Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Temmuz 2007, 19:19
ErTech
Gerçekten ilginç... İşini bahane ederek hot line sipariş geçmelerini isteseydin keşke...
İHTİYAR
Sanırım bizden biri değil... Motorun zaten son hızı 155... iyi açılmış bir cbr125 rampa aşağı anca 155 görür daha gidemez. giderse kafamı kırarım
Hatta silindiri çıkartmış biri olarak , su bardağı çapındaki bir silindirin 130'a bile çıkartması gerçekten ilginç.
fatihsevim
Yeni kasa dersen o daha gelmedi Türkiyeye , büyük olasılıkla seneye gelir.
2007 modeller dersen , sen onu herşeyiyle beraber 5.800'e bulursun sanırım.
FireStarteR
çok iyi fiyata almışsın güle güle kullan.
SuSpect
Ben öncesinde Rock'n Coke için bilet alayım da...
Reklamlar
-
17 Temmuz 2007, 21:05
arkadaşlar forumu uzun zamandan beri takip ediyorum; motoru almadan aranıza katılmayım demiştim ama biraz daha zaman gerekiyor sanırım alabilmem için:(
size bir sorum olacaktı; bir sitede REVON marka bir mont gördüm; şekil olarak hoşuma gitti ancak ismini daha önceden duymadığım için size bir danışmak istedim; özelliklerini yazmış satan arkadaş,
-Dupont Kordura 600 Denyelik malzemeden imal, (yağmur geçirmez ve terlemeyi dışarı atabilen)
-CE onaylı sökülebilir dirsek, omuz ve sırt korumalı,
-İç miflonlu ceketi fermuarlı ve sökülebilir,
-3M Scotchlite reflektörlü,
-Omuz ve dirsek bölümleri çift katlı,
-Kritik bölgeleri çift dikişlidir…
demiş. fiyatı da 160 lira, sizce bu fiyata alınması mantıklı olur mu?
-
17 Temmuz 2007, 21:47
Zeytinli rock fest. 4gün+kamp 10ytl.
Sembolik bişi alıyorlar ama rock'n coke a gideceksen sen bilrsin.
Soda Ayran Cool
-
17 Temmuz 2007, 22:16
motorum olsaydı kesin giderdim ya pentagram, hayko cepkin filan sağlam gruplar var
-
17 Temmuz 2007, 23:09
FireStarteR adlı üyeden alıntı
sağolun arkadaşlar ben 2.el aldım arkadaşımın motorunu..bana biraz indirimde yaptı. yalnız motoru servise götürmem gerekiyo.. istanbulda beylikdüzü avcılar taraflarında oturan arkadaşlar servis hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim..
bende avcılarda oturuyorumbize en yakın servis şirinevlerde honda bayii var gormusundur OTOSEVER (caminin 50m aşağısında )aynı zamanda serviste.ama gitmeden once randovu alaman gerekiyor yoksa işlemini hemen yapmazlar (çok möhüm insanlar) 654 30 00
SuSpect adlı üyeden alıntı
neden okadar ucuz yaw baska bişi olmasın onda biz k.. kırık emre aydına 9 ytl vermiştik
işten cıkmamıs olsaydım kesssin gelirdim hem gezi olurdu.
-
17 Temmuz 2007, 23:38
black_dog_rr adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar yaw burada adanadan bir cbr 125r olan arkadaşlarımız varmı
slm dostum ben varım
-
18 Temmuz 2007, 02:38
ben motoru maslaktaki hondaya götürcem büyük ihtimalle.. ben silivride oturuyorum ve ehliyetim yok o kadar yolu gidemem. onun için tanıdığın kamyonetine atıp götürücem. acaba orasıda randevuylamı çalışıyoo.. o servisi kullananlar warmı aramızda..
-
18 Temmuz 2007, 08:03
maslakta honda motor için servis varmı bilmiyorum.honda servislerinin olduğu site burda http://www.honda.com.tr/motosiklet/stores.htm sana en uygun olana gidersin.
-
18 Temmuz 2007, 12:15
spawnem adlı üyeden alıntı
ben şimdi düşünüyorum ileri doru motor büyütürde cıbırımı satarmıyım diye..yok satamam
o benim ilk motorum mekanik aşkım o.allah ayırmasın bizi kaza bela olmadıkca.amiiiin.
arkdaslar bizim motorun yağ filtreesi varmı??ben cok aradım ama bulamadım
he valla gerçekten de öyle...
bu motor aşkının bir kıza duyulan aşktan hiç farkı yokmuş gerçekten de...
gün geliyor, ikisini de aldatıyorsun...
şaka bi yana ben de cıbırımı hep kullanırım sanırım. bir tek yeni başlıyorum diye çiziklerine fazla önem vermedim, ne de olsa ben de çizcem. Ama sonra ya bununla, yada daha temiz bir cıbırla devam ederim sanırım. Çünkü her yönden çok avantajlı. Bir, 140 uzun yolda düşük bir hız sanki, ama modifiyeyle 170 yaptığını söyleyen bir arkadaşa rastlamıştım....
-
18 Temmuz 2007, 12:44
Maslak'ta yok, ama maslak'a en yakın yeniköy honda var.
spawnem adlı üyeden alıntı
neden okadar ucuz yaw baska bişi olmasın onda biz k.. kırık emre aydına 9 ytl vermiştik
işten cıkmamıs olsaydım kesssin gelirdim hem gezi olurdu.
Hocam Esas rock fest.ler böyledir, girişe para verilen fest.ler biraz daha zengin işi ve bana göre o festivallerde yapılan müziklerde zaten tam rock kültürünü yansıtmıyor. Zaten ben müzige gitmiyorum cunku sahne alan gruplar arasında adam gibi 1-2 grup var gerisi hikaye, ben orda ortama, geziye, denize, tatile gidiyorum. Bilet fiyatlarının ucuz olması senı şaşırtmasın, hea ayrıca bende işten ayrıldım zati o sebeble gidebiliyorum
Nese genede siz bilirsiniz.
Soda Ayran Cool
-
18 Temmuz 2007, 12:49
SuSpect adlı üyeden alıntı
Zeytinli Rock Fest nerede ve ne zaman olacak?
Bir bilgin var mı?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
18 Temmuz 2007, 12:56
firestarter ucuza almıssın tekrar hayırlı olsun
-
18 Temmuz 2007, 15:08
SuSpect
doru soyluyosun aslında müzik içn değilde sadece ege denizine girmeğe bile değer orası.ben kilyosa gittim girişe 10 ytl verdim.motoriçinde pazarlıkla 5 ytl.2 saat kaldım 15 ytl verdimburda 4 gun kalıyosun egeye giriyosun.hocam festival süper ama işten cıkınca ekonomi cokuyornekadar mal olur bize oraya gitmek tahminen bi fikrin varmı.
ErTech
festival 2-3-4-5 ağustos tarihleri arası kamp 10 ytl.
http://www.zeytinlirockfest.com/
-
18 Temmuz 2007, 15:11
Bu akşam kahve içmek için göztepe kahve dünyasına gideceğim.. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar arayabilirler Ertekin seni de beklerim
-
18 Temmuz 2007, 15:37
GorkeM adlı üyeden alıntı
Bu akşam kahve içmek için göztepe kahve dünyasına gideceğim.. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar arayabilirler
Ertekin seni de beklerim
Görkemm damarıma basma 5 gündür motorsuzumm parça gelmemiş offff of....
Kafam atıcak gidip şu Z 750'yi alıp öyle gelicem...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
18 Temmuz 2007, 17:30
slm arkadaşlar
dün itibariyle cbr 125 r ıma kavuştum formdan çok şey öğrendim sağolun artık başınızı ağrıtırım saygılarımla
-
18 Temmuz 2007, 17:34
---
merhaba tekrar,
yaaa abilerim, siz hiç mi acımazsınız bana, neden yazdınız 400 sayfa?..
diyorum ki şu yeni başlayan kardeşleriniz için motor kullanırken tabi yapmamız gereken çok şey var, ama yapmamamız gerekenler konusunda bir şeyler söylese şu bilgili, görgülü, deneyimli, kültürlü abilerimiz...
-
18 Temmuz 2007, 18:58
Ben şöyle ufak bir hesap yaptım.
toplam 450km imiş istanbul'dan yani gidiş-dönüş 1.000km de. 100-110 arası gitsek 8-9bin devir arası 1depo benzin 280-300km götürür. yani 100ytl ile 1.000km yaparıs. Benzin 100ytl
Çadırıydı, matıydı, havlusuydu, güneş kremi, vs.vs.. zımbırtılar içinde bi 50ytl yaz. (ama bunlar zati sana her kampta lazım olacak şeyler, bende olmadıgı için alacağım için hesaplıyorum)
Geriye kalıyor, festival alanında yeme-içme.
Bira 3ytl den olsa gunde 10 bira içsen 30ytl. 30x4=120ytl. Yüksek alkollu içkiler varsa biradan 10 tane içiyorsan o yüksek alkollerden 7 tane içebilirsin ancak ona göre fiyat olarak birbirlerini dengeleyeceklerini düşünüyorum.
Su ve yiyecek gunluk 20ytl desen 20x4= 80ytl
Anything, paintball, deniz bisikleti vs.vs. aletlerede 50 ytl ayırsan.
Toplamda sen bu fest.i 400ytl ye çıkarırsın. Ana harbyden biras fazla oldu. Ama alkol cok para tuttu, bakarsın köyden falan yukleris alkolu birşekilde içeri sokmaya çalışırız osaman baya kar oluyor.
yani ben 200-300 e bitirmeyi düşünüyorum bu işi birde ben pazar sabahı yola cıkıyorum.
Soda Ayran Cool
-
18 Temmuz 2007, 19:43
SuSpect
benim adresi eklermisin. spawnempires8@hotmail.com oradan devam edelim
-
18 Temmuz 2007, 19:51
theanswer125r hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 271 kullanıcı var. (0 üye ve 271 misafir)
Bu Konudaki Etiketler