Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ağustos 2007, 20:04
calınma 250 cc altı oldugu ıcın kapsanmıyor..
calınma harıc 480 cok ıyı fıyat..yannıs hatırlamıosam benım 380 400 ytl lık kaskomu ertesı yıl 650 ytl teklıf vermıslerdi..
dolayısıyla bence yaptırın
hatta yaptırdıktan sora acentenızın telefon numarasını omden bana atarsanız cok sevınırım..
gecmıs sayfalardaydı ama olsun cevap verelım
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Reklamlar
-
23 Ağustos 2007, 21:59
250 cc altı calınma kaskosu olmaması bence bıraz sacma .... ama kotu bıseyy...her motosıkletın basına kaza gelmeyebılır ama calınabılır.....
-
24 Ağustos 2007, 03:05
soylekı..
hafıf motorların calınma olasılıgı daha fazladır..
ayrıca 125 cc motorların genellıkle degerlerı dusuk oldugu ıcın sıgorta sırketlerı ugrasmak ıstemez..(sahsı fıkrım dogrulugu konusunda bı fıkrım yok)
ben cbrı almadan once 125 cc ye ısvıcre sıgorta polıce yapıyodu fakat sanırım basa cıkamayıp bıraktılar..
-
24 Ağustos 2007, 13:37
bu hafta sonu sarıyerdeki festivala kimler gelio. bide nerde bu festival tam olarak. bende gelcam grup oluşturup beraber takılırız umarım
-
24 Ağustos 2007, 14:03
beyler dün gece motorla küçük bir kaza yaptım. benim suçum yoktu araba sinyal vermeden önüme kırdı.bende sol arka tarafına vurdum mecburen.allahtan yavaş gidiyodum bana ve artçıma fazla bişey olmadı.sadece bikaç ufak sıyrık var.motorunda ön freninin o tutma demiri kırıldı.ön sağ sinyal yerinden çıktı.ön kafadada farın sağında boyası kalktı acaba bu parçaların fiyatları nedir?? fren demiri ne kadar? bunları biliyosanız yardımcı olursanız sevinirim..
-
24 Ağustos 2007, 14:25
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
FireStarteR adlı üyeden alıntı
beyler dün gece motorla küçük bir kaza yaptım. benim suçum yoktu araba sinyal vermeden önüme kırdı.bende sol arka tarafına vurdum mecburen.allahtan yavaş gidiyodum bana ve artçıma fazla bişey olmadı.sadece bikaç ufak sıyrık var.motorunda ön freninin o tutma demiri kırıldı.ön sağ sinyal yerinden çıktı.ön kafadada farın sağında boyası kalktı acaba bu parçaların fiyatları nedir?? fren demiri ne kadar? bunları biliyosanız yardımcı olursanız sevinirim..
benim de debriyaj levyem kırılmıştı.yetkili servis fiyatı 16 ytl.fren de aynıdır tahminimce.geçmiş olsun.lastiğin geldi mi?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
24 Ağustos 2007, 14:49
bunların hepsını gorkem bılıyordur mecburen onu bekleyeceksın....
-
24 Ağustos 2007, 15:08
ankara-svs adlı üyeden alıntı
en fazla 80 yaptım. zaten ehliyetim yeni hiç tecrübem yok. bence zaten hız önemli diil önemli olan etrafına baka baka gezinmek daha hoş.
maşallah sen etrafa bakınabiliyorsun... ben; hıza, devire, yoldaki çukura, yandaki yayaya, önümü, arkamı, sağımı, solumu kuşatan arabalara bakmaktan hiç bir yere bakamıyorum. zaten kaskla ne kadar bakılabiliyor ki; at gözlüğü gibi bişey bu kask...
-
24 Ağustos 2007, 15:14
-
24 Ağustos 2007, 15:28
onr.sual adlı üyeden alıntı
benim de debriyaj levyem kırılmıştı.yetkili servis fiyatı 16 ytl.fren de aynıdır tahminimce.geçmiş olsun.lastiğin geldi mi?
16 ytl iyi o zaman ucuzmuş geriye sinyal tamiriyle boya kaldı. lastik daha gelmedi ama gelir bugün falan heralde acelesi yok.
-
24 Ağustos 2007, 16:03
u_baydur adlı üyeden alıntı
maşallah sen etrafa bakınabiliyorsun... ben; hıza, devire, yoldaki çukura, yandaki yayaya, önümü, arkamı, sağımı, solumu kuşatan arabalara bakmaktan hiç bir yere bakamıyorum.
zaten kaskla ne kadar bakılabiliyor ki; at gözlüğü gibi bişey bu kask...
sanırım haklısın bende motor kullanırken etrafı çok fazla seyredemiyorum saydıın sebeplerden ötürü. Bu yüzden olsa gerek sık sık yollarda sapakları geçiyorum bu yüzden 100 lerce kilometre fazla yol gitmişimdir heral de:D
-
24 Ağustos 2007, 16:39
RECOKARAP adlı üyeden alıntı
sanırım haklısın bende motor kullanırken etrafı çok fazla seyredemiyorum saydıın sebeplerden ötürü. Bu yüzden olsa gerek sık sık yollarda sapakları geçiyorum bu yüzden 100 lerce kilometre fazla yol gitmişimdir heralde:D
Bence bu konuda ayni davranisi sergilemeyi surdurmelisiniz. Zira yol ayrimlarini son dakikada farkedip trafigin akisina hic dikkat etmeyen kisiler aniden serit degistirip kazaya sebebiyet verebiliyorlar!! Bir keresinde TEM'de bu sekilde arac kullanan bir şahsın aracının tamponu ile motorumun ön tekeri arasında 15-20cm'ye kadar inmişti fark!! Aman diyeyim kavşaklarda ve yol ayrımlarında kat kat dikkatli olun arkadaşlar ve gerekiyorsa bir sonraki kavşaktan çıkma pahasına da olsa trafiğin akışını tehlikeye atmadan yolunuza devam edin.. Tabi benim tavsiyem olur bu, harcanacak benzin parası ile sebep olunacak sakatlık/ölüm riskleri arasındaki dengede hangisinin seçileceği kararı insanlara kalmış..
-
24 Ağustos 2007, 17:12
Melihce adlı üyeden alıntı
Bence bu konuda ayni davranisi sergilemeyi surdurmelisiniz. Zira yol ayrimlarini son dakikada farkedip trafigin akisina hic dikkat etmeyen kisiler aniden serit degistirip kazaya sebebiyet verebiliyorlar!! Bir keresinde TEM'de bu sekilde arac kullanan bir şahsın aracının tamponu ile motorumun ön tekeri arasında 15-20cm'ye kadar inmişti fark!! Aman diyeyim kavşaklarda ve yol ayrımlarında kat kat dikkatli olun arkadaşlar ve gerekiyorsa bir sonraki kavşaktan çıkma pahasına da olsa trafiğin akışını tehlikeye atmadan yolunuza devam edin.. Tabi benim tavsiyem olur bu, harcanacak benzin parası ile sebep olunacak sakatlık/ölüm riskleri arasındaki dengede hangisinin seçileceği kararı insanlara kalmış..
haklı oldunu vurgulamak isterim. ben 100 lerce kilometre daha yol gitmeye razıyım. benim canım tatlıdır. Hee görkem bide sana bişi sorcam benım motorda bi tutarsızlık var anlam veremedim bi şekilde. Debriyaj nerdeyse son noktada devreye giriyo yaaa annatamıcam sanırım barışarock festivalinde görüşürsek bi göz atarsın kardeşim
-
24 Ağustos 2007, 17:24
-
24 Ağustos 2007, 18:23
onr.sual kardeşim sağol lastik biraz önce geldiiçok teşekkürler
görkem nerelerdesin ya seni bekliyorum benim motorla ilgili bir yardımcı olsan iyi olcak.
-
24 Ağustos 2007, 18:38
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bişey değil cihan.gule gule kullan.gorkem festival de.2 gunden once gelmez
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
24 Ağustos 2007, 21:44
onr.sual adlı üyeden alıntı
bişey değil cihan.gule gule kullan.gorkem festival de.2 gunden once gelmez
beklicez artık ne yapalım.motora nazar değdi heralde benim geçen hafta durduğu yerde çarptılar dün gecede ben kaza yaptım.soğudum motordan çok bu olaylardan sonra..
-
24 Ağustos 2007, 23:27
yan grenajda sadece stıcker cızıldıyse bosver oynama grenaj cok pahalı..
sınyallerde sadece yerınden cıkmıssa takılır oda sorun degıl..
yok kırılmıssa sırkecıde cok guzel sınyaller vardı
en olmadı gıttı gıdıyordan fln 2.el sınyaller var..
merak etme yani..
bide bu kadar cabuk soguma daha yenı baslıyosun..
ben,
durup dururken motorumu yerde uzerınde bı kamyonetle buldum..
durup dururken on fren kıtlendı(cbrda degıl bu) motorla suruklendım(kı bole bı olayda gormedım hıc daha)
durup dururken araba sola dondu arabaya yandan carptım..
vs vs..
bunlar var..
ıstanbulda motor kullanırken 1 adım degıl 2 adım otesını dusunmek gerekıyo..
-
25 Ağustos 2007, 00:09
o topikten artık sıkıldım
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
25 Ağustos 2007, 00:30
praetorian adlı üyeden alıntı
yan grenajda sadece stıcker cızıldıyse bosver oynama grenaj cok pahalı..
sınyallerde sadece yerınden cıkmıssa takılır oda sorun degıl..
yok kırılmıssa sırkecıde cok guzel sınyaller vardı
en olmadı gıttı gıdıyordan fln 2.el sınyaller var..
merak etme yani..
bide bu kadar cabuk soguma daha yenı baslıyosun..
ben,
durup dururken motorumu yerde uzerınde bı kamyonetle buldum..
durup dururken on fren kıtlendı(cbrda degıl bu) motorla suruklendım(kı bole bı olayda gormedım hıc daha)
durup dururken araba sola dondu arabaya yandan carptım..
vs vs..
bunlar var..
ıstanbulda motor kullanırken 1 adım degıl 2 adım otesını dusunmek gerekıyo..
ön farın yanı çizildi biraz boyası kalktı ama kırılma yok grenajda.
sinyalde dibinden çıktı şu anda sinyal çalışıyo.
motor önemli değil bana bişey olmadı ona sevindim zaten
bu araba sola dönünce çarpma olayı motor kullananların çoğuna oluyo galiba.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 102 kullanıcı var. (0 üye ve 102 misafir)
Bu Konudaki Etiketler