İşte onu bilemeyecem. Bu işler Görkem'in uzmanlık alanına giriyor dur bakalım birazdan yazar...
İşte onu bilemeyecem. Bu işler Görkem'in uzmanlık alanına giriyor dur bakalım birazdan yazar...
evet bekleyelim bakalım ayrıca babam bana cbr almıyo onu unut diyo
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
fatihsevim
Bence sen al da cbr'ı , sonra yaparız biz
Şaka bir yana sorunuzun cevabı...
http://cgi.ebay.co.uk/Honda-CBR-125-...QQcmdZViewItem
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Neden almıyor ki? zaten cgl'ye biniyorsun hemen hemen aynı motorlar aralarında atla deve yokki. Sen oturt babanı bilgisayarın karşısına biz ikna ederiz. Maddi durumlardan dolayı ise ona karışmam ama tehlikeli diyorsa yanılıyor, hepsi tehlikeli, hepsi tehlikesiz, onu bir güzel açıklarız...
sağolun ben alacam para biriktirmeye calışıyorum ama birikmiyo kardeşim sahte bassam ona da para lazım malzemeler içinneyse inşallah seneye ya valla sizi anlamıyorum bunları nerden nasıl buluyorsunuz
Kendi paranla alırsan zaten daha bir keyifli olur daha bir özenli binersin, bakarsın. İnşaallah umduğundan daha kısa bir sürede kavuşursun. Görkem o bulur herşeyi bulur zehir gibiler maşaallah...
ya adama demişlerki bu hız motoru bunu alırsan daha buyugunu ister ben oglumu sokakta bulmadım o ölüm makınasını almazmıs bana ya maddiyat değil meselede onu bahane ediyor neymiş efendim derslerimi engellermiş ediyo ama bi ara soz verdi erkek adam sozunde durur soz namustur falan diyerek sıkıstıracam bakalım ama bunada cok ozenle bakıyorum ama su gunler pek hız yapmıyorum yanında alıştırayım biraz
Biraz babanın gözünü korkutmuşlar ama daha büyüğünü istemen konusunda haklılar bence. Sonuçta babanda haklı sen de haklısın. Sen öyle sıkıştırınca alacağın cevap "baba olunca anlarsın" olacak o yüzden fazla üstününe de gitme hayırlısı olsun de. Hayırlı ise zaten olur, hayırsızsa hiç olmasın daha iyi...
@Croner;
Zannedersem 125rr diye birşey yok, videoyu çeken kişi öyle başlık açmış ama kuyrukta yine 125r yazıyor bence bu limited/special edition (sınırlı/özel üretim) gibi bir şey olsa gerek...
dogru ama evet oda oyle diyo zaten ama niyeti herhalde sene içi derslerime yoğunlaşıp yaza alacak gibi bizim cgl yi aldıgımız adam yeni bi yer acacak ben dedim baba ne zaman acacak bakalım ama acınca gider bakarız demekki onunda niyeti var bende su aralar pek bahsetmiyorum unuttugumu zannetsin sene sonuda karneyi gene 5.00 yaparsak aldırırım ama dediğin gibi hayırlısı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar benim motora durduğu yerde araba çarptı sağ arka sinyali kırdı bide motorun o sinyalden öne doğru olan repsol yazısının orası çizildi.
sinyalin fiyatı ne kadar bilen warmı?
bide o yapışkan galiba o yapışkanlar değişiomu??
bunların fiyatlarını bilenler yardımcı olursa sevinirim
Sinyal sıfır alırsan 136 ytl. sahibinden.com yada gittigidiyordan alırsan 50 ytl. ancak çalıntı olma riski var...
sticker işi hakkında bir bilgim yok...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
arkadaşlar bende inşallah alacam honda cbr125r yi ama doguyu kim söylüyor bile miyorum ki arkadaşlar şu sorumu cevaplarsanız cok sevinirim ben 2006 model alacam ben bumotorla 140 iki kişi gece bilecek miyim lütfen 1 aydır onu düşünüyorum
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Bu Hafta Sonu İstanbulun Avrupa Anadolu Yakasinin Her İkİ Yakaninda Karadenİzle BulŞuŞtuĞu Noktalari Gezdİm Çok EĞlencelİ Ve Zevklİydİ. O HoŞ Manzarada Çay İÇmek Felan SÜper Oluyo Ben GÖrkemİn Hafta Sonu Gezİ ÇaĞrisini Ancak BugÜn GÖrdÜm Ve KeŞke Grup Olarak Beraber Gİtseydİk Dedİm. Sİzce ŞÖle İstanbul Dolaylarinda Ufak Bİ Gezİntİ Yapmanin Sirasi Gelmedİmİ Artik. Hadİ Artik Topc De BaŞi Çeken ArkadaŞlar BÖle Bİ Organİzasyone El Atin Yaw. Resİmlerİ Yarin Forumda PaylaŞicam
Allah aşkına takılacağın o kadar çok konu varken 140km/h 2kişi konusuna mı takıldın ya...Ben Düz yolda sadece 1kere gördüm 140ı iki kişi bi daha kısmet olmadı.Hafif meyilli yolda tek başıma da gördüğüm 150/155arası onu bi kaç sefer gördüm...Geçmesi mümkün mü bilmiyorum ama belki rampa aşağıya hava durumuna bağlı mümkün olabilir ama sağlıklı deil...bu arada 155i gördüğümded redline'a girmemişti...
AKIN FİDAN
ya akın sizde ne cesaret var kardeşim valla.cok hız yapıyosunuz.korkmuyormusunuz yahu ?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)