Selamün aleyküm Arkadaşlar.öncelikle merhabalar, ben bir kaç hafta içinde bir cbr 125 almayı düşünüyorum daha doğrusu kafaya koydum.
Gelelim asıl can canlı kısmına.
* Ben motor sürmeyi bilmiyorum,ehliyetim de yok.Ancak onuda alacam en kısa zamanda.
* Forumu neredeyse tamamen okudum ancak anlamadığm yerler var,Bu devir işi nasıldır,arabadaki gibi mi yani? arabadayken ben hızlı gittiğimde 6000 veys 7000 devirde sürüyom genelde.
* Yakıt durumu iyi denilmiş ama nasıl sorunları olabilir
* Bide bizim binada garaj kenarları kaldırımlardan ibaret, motorda alarm takılı alabilirmiyim yada sonradan taktırsam akü yeme olanağı çokmu fazla?
* Gebze de oturuyom,buda oturan varsa temasa geçelim.
* Çalınmaya karşı alarmdan başka ne gibi bi önlem alabilirim( Çünkü motoru park edip eve girip 1 bardak su içip wc ye girip tekrar çıktığımda motoru görme şansım neredeyse %60 ).Bide binanın içine falan soksam girmez bu alet acaba nereye koymalı bunu (Banyoya falan saklasam olurmu
?
* Yeni alacam kaskolumudur yoksa kasko bana ne kadara patlar?
* Arka teker ince geldi,güvenlik hızdan önce gelir kalınlaştırmalımı? mümkünse bu ne kadara patlar?
* Bide gebzede oturup bana öğretebilecek biri varmı?
* Ve Gebzede yollar iğrenç heryer kazılmış, yada tümsek diye tabir edilen şeyler burada set olarak geçer ( o derece yani)
* Öğrenene kadar kafamı gözümü kırma ihtimalim nedir? genelde bisiklete binerdim yan yatarak dönüş falan yapabiliyom bisikletten deneyimle nasıl olur ?
teşekkürler ederim,inşallah cevap verebilirsiniz.
arkadaşlar bide temizlencek yazısı şimdi geldi aklıma msn adresimi yazıyorum lütfen irtibata geçelim genelde saat 9:00 - 05:00 arası internetteyim
bu arada niye gebzeyi kötülüyosun demek isteyen olursa:
Gebze nin gerçekleri bunlar.Kimse inkâr edemez.