---
slm arkadaşlar;
benim anlamadığım bir şey var da...
bu cıbır 200 gosterdiği halde niye 150 yi geçemiyor. Böyle bir durum bildiğim kadarıyla tofaşın şahin doğan gibi arabalarında olur. Neden yapmışlar ki böyle bir şeyi. 150 ise son hız, 150 gösterselermiş.
gunaydın herkese.
GENCHACKER. Ben özen motorda gormustum arrow egsozu aynen gorkemin yayınladıgı egsoz resmi gibi.Fiyat olarak ta 400 euro istemişlerdi.senin resimdeki arrow cakma olabilir dediğiniz gibi.iddia etmiyeyim ama oyle dusunuyorum
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
the answer
Ne boşluğu anlamadım ben Benim motorda da ibre 140 en fazla 100 yapıyorum...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çoğu motosiklette ibreler birbinin aynıdır... Bunun nedeni firmaların çoğu parçasını bir tane yerine birkaç tane motosiklette kullanıp tasarruf etmesidir... Cbr 125'in de ibresi de genel bir parça olduğundan ibresi 200 diye düşünüyorum.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Neden bu kadar dert ediliyor anlamıyorum.. .Yok 200 göstere var 150'yi geçmeyen motor için ne gereği var bla bla bla...
Bakın keyfinize, motorun tadını çkarın yaaa.... Sonuç olarak 125 cc. ve 13 hp...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Şu boşluk nedir biri bana onu açıklasın...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
merhaba ertech
sen bakımlar için konşuk motora mı gidiyorsun? 441 29 29. bu tel doğru mu? gerisini onlara sorarım, ama bir de şunu sorayım; 1000 km bakımı ne kadara yapılıyor.
abi gerek yok o kadar basmaya 140 yeter benceayrıca keyfine bakın abimizin dediği gibi bende mondial 150 zat vardı o zaman hız yapıodum ama cbr ıma kıyamamçünkü daha rodajı bitmedi:D
ayrıca mondial aynalar ucuz çok ucuz ama o kadar hoş değil 15 ytll
the answer
Gösterge panelinde 200 den sonra tekrar sıfır a kadar arada bir boşluk var. yani orayada ibre koysalarmış 300 göstergeli bişi olurmuş o yüsden hani 150 den sonra sıfır a kadar buyuk boşluk olacağına 200 den sonra sıfıra kadar kucuk boşluk olsun demişler, he 300 de koyabilirlerdi ama abartmış olurlardı
Soda Ayran Cool
ULtraUkaLa o Motoru Zaten Almayacagım Benim CıBıR'ım war repsoL
O motor Şu anda satıLdı Zaten Gökhan diye bir abimindi motor ama EGzosu sordum kendisine Cakma deqil özeL YarışLar için feLAn dedi ama Benim pek inanasım gelmedi Neyse Şu anda adamın birisi le görüşüyorum 200 YTL'ye Full Arrow Araboru Hersey Dahil Egzos aLAcaqım Buyuk ihtimalle Bi kac güne kadar alırım gibime Geliyor Eger aLırsam Buraya Direk Fotoları Sesi Düşüncelerimi eklerim ;)
13000 km de olan cbr125 alınır mı sizce?Yada 2.elleri kaç km kadar olanlara bakmalıyım?
37000 de bakım harici servis görmemiş bir cbr vardı bu topicte hatta daha fazla km yapmış cbr lerde vardı...
bakımları tam ise ve temiz ise alınır neden alınmasın...
Akın maalesef daha alamadım...
Sanırım yarın yada en kötü p.tesi alacağım motoru...
marthel Bursa'dan birini tanıyoruum her türlü zor kullanıma karşı 118bin km'de patlatmış motoru...Teker-kuyruk-yanlama her türlü modifikasyon yapıyor motoruna şimdi ikinci repsolünü aldı...Hareket yapmak için çok ideal diyor...yane 13bin km kazası belası yok sa grenajları temizse neden alınmasın...
Umarım kısa sürede tamiri olur da kavuşursun motoruna benim de 4000bakımı geldi motorun bi ara servise götürmem gerek...
http://www.motosiklet.net/forum/fest...tml#post742941
Arkadaslar zeytinlirockfest cıbırları yollara atmanın vakti gelmedi mi?Kimler geliyor bakalım buraya yazın bekliyoruz...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)