Bak ben de tam orada saat kaç diecektim :D sana ii akşamlar o zaman...Atla bisiklete iki turla :D Hade ben yatayım artık yaf...Sabah oldu...
Bak ben de tam orada saat kaç diecektim :D sana ii akşamlar o zaman...Atla bisiklete iki turla :D Hade ben yatayım artık yaf...Sabah oldu...
AKIN FİDAN
Valla sabah olmuş
Bakın yeni başlayanlara motor buldum...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4292286
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
çok kıyakmış ya kaçmaz bu motor yeah
cbr25RR süper ya...Keşke küçük kardeşim olsa.Var da daha küçük lazım...
AKIN FİDAN
oo tam hayalımdekı motor ) kucukken ıstemıstım babam almamıstı :D
Motoru bir alalım da kasko+yeni kask+ mümkünse deri tulum zamanla alınacak zaten şart bunlarda az bir paraya olmuyor ilk işim shoei xr-1000 ya da o ayarda bir kask almak ve kasko yaptırmak olacak. Bu işin içinden toplam 19.000 ytl'ye çıkarım. Bahsettiğim iş beklediğim kadar iyi gitmedi ama herşeyde bitmedi, çalışmaya devam yılmak yok. Olacak inşaallah hepsi olacak, bir yol bulacağım. P.tesi İzmir'e gideceğim gelişmeleri elimden geldiği kadar yazmaya çalışırım. İyi dilekleriniz ve dualarınız için şimdiden teşekkürler. Kendinize dikkat edin...
dualarım senınle abi..isallah senın ıcın hayırlısı olan olur..
olmazsada bence uzulme belkı yanlıs zamandır..
dıkkat edın kendınıze...
shalimar benden kahvaltı bekler..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
burak1977
Tabiki:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lan-150-a.html
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Özgür bak zeytinlirockfest'e gideceğiz inş...Türkiye topraklarında olsaydın sende olurdun bizle birlikte...Efet arkadaslar.Perşembe sabahı istanbuldan kalkan gruba kimler dahil.Ben bursa'dan size katılacağım.Artık bursa'da buluşma işini konuşuruz o önemli deil de kimler gelecek ertech noldu senin motor işi?Bize katılmak isteyen yok mu?
AKIN FİDAN
Zeytinli Rock Fest için Perş sabahı Istanbuldan hareket edecekler.
1-GorkeM
2-Suspect
Ertekin motoru çıkmazsa otobüsle gelecekmiş
arkdşlar geçenlerde frenleri test edeyim dedim özellikle düz asfaltta sert frenlemelerde( ön arka aynı anda ) motosikletin arkası sağ yöne doğru çekmeye başlıyor, yani fren kesmesem tam düşüş pozisyonuna geçiyo motor ben aynı şeyi cbf 150 ve 500 de denedim kazıklama frende düzlükte şak diye duruyor, bu konuda fikri olan varmı ?
Birde sert arka fren yaptığınız zaman kazıklama duruyormu yani araba gibi kayarak?
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
üye arkadaşlara iyi geceler, nihayet bir emekli olarak bende bir cıbırcı oldum. İnşaallah bundan sonra daha detaylı görüşür ve kaynaşırız... muhabbet ve saygılarımla..
Evet arkadaşlar büyük ihtimalle zeytinli gezimize ben konuk sanatcı olarak şehirler arası otobüsle katılacağım....
Gönüller bir olsun orada çok güzel hareketli günler bizi bekliyor...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
merhaba arkadaşlar bende cbr ımı yeni aldım benide eklermisiniz.
kırmızı - siyah ispirto@hotmail.com
sayman55
Hayırlı olsun güle güle kullanın
HRC
Bunları denemen güzel... Her motosiklette kilitlediğin an motorda yatma eğilimi olur... Arka fren düşük hızda kilitlenirse sorun yaratmaz , fakat yüksek hızda kilitlediğinde high side olma tehlikesiyle karşı karşıya gelirsin...
Arka yerine ön freni kilitlemeden ne kadar sınırında kullanabilirim çalışması yaparsan bu çok yararlı olacaktır sana. Ben sık sık bunu çalışırım, çoğu kazadan da bu sayede kurtulmuşumdur. Panik anında arkayı kilitlerim ister istemez, ama ön fren her zaman kontrolümdedir.
ismailcengiz
Kaydedildi. Hoşgeldin.
umarım küçük ihtimalleri yaşarız ertekin ya
Bu arada ben de çok panik halinde frenlemede ne kadar sürede ne kadar duracağımı hesaplarım denerim.Ya da yoldaki çukurdan ani şekilde sağa-sola kırarsam motorumun tepkisini ölçerim.Bizim cıbırın arka frenleri bir hiç sadece dengeyi bozmamak için kullanılıyor.Ön frenleri çok dengeli geldi bana.Özellikle bir keresinde arkamdaki arkadasım ile birlikte çok kısa sürede durdum lambalarda deneyeyim dedim yolculu olarak.kompresyon ile birlikte frenleme yaptım tahmin ettiğimden daha kısa sürede durdum.Kompresyon yapmak istemiyorum ama bazen gerekebiliyor.Ayrıca geçenlerde öle refleks olarak ön freni kitledim bir çayırtı koptu arkadasıma vuruyordum az daha çok korkmuştu noluyor ya die bi döndü..Dedim patlatıyordum senin grand dink'e Ardından lambalarda kalktık ondaki kymco grand dink 250cc scooter...Yakalayamadı beni şehir içinde.Çok memnunum motorumdan zaten 120km hıza kadar onun motoru ile kafa kafaya gidiyorum hatta ii şekilde vites geçişleri yakalarsam öne geçiyorum.fakat 120den sora o biraz uzuyor...
AKIN FİDAN
phuaahuha
ertek otobusle gıtcen lem..
benım motor dısarda olsaydı al derdım de:D
ıyı olurdu ya bende gelırdım yol yapardık..
olsun motor yazın kullanılmaz
saganak yagmurda bahcıvan eldıvenıyle tekırdaga gıtmedıkten sora ne anlamı var bu ısın..
:D
sora yalovanın camurlu yollarında enduro yapmak..
guneslı yolda motormu kullanılır peeeh.
buarada geyık dısında..
panık fren meselesı cok onemlı bende olabıldıgıne calısıyorum
ama arkanızda artcı varken motor tepkılerı degısıyo..
butun surus stılı degısıyo oyuzden bı sekılde artcı varkende denemeye calısın bu işi..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Ben her türlü denemeler yapıyorum.Geçen gün 50km lik bir yol gittim artçı ile birlikte arkamdaki de motosiklet sürücüsü idi.Çok rahat ettik hatta çok güzel viraj çalışmaları yaptık yolda giderken.Yalnız başına duraklamalarda arka çok savruluyor iki kişi iken sadece kitleniyor...
Sanırım 3kişi gideceğiz bu festivale.2kişi de istanbuldan çıkıcak...Çok şey kaçırııyorsunuz çok :D Bu arada ertech uysana şeytana yahu al bi z750 harç borç ödenir...Hatta yetiştir sen perşembe sabahına kadar.Uzun yolda rodaj yaparsın ayrıyetten çok basamazsın çünkü cıbırlarla gidiyorsun çok uygun olur.Hade koş z-moto'ya ertech :D
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 108 kullanıcı var. (0 üye ve 108 misafir)