Cbr 125 değil, bu Nsr 125
Eskiden vardı, artıkın yok. Cbr 125 in kardeşi gibim bişidi.
Cbr 125 değil, bu Nsr 125
Eskiden vardı, artıkın yok. Cbr 125 in kardeşi gibim bişidi.
Soda Ayran Cool
cbrcı kardeslerımm
regaip kandılınizz mübarek olsunn
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
ana bugun kandilmi?
amin cumlemizin
Soda Ayran Cool
ewet kandılmıss kardesımm :D
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
arkadaşlar bende cbr ci olmak istıyorum fakat bizde cgl125 var bi motorcuyla konusmus babam cglyi satıp alıyımmı demiş oda degmez onun yerine yamaha ybr 125 al demiş ne yapmalıyım daha ehlıyetımde yok sizce ehliyeti alana kadar cgl ile idare ediyim mi fikirlerinizle beni aydınlatın
Sanırım insanlar cbr 125 alırken gözler aslında bu motoru arıyor:
http://www.dreamgate.ne.jp/nsr/general/NSR250a.html
Cbr 125'i ,nsr 125 ve nsr 250'yle kıyaslarsak, cbr 125'de hedefin herşeyiyle yeni başlayanlar olduğu besbelli.Yeni başlayanalara uygun ergonomi,hafiflik,benzin ekonomisi ve tabi ki bütçeye uygunluk.NSR 250 yeni başlayan birisi için rüya motor olabilir ama ortalama fiyatının cbr 125'in 2 katından fazla olması herşeyi anlatıyor.Zaten yukardaki linkteki nsr 250 üretim ve satış miktarlarına bakarsanız cbr 125'e göre ne kadar komik olduğunu görürsünüz.Honda yeni başlayanlara yönelerek çok akıllı bir ticari hamle yapmış oldu.İnsanların kafalarını kırmalarına sebebiyet verecek bir motorla başlamamaları da çok önemli, Cbr 125 -bence- bunu da daha iyi yapıyor NSR'lara kıyasla.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
GeNcHaCKeR
Emin olmak için arrow egzos satan biryere git , veya bilen birne sor... Eğer gerçek arrowsa o modelin seri numarası yazması gerekir egzosta... Eğer hiçbirşey yazmıyorsa çakmadır...
Eğer bu resimdeki orjinalse o resimdeki ya çakma , ya da başka motora aittir... Eğer başka motora ait bir arrow alırsan cbr'a zarar verebilirsin.
dishy
Arkadaşlar söylemişler zaten... 2 zamanlı bir canavar... 4 zamanlı 250'likleri bir kalemde siler
fatihsevim
O lafı söyleyen arkadaş kesin kuryedir... Cbr mı Ybr mi sen karar verirsin... Hangisi kullanım amacına uyuyorsa... Cbr daha sportif daha hızlı , ybr daha konforlu...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Evet Arkadaşlar Pazar gecesi Çıktıgım Ve Pazartesi Akşamı bitirdiğim ankara gezim mükemmel geçti...
İki Motorsikelt gittik CBF 150 Ve Benim Cıbır(CBR 125 R )
4 kişiydik ikişer kişi bindik ve cbf i her defasında toz duman yutturdum motorsikletimle düzde iki kişi çok rahat 140 km yi gördüm her seferinde zaman zamanda 130 da kaldı
bolu tünemiin içinde 145 km gördü iki kişi ile ruzgarın 5 km kadar etkisi oldu sanırım tünelde ruzgar daha az oldugu için ...
ben cbf i geçip 10 km ilerde sigara yakıyorum o benim sigara biterken ancak yetişiyor
çok zevkliydi bu motorsikletle uzun yol gtmek sandıgımdan daha sorunsuz ve güzel gitti
hatta bir ara kaptırmışım ibreye baktım 130 ve devir 12500 noluyo bozuldumu dedim megersem 5 inci viteste unutmuşum 5 nci viteste 130 u ik kişi gördü sonra altıya attım 140 oldu hemen genel oalrak toplam 850 km yolu 9000 ve 10000 ile 10500 devir arasında gittim sürekli makine hiç zorlanmadı hararet ise ilk çeyreği hiç geçmedi
resimlerimide çektim bakmak isteyen varsa paylaşabilirim
Eğer yukardaki resim çıkmadı ise ve daha fazlasına bakmak isterseniz ..
http://picasaweb.google.com/iyireklam10
Linkini tıklayabilirsiniz ...
bu motorsikelt manyak bugun 4000 bakımınıda yaptırdım 50 ytl bayıldım
..
şunu unutma 2kişi yokuş yukarı cbf le yanyana bile duramazsın ondaki tork daha guclu.
evet zeytinli yolcuları alo nerdesiniz yaw?
Ultraukala sen gelcenmi, bir ses soluk ver yaw.
Soda Ayran Cool
Evet Cbf teki tork yuksek bunu biliyorum çünkü iştede Cbf 150 kullanıyorum
yokuşlarda bu fark ediliyor yanyana giderken onun bir kaç metre dha önde gittiğini görebiliyorsun ama çok fark etmiyor devrini bulunca CBR yine yokuştada geçiyor onu
Walla ben bilmem. cbf tork, cbr beygir. :D
Soda Ayran Cool
Eğer doğru viteste doğru devirde olursanız yokuşta da geçebilirsiniz... Devirli makinelerin sırrı budur... Düzgün çekişi yakalamanız için doğru vitesi ve doğru devri bulmanız gerekir... Torklu makinalarda bu daha önemsizdir...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
evet keşke ikiside cbr da olsa hatta 13 beygir yerine 25 beygfir falan olsa ozaman daha deli olurdu
ön panelde titreme başladı ya vibrasyondan sanırım bugun servie dedim halledecekler
1000 bakımında servis tanıdık diye yag parasıda vermedim zaten Konşuk motor
beleşe yapmışlardı 4000 bakımında 50 ytl itelediler
Ne ise cbr yatıyor şimdi dışarda Kastamonu seferi için enerji depoluyor 680 km durmaksızın gidecek sanırım yine
bu arada uzun yolda motor daha tam açılmadı ama yuksek devir olamsına ragmen 300 km yaptı bir depo ile gerliken ise daha fazla yapacagı yerde 270 te bitti ben karıştırdım sanırım km yi diye düşünüyorum 300 un üstünde bekliyordum çünkü...
CBF 150 İse
ilk aldıgımda bir depo ile yedek dahil 240 km de takılıp kalıyordu : Şimdi İse 380 Km yi buluyor
cbf 150 bir depo ile ...
CBR da cbf 150 ile aynı yakıyor çünkü o 12,5 lt. bu 10 Lt. ortalarsak aynı yakıyor açıldıgında ise daha az yakacagını tahmin ediyorum
bu arrow egzozların fıyatlar ne yav. performansı ne kadar degıstırıo bunlar ?
evet, o motor, hani şu plakası kafiyeli olan ) siz bu servislerden çıkmıyorsunuz galiba yine de düşündüğün için saol, getirmiş kadar oldun ;) neyse yatsın bikaç gün daha napalım?
ayıp ettin ) bi yemek ısmarlarım bi de mavi akbilimi veririm şaka bi yana yaa tek seferde birkaç alıntı nasıl koyuyoruz bir mesaja? daha çok şey öğrenmem lazım motosikletten önce galiba
hehe flood koruması varmış deneyerek öğrenme bu olsa gerek
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Gelicem gelicem ama bulmam gerek zeytinli rock fest sayfasını ilk cbr sayfasının okumadığım yerlerini bitireyim dedim...
http://www.motosiklet.net/forum/fest...tml#post741497
Arkadaslar zeytinlirockfest buradan devam edelim kimler gelmek istiyor bakalım.görkem ertech hade bakalım...
Bu motoru almayı düşündüm bi ara ama konuşmadım adamla pek...Evet değişik bir egsoz TR'deki cbr125r için olan arrowlara göre...Dikkat et alırken boşu boşuna para verme sakın...
AKIN FİDAN
gerçi topic de bu sorular çok soruldu ama ben anlayışınıza sığınarak sorayım.Ben görsel açıdan arka lastiği değiştirmek istiyorıum yani kalın birşey tehlikesini yakıtını herşeyi göze aldım arkaya en fazla kaçlık takabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten herkese saygılar arkadaşlar
teşekkür ederim ya yeni aldım bende cabbarımıçok hevesliyim birşeyler yapmaya ben ist avcılar dayım.Toplantı falan olursa yazın bana gelmek isterim lastikler olsun aynayıda deiştircem
Şu an bu konu içerisinde 189 kullanıcı var. (0 üye ve 189 misafir)