9000-10000 devirlere gelebilirsin ancak redline'a girmeden...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
27 Ağustos 2007, 14:44
ErTech adlı üyeden alıntı
6000 deviri geçmeden vites değişimi yaparsan 80'i geçmemesi normal...
500 km 6000 deviri geçmeden kullandıysan artık yavaş yavaş gazı açabilirsin. motor sıcaklığınadikkat edersen 9000-10000 devirlere gelebilirsin ancak redline'a girmeden...
abıcım cok tesekkur ederım bende korktuydum rodajda mı sorun yaptım dıye cok sevındım rahatladım saol saol saoll
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
-
27 Ağustos 2007, 19:37
Bu tür spor tarzı motorlara 2 kişi rahat biniliyor mu? Yani uzun yol 2 kişi yapılır mı?
-
27 Ağustos 2007, 20:17
hayırLı olsun boy Darısı tüm isteyenlerin basına
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
27 Ağustos 2007, 21:23
NightMutlu adlı üyeden alıntı
Bu tür spor tarzı motorlara 2 kişi rahat biniliyor mu? Yani uzun yol 2 kişi yapılır mı?
2 kişi rahat rahat biniliyor.uzun yol derken pek okadar uzun olmasada ben arkamda arcı ile 140 km yaptım.istanbul tekirdağ yaptım.arkdasım sadece tutunmaktan ellerinin yorulduğunu soyledi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 98 kullanıcı var. (0 üye ve 98 misafir)
Bu Konudaki Etiketler