gaz vermeyin cocuga.borca sokacaksın durduk yere
gaz vermeyin cocuga.borca sokacaksın durduk yere
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
onr.sual
Nerelerdeydin onur ya gözümüz yollarda kaldı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
sagol gorkem.yaz sezonu işler biraz fazla oluyo.buralardayım yani.herkese selamlar
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
tehlıkelı bı ıkılı olur:D
ertekı cbrla bılıyorum zaten yeterınce..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
peki bana yakıştırıyomusun özgürcüüüüü 2;üm?
Geçen günki Şile gezisinde...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
selam arkadaşlar nasılsınız,özgür nasılsın buralardasın yine.. suspect naber çıktımı senin makina ne durumda?. görkem sen nasılsın, naaptın motrun arka kuyrugu sticker falan taktınmı.emrah sen naparsın geldim görüşürz tekrar. Bikaç gündür forma giremiyordum.yollardaydım benim makina olmasada yinede konya, karaman, baya biyerleri gezdim.geldim benim cbr da çıkardım.
gezerkende iki üç çeşit motora binmek nasip oldu.bi kaç resim çektim eklerim birazdan onlarıda.aprilla bile var
bugun cbr ekibiyle dışarda bi turlarız dedim emrede yoldaymış izmire gidiyormuş.kendim tekrar gezdim daha dikkatli bi şekilde.
makinam canavar stop etme sorunu bile kalmadı şimdi sogukken bile stop etmiyor allaha şükür.
sağ taraftaki grenajı ve kuyruğu değiştirtmedim.hiç bi sorun yok.göstergelerin sol taraftaki hız ve yakıt göstergesinin ışıgını bağlamayı unutmuşlar akşam olunca farkettim,göstergelerin yarısında ışık var yarısında yokonu bağlayacaz.
Hayat boş pompala çoş.
eminim güzel bir gezi olmuştur. beni ne zaman çeteye alacaksınız yaw tabi önce bi 5-10 bin km tecrübe yapmam lazım, bismillah deyince olmaz di mi?
görkem janttaki şeritler boya mı yoksa yapıştırma mı? yansıma özelliği var mı?
Sırf herkeste 4 teker var diye...
dorlion
Ne çetesi
Şeritler jant sticker'ı... Yansıtması vardı ama zamanla kirlenince fazla kalmadı.
Hazır olun arkadaşlar!!!! Geliyorrr
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ort/cbr125.htm
Bu ne ya? Honda sanırım eski kasa satışlarını üzerine krema sıkarak arttırmaya karar vermiş gibi gözüküyor... Eski kasa yeni sticker'lar...
ilk resimdeki BİSAN lifan125 uzun yola çıkmaktan vazgeçip tekrar yiğenime teslim ettik.Aşırı titreşimden dolayı binemedik.tek motrla çıktık karamandan konyaya gece yolculugunda.
bizi yaklaşık 350 km lik bi gidiş gelişte sorunsuz ve titreşimsiz getirip götüren ARMODE AR 125.. makina ya hasta oldum çok rahat ve sürati çok iyi iki kişi düz yolda 110 km hızda sabit gidebiliyor.
konyanın yüksek bi yerinden çekilmiş bi görüntü.
yeğenim, yeni aldıgı motosikletiyle kask takmaya alışıyor.antreman yapiyor evinde kendince
buda aprilla rs125 bizim makinalardan baya büyük tek ketü görünen yer eksozu
onuda öyle ayarlamışlar artık
buda benim REPSOL.. yapılmış halinide çekip eklerim.
Hayat boş pompala çoş.
2007'yi getirmiyorlar stoktakiler satılsın önce diye, onlara da talep düştü herhalde, böyle ucuz bir numaraya başvurdu Honda.Yakışmıyor.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
movistar
Resimler görünmüyor... Başka bir yere upload edersen sevinirim.
Otobüsle gitmem kesinleşti maalesef...
Çarşamba sabahı orada olacağım... siz gelene kadar biraz dinlenir kafamı dinlerim sonrası malum
z 750 için biraz daha zaman var önce cbr mi satmalıyım... eğer eylüle kadar satarsam ekim başı gibi z 750 ye kavuşabilirim.... bakalım hayırlısı... acele etmek istemiyorum
ama geçen hafta bankayla görüşmeleri hallettim az daha krediyi çekip 2. el 2007 z 750 var sahibinden.com da onu alıyordum... ama adam pek güven vermedi bana ... sonra kendine gel dedim biraz sabret önce cbr'yi bi sat dedim kendi kendime...
motorsuzluk çok kötü birşey heleki böyle günlerde.... offfff of... Allah kimseyi motorsuz bırakmasın
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Arkadaşlar belki milyon kere konuşulmuştur ama sayfa sayfa aramaya vaktim olmadığı için yardımınızı istiyorum,sorun şu;
çok samimi bir arkadaşımda 22000km de cbr125 var,arka lastiği değişecek,biraz daha kalın bir lastik düşünüyoruz,marka model olarak tavsiye edebileceğiniz ürün varmıdır? vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim
PHAETONW12
Michelin Sporty 130/70/17
Pirelli Mt75 110/80/17
Pirelli Mt75 130/70/17
Pirelli Sport Demon 130/70/17
Duro Hf-918 130/70/17
Unutmadan , 130'luk lastik motoru çekişten düşürür.
1 hafta girmedik forum yine uzamışta uzamış Ertekin garantiden yapmalarına sevindim. Akın gez gez bu havaların tadını çıkar. Kışın çok zor oluyor.
Dostum bu topic altında bu mesajını en fazla 10 kişi okur. Çünkü burası CBR125 kullananların, ve ilgisini çekenlerin toplandığı bir konu. Ayrıca yazının tüm harflerini büyük harfle yazmak kurallarada aykırı. İstersen yeni bir KONU aç. Sesini o şekilde daha kolay duyurabilirsin.
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)