yok bee nerde annem dedimi akan sular durur yani.hayatta sadece o var. olm dedi binceksen madem dedi scooter tarzı tabii o öle demedi (sepetli motosikletlerden)........... ..
yok bee nerde annem dedimi akan sular durur yani.hayatta sadece o var. olm dedi binceksen madem dedi scooter tarzı tabii o öle demedi (sepetli motosikletlerden)........... ..
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Bu da sepetli motorların gücünde , sadece görüntüsü güzel dersin...
Yalan mı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
walla beni cok şaşırtmıştı ilk bindiğimde cok cok cok farkklı bence.125 lik diyip küçümsememek lazım....görüntüsüne herkes hasta zaten
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
cartman bence cıbırı satıp scooter alman büyük ihanet olur. annenin deyişiyle sonucta ikiside 2 teker.cıbır nekadar tehlikeliyse scooterde en az onun kadar hatta daha fazla tehlikeli scooterlerin viraj kabiliyeti cıbır kadar iyi değil.haaa honda today alıcaksan o baska
sanırım yine honda olcak.o da today olur büyük ihtimal.ben cok uzuluyorum duruma zaten ama yapacak birşeyim yok. yoksa cıbırım ı öle fab da sehpada durdukça hüzün çöküyor içime.neyse ben gene gece falan biniyorum kimseler yokken.tadını cıkarıyorum anlıyacagın.tam da alışıyodum yavaş yavaş.
ben şimdi düşünüyorum ileri doru motor büyütürde cıbırımı satarmıyım diye..yok satamam o benim ilk motorum mekanik aşkım o.allah ayırmasın bizi kaza bela olmadıkca.amiiiin.
arkdaslar bizim motorun yağ filtreesi varmı??ben cok aradım ama bulamadım
inş satmak zornda kalmazsın....benim ilk mekaniik aşkım. bisikletimdiii. 1 cc
Seral
Teşekkür ederim... Motorsuzum 4 gündür... :(
Arkadaşlar motorda vites bloğu değişecekmiş, kullanıcı hatası olması çok zor bir durum olmuş. Vites bloğu kırılmış(1. vitesten 2. vitese geçerken nasıl olduysa)... Garantiden faydalanarak değiştirileceği söylendi.
Parça siparişi verilmiş... Bakalım daha ne kadar bekleyeceğim
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Ertech geçmiş olsun en yakın zamanda motoruna kavuşman dileğiyle, vallahi ben artık motorsuz biryere gittiğimi düşünemez oldum
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
slmm.. bende cbr 125 aldım.. benide aranıza alırsanız sevinirim..
FireStarteR hayırlı olsun darısı benım gıbı cbrsı olmayanların başına
10 temmuz salı günü iş için Denizliye giderken,otobanda Aydına inen son rampada bir cbr 125 gördüm 09 plakalı benim km sayacında(transporter) kontrol ettim 155 km ile gidiyordu. Nazillide lambalarda yanıma geldi selam verdim.
Sizden birimi acaba?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
sağolun arkadaşlar ben 2.el aldım arkadaşımın motorunu..bana biraz indirimde yaptı. yalnız motoru servise götürmem gerekiyo.. istanbulda beylikdüzü avcılar taraflarında oturan arkadaşlar servis hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim..
Selam gençler
Zeytinli Rock Festivaline gitmeyi düşünen varmı?
http://www.zeytinlirockfest.com/
Soda Ayran Cool
beylidüzünde oturuyorum ama hiç bi fıkrım yoq servis hakkında. bide sorması ayıptır kaca aldın cıbırı
slm arkadaşlar yaw burada adanadan bir cbr 125r olan arkadaşlarımız varmı
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar cbr 125 in 2007 modellerinin tam fiyatı plaka falan tam olarak kaça patlıyo lütfen bilgilendirin
Artik Benimde Bir Honda Cbr125 R Motorum Var Dün Kullanmayi öğrendim 2005 Model 3000 Km De çok Temizmaşallah Adam Süper Bakmiş Motora. Heh Asil Soru şu Benim Motoru Aldiğim Adam Arka Lastiği öne Takmiş Arkaya Da Kalin Bi Lastik Takmiş çok Siper Olmuş Ama Performans Anlaminda Bi Sorun Yaşarmiyim Arkadaşlar. Bende Teknik Bilgi Sifir. Daha Yeniyim Hemde Yepyeniyim şimdiden Sağolun
Şu an bu konu içerisinde 141 kullanıcı var. (0 üye ve 141 misafir)