Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 17:06
onr.sual adlı üyeden alıntı
nasıl gecti rüzgarda falan problem yarattı mı?
rüzgar motorun hızını %100 olarak etkiliyor. Bir ara ayvalıga gittik, giderken rüzgar arkadan esiyordu rahat gittik, ama dönerken aynı yolda giderken 100km/s ile geçtigimiz yerden rüzgarın cok esmesi yüzünden 80-90 da kaldık. bir ara hatta yokuş aşa yolda motorun üstüne yattım ve bastım ama 110 u geçemedim. Çok fazla rüzgar vardı.
Onun dışında az rüzgarlarda da yinede 10km/s etkileniyor,
Dönerken mesela susurluga gelirken motorun üzerine yattıgımda 145km/s hıza cıktım (motor yukluydu, canta çadır vs. vardı) ama dik duruma geldigimde direk 110 a düştüm, yapacak bişi yok, yani rüzgar %100 etkiliyor.
RECOKARAP adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ilk kazmı yaptım :( sorumuz bi taksicinin sola sinyal yakıp sağa dönmesi neticesi vites kolumla taksiyi sağlam bi çizdim ve debriyaj koluyla da kaportasına bi figür yaptım
vites kolunu serviste düzelttik cıbırım sapasağlam. 4000 km oldu sayılır 3900 lerde çok şükür cillop gibi
Geçmiş olsun ve eline koluna sağlık, iyi çizmişsindir inş.
Taxicilere cok kıl oluyorum, bir kavşakta bekliyorum ara yoldan ana yola bağlanacam, taxi geliyor karşıdan yola cıkmıyorum, bekliyorumki geçsin. adam geliyor geliyor şak diyor benım bulundugum ara yola dalıyor. nasıl sinir oluyorum, o an polis olsamda ceza kessem diye içimden butun duaları ediyorum. ve dikkat ettim butun taxi,dolmuş,minibüs ve bazı özel araçlarda aynısını yapıyorlar. Kimsede sinyal alışkanlıgı yok sadece anayolda sinyal veriyorlar yada bir anda sağa geçip yolcu almak için.
Soda Ayran Cool
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 17:24
Tamam Görkem telefonumu açık tutayım gelcek olursan ararsın.Bursadan 1 saat sürüyo bilecik.Hemde yol dümdüz otoban gibi..
-
07 Ağustos 2007, 18:01
savas11
Düz yol bize gelmez... Bizim işimiz viraj
Fakat Bursa'ya gelirsem bilecik çok ters kalır çünkü Eskişehir tarafına gitmeyi düşünüyorum... Ama sen Bursaya gelebilirsin , hatta birkaç kişi toplarsam topluca eskişehire gidebiliriz
-
07 Ağustos 2007, 18:05
GorkeM adlı üyeden alıntı
savas11
Düz yol bize gelmez... Bizim işimiz viraj
Fakat Bursa'ya gelirsem bilecik çok ters kalır çünkü Eskişehir tarafına gitmeyi düşünüyorum... Ama sen Bursaya gelebilirsin , hatta birkaç kişi toplarsam topluca eskişehire gidebiliriz
Eskişehire gitmek için Bilecikten geçmen lazım zaten
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
07 Ağustos 2007, 18:31
ehehe evet Görkem burdan geçmen gerekiyo bursa dan yenişehire kadar dümdüz yol ondan sonra öyle bi virajlı yol başlıyo ki hemde sağında solunda yeşillikler.tam senin istediğin gibi.hem zaten nasılsa burdan geçceksin
-
07 Ağustos 2007, 18:39
[QUOTE=ErTech;763308]Eskişehire gitmek için Bilecikten geçmen lazım zaten [/QUOTE]
savaşYahu savaş herif o kadar yol gelicek Bursa'ya sen bilecikTen bursaya 100km yolu gelmiceksin öle mi?Ayağına bekliyorsun yane.Bu arada ertekin bilecikten geçmesi gerekmiyor çünkü yenişehir sapağına sapmadan, önce inegölden geçicek ardından mezitler bol virajlı inişli çıkışlı yollardan geçilecek muhteşem yollar görkem biteceksin...
-
07 Ağustos 2007, 18:54
[QUOTE=ultraukala;763371]
ErTech adlı üyeden alıntı
Eskişehire gitmek için Bilecikten geçmen lazım zaten
[/QUOTE
]
savaşYahu savaş herif o kadar yol gelicek Bursa'ya sen bilecikTen bursaya 100km yolu gelmiceksin öle mi?Ayağına bekliyorsun yane.Bu arada ertekin bilecikten geçmesi gerekmiyor çünkü yenişehir sapağına sapmadan, önce inegölden geçicek ardından mezitler bol virajlı inişli çıkışlı yollardan geçilecek muhteşem yollar görkem biteceksin...
Mezitlerden sonra bozüyük'e çıkıyor sanırım. Ve bozuyük bileciğe bağlı değil mi?
Savaş sen yalovaya gelsene
-
07 Ağustos 2007, 19:05
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gorkem bu sıcakta kaskın içindeki avatar resmini gordukce daha bir bunalım geçiriyorum
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
07 Ağustos 2007, 19:07
-
07 Ağustos 2007, 19:12
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tabiki sıcak falan yok her zaman full korumaya devam.ama agzın burnun kapalı ya bir an ben nefes alamıyormuşum gibi geldi
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
07 Ağustos 2007, 20:07
[QUOTE=ErTech;763408]
ultraukala adlı üyeden alıntı
Mezitlerden sonra bozüyük'e çıkıyor sanırım. Ve bozuyük bileciğe bağlı değil mi?
Savaş sen yalovaya gelsene
Ben bozüyük eskişehir'e bağlı die biliyorum yanlış da biliyor olabilirim neyse...Yalovamotofest'e kimler geliyor arkadaslar ben cumartesi oradayım gecede orada kalabilirim kesin deil...En iyi ihtimal ile pazar sabahı bursaya döneceğim
-
07 Ağustos 2007, 20:53
gokmen aldınmı lem motoru tuh bende yuksek katkılı benzın getırcektım sana daha ıyı yanma saglasın cayırovada dıye
bende eskısehıre baglı dıye bılıorum ama sallıyo da olabılırım..
savas11 naaptın ossyi
bak ekımde gelcez o tarafa yada cok uzaklasma max eskısehıre fln gıt(buralara gelmezsen tabi)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
07 Ağustos 2007, 23:30
Yok özgürcanım cbf var şu an Asıl sen benim ö.m mi aldın mı :D
Arkadaşlar Yalova Motofest için Cumartesi gecesi pansiyonda kalmayı planlıyoruz... Kimler kalacak onların listesini yapalım ona göre yarın yer ayırtacağız... Odalar 2 veya 4 kişilik...
Biz bi arkadaşla 2 kişiyiz , 2 kişi daha bulursak 4 kişilik oda tutacağız...
Var mı kalacak olan? Ertekin?
-
07 Ağustos 2007, 23:58
meraba arkadaşlar bugün cbr 125 li oldum bende ve cok mutluyum fakat vıtesler bazen takılıyo boşa alacağım zaman geçmıyor ve tekrar debrajı bırakıp sıkıyorum acaba nedendır teşekkurler
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
-
08 Ağustos 2007, 00:02
cbr125r
slm arkadaşlar sizin tecrubenize dayanarak bişey sormak istiyorum
kimi yerde ve kendi sitesinde mavi renk cbr125r yok.ve bazı resimlerde farları farklı.bu fark nerden kaynaklanıyo?
-
08 Ağustos 2007, 00:31
Mavi cbr sadece 2004 ve belkide 2005 seriisinde üretildi daha üretilmedi o yüzden yok.
Farları farklı olanlar da ya çinli versiyon Cbr , yada Cbr150....
bende_emre
Bu normal birşey... Vites tam geçmeyebilir. Zamanla bu düzelecektir... Sen debriyajı bırakarak vitesi attırmayı öğren yeter.
-
08 Ağustos 2007, 03:53
Ben de var mavi cbr125r 5000km'de satabilirim...İstediğim rakamı veren olursa
-
08 Ağustos 2007, 08:19
Motorun neden sola dogru cektigini bulduk. Arka tekerin sagindaki ve solundaki vidalari tam karsilikli degilmis. Duzelttik. Ciddi bir sey vardir diye korkmustum. Bunu da atlattik...
-
08 Ağustos 2007, 10:18
GorkeM adlı üyeden alıntı
Yok özgürcanım cbf var şu an
Asıl sen benim ö.m mi aldın mı :D
A
rkadaşlar Yalova Motofest için Cumartesi gecesi pansiyonda kalmayı planlıyoruz... Kimler kalacak onların listesini yapalım ona göre yarın yer ayırtacağız... Odalar 2 veya 4 kişilik...
Biz bi arkadaşla 2 kişiyiz , 2 kişi daha bulursak 4 kişilik oda tutacağız...
Var mı kalacak olan? Ertekin?
Gelip gelmemi etkileyecek birçok faktör var
o gece iş yerinde bir çalışma var gözüküyor; önce bunu atlatmam lazım, sonra motorumu cumaya kadar teslim almam lazım... bunun gibi şeyler...
Off yaa ne zor motorsuzluk deliricem psikolojim bozulacak...
-
08 Ağustos 2007, 13:48
bana bu yan sanayi cbr aynalarını nerden alabiliceğimi söyleyebilirmisiniz
görkem sen sirkecide nerden aldın acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 206 kullanıcı var. (0 üye ve 206 misafir)
Bu Konudaki Etiketler