Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Ağustos 2007, 23:50
GorkeM adlı üyeden alıntı
by_moto , ErTech
Neden olmasın güzel olabilir... Ben varım... Test için tamamen orjinal bir motor bulmak gerekiyor , onu ben hallederim...
Shrieker
Valla beni modluğa laik gördüğün için teşekkür ederim
Ama bu admin Erhan abinin kararıyla olacak birşey... Sanırım sitede yeterince mod var. Ben de bu başlığı -düzgün biçimde- temizlemek isterdim fakat bu modların işi...
Aslında benim başka bir projem var , bu konuda zamanı olan , bana yardımı dokunabilecek arkadaşlara ihtiyacım var...
Msn'den anlat bakiim başka projelerini Ayrıca güzel ayrıntılı bir test güzel olur...Onun için bu hafta bence uygun Ben geliyorum kısmetse İstanbul'a...Tamamen orjinal bir motor demişsin sanki benim motorun tarifine uyuyor sanki
movistar şe eklediğin fotolar mahfetti beni kasıntıdan geberti bilgisayar...
Reklamlar
-
22 Ağustos 2007, 00:09
serviste benim motorun farını adam hiçbir yerini sökmeden değiştirdi...
görkem bugün sirkeciden aldım 10 ytllik aynaları.. adam ilk önce 15 ytl dedi bende görkem yolladı beni o 10 ytlye almış dedim adam tamam o zaman uzun saçlı genç bi arkadaş dimi o zaman 10 ytlye veriyim sanada dedi.. sağol görkemm...
-
22 Ağustos 2007, 00:12
ultraukala da katıldı...tamam artık yapalım şunu...
-
22 Ağustos 2007, 00:13
Göstergelerin alt tarafından deiştiriliyor die biliyorum ben far ampulleri...
-
22 Ağustos 2007, 00:35
ben bu konuda bısey bılmıyorum
-
22 Ağustos 2007, 00:46
ultraukala adlı üyeden alıntı
Göstergelerin alt tarafından deiştiriliyor die biliyorum ben far ampulleri...
evet kafayı sökmeden değiştirilebiliyor.zor olan sperliği çıkartmak kafa grenajıda hemen çıkartılacak bişeye benzemiyor.
yeni olunca nasıl temiz görünüyor içi keratanın.
-
22 Ağustos 2007, 00:58
Evet çocuklar... şimdi kitapçığınızın 95. sayfasını açıyorsunuz...
Orada far ampullerinin değişimi var
O göstergenin altındaki sağ ve sol vidalar grenajı , aşağıdaki vida ise ön camı tutuyor movistar , uğraşmana sevindim
FireStarteR
Işini halletmene sevindim...
-
22 Ağustos 2007, 02:37
far ayarı nasıl yapılıyo gördüm ben kitapta ama ordaki vida gibi şeyi çevirmek zor oluyo.korna olduğu için ben ordaki vidayı döndüremiyorum acaba nasıl yapabilirim far ayarını...
-
22 Ağustos 2007, 03:13
Far ayarını neden yapmak istiyorsun eğer bozmamışsan?
-
22 Ağustos 2007, 04:34
Ben farların aydınlatmasından memnunum ya görüş mesafesi çok iyi ama daha aydınlık olabilirdi...Çift far olmasaydı xenon düşünüyordum ama böle 2kısa 2uzun çok pahalıya patlıcak die vazgeçtim
Arkadaslar bu hafta sonu barışarock organizasyonunda MT'liler ile birlikteyiz...Ardından 2Eylül'de Bursa gezisi ve İskender ziyafeti var....Konudan uzak olanlar duyurular bölümüne bir göz atsın...festival kısmında barışarock var...Uygun olan herkesi orada görmek isterim...
-
22 Ağustos 2007, 10:25
su kitapcığı nerden bulabilirim.ben 2.el aldığım için motoru bana kitapcık falan verilmedi nerden bulabilirim?????
-
22 Ağustos 2007, 15:32
spawnem adlı üyeden alıntı
su kitapcığı nerden bulabilirim.ben 2.el aldığım için motoru bana kitapcık falan verilmedi nerden bulabilirim?????
Servisten edinebilirsin sanırım.Bi de bazı sitelerde bulunabiliyor kitapçık vs...
-
22 Ağustos 2007, 17:16
Far ayarını neden yapmak istiyorsun eğer bozmamışsan?
arkama birini aldığım zaman kısalar bile nerdeyse yolu göstermiyo. uzunlar evlerin 2. katını gösteriyo.tek kişiyken bile uzunları nerdeyse işime yaramıyo acaba seninkide öylemi??
-
22 Ağustos 2007, 17:42
arkadaslar test ısıne noldu su far ısını bıtırdıkten sonra mı yapacaksınız acaba ?? bende konunun tamamını okuyamadıgım ve bunun ogrenemedıgım cbr 125 ın ınce ayrıntılarını ogrenmek ıstıyorum artık.... lutfenn...!!
-
22 Ağustos 2007, 18:02
Testi uygun bir zaman ve uygun motorları bulduğumuz zaman yaparız...
Öyle 2 dakikada test yapalım demekle güzel bir test hazırlanamaz ne yazıkki...
FireStarteR
O halde senin far ayarın bir şekilde bozulmuş olmalı. Yukarıda movistar arkadaşın resimlerindeki gibi göstergeyi çıkartıp ayarı rahatlıkla yapabilirsin.
-
22 Ağustos 2007, 18:06
tamam o zaman musaıt zamanda yaparız...bu arada msn nı ekledım gorkem abı kızmadın ınsallah ??
-
22 Ağustos 2007, 18:09
Kızmadım neden kızayım...
-
22 Ağustos 2007, 18:58
görkem aldığım aynalar uymadı ya dişleri ters çıktı boşa verdik 10 ytlyi.
elinde cıbırının sağ aynası boşta olan kişilerden 2. el ayna alabilirim...
-
22 Ağustos 2007, 19:06
Dişleri ters çıkmaz... Aynayı takmak için eski aynanın tüm somunlarını çıkartacaksın... Yeni aynayı direk yerine monte edecek ve üzerindeki somunla sıkı sıkı sıkacaksın... Fakat dikkat et diş kaptırma.
-
22 Ağustos 2007, 20:29
Dişleri ters çıkmaz... Aynayı takmak için eski aynanın tüm somunlarını çıkartacaksın... Yeni aynayı direk yerine monte edecek ve üzerindeki somunla sıkı sıkı sıkacaksın... Fakat dikkat et diş kaptırma.
öyle yaptım ama olmadı ya nedense orjinal aynayla benim aldığım aynayı alıp baktım dişlerin yönleri farklı duruyo.burdada anlayan bi abiye sordum oda dişleri terstir dedi ama yine denerim ben olur inşallah. zaten takmaya çalışırken kızıp kırdım galiba aynayı içinden tıkır tıkır sesler geliyo.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)
Bu Konudaki Etiketler