yaw arkadaşlar ben size çağırmayın bu kaptan kustomudur nedir onu demedimmi yaw... ahada şeyi an çomağı hazırla yine damlamış burayaZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
yaw arkadaşlar ben size çağırmayın bu kaptan kustomudur nedir onu demedimmi yaw... ahada şeyi an çomağı hazırla yine damlamış burayaZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
yıne gelmıs belanız
Yeni yine yeniden
Boşver baba...Dün gece olandan sonra bu tiplere cevap vermemenin em güzel şey olduğunu kavradım...Hepimiz öyle yapalım ya....Cevap vermeyin...Olsun bitsin..Konuşup konuşup sıkılıp gidecekler...Çoluk çocuk diyoruz ya hep...Şimdi bunlar benim yaşıma bakarlar...Kendi kaç ki diye :D akıl yaşım herhalde babalarının ki kadar ols gerek...Belki daha fazla...O yüzden bundan sonra "o şahıslar insanca mesaj yazana kadar" cevap vermiyorum bunlara...
Gelsin Atamız ne demiş ..Geldikleri gibi giderler ..Gidemezlerse HONDA CBR 125 i severler..
@ozaktasi:Sonunda bu olacak zaten abicim...Bizdeki sabırla......Geldikleri gibi giderler ..Gidemezlerse HONDA CBR 125 i severler..
Arkadaşlar bugün iş çıkışı köprüden sonra gaza abanabildiğim kadar abandım. Köprüden sonraki Altunizade çıkışından sonra yol hafif aşağı doğru eğimli oluyor, TEM çıkışından sonra da bu eğim devam ediyor. Valla aletin dibine dayandım, devir göstergesi 6.viteste kırmızı bölgeye girdi ve görebildiğim maksimum hız 140 km/h. Yani arkadaşlar bu alet yapsa yapsa 140 km/h yapıyor. Daha fazla yaptığını söyleyenler yalan söylüyor!
Bu arada stada gelmeden çevre yolunda bir tane CBR125R Repsol gördüm. Korna ile selamlaştık, o arkadaş bu forumda mı acaba?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
allahına kurban abim !!!!ozaktasi adlı üyeden alıntı
abi varya bizden sonraki nesillerde senin bu cbr ile ilgili sözlerini hatırlayacak
misal; ozaktasi atamız buyurmuş ki ; kimki cbr 125 i sevmiyor derhal başı vurula
boy adlı üyeden alıntı
abi bende motoru toparlayayım bakalım ne kadara çıkabilecem gerçi 140 km/h da hiç fena değil yalnız sen yinede yalan söylüyorlar deme be abi .....kalpleri kalmasın cbrci arkadaşların
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Doğrudur ben de 130-135 Kmden fazlasını göremedim..Zaten bu süraatte çok çok iyi..Daha fazlasını beklemek ..Tuncayın Ronaldinyo gibi oynamasını beklemek gibidir..140 Km 125 için çok iyi bir hızdır..
BU TOPIC DEKİ ARKADAŞLARIMIZIN TANIMI
Harikalar
Onurlular
Nadir Bulunurlar
Dürüstler
Asiller
Centilmenler
Barışçıllar
Riyakarlar
1 Numaralar
2 Lastikçiler
5 Yıldız
R eee Raaa CBR125R Çok Yaşa
Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak
@@hmedim
Ne diyeyim peki? Aletin 6.viteste kırmızı bölgeye girdiği zamanki hızı 140 km/h. Aleti modifiye de etsen daha hızlı gitmez. Gidebilen varsa yakında motoru kucağına alır söyleyeyim.yalnız sen yinede yalan söylüyorlar deme be abi .....
@ozaktasi
Abi sende bir de YBR 125 var, ben o aleti hiç kullanmadım. CBR125R ile kıyasladığında ne gibi farkları var? YBR daha az yakıyor galiba? Performans farkları nasıl?Doğrudur ben de 130-135 Kmden fazlasını göremedim..
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy arkadaş Yamaha YBR de kendi katagorisinde çok iyi bir makina..((((Honda CBR 125 le kıyaslanmaz))))Çünkü ayrı katagorideler..Ne kadarda ikiside 125 likte olsalar tamamen farklılar... Honda CBR 125 tek kelimeyle mükemmel yani her yönüyle mükemmel ..Yakıt tüketimi ( Makina 4,200 Km de ) tam olarak karışık kullanım 2,8 -- ila 3,1 litre..bu oranı kesinlikle geçmiyor ..Ben tüm makinalarımı sürekli test ederim ..Giderim 100 Km depoyu fullar bakarım..Ortalamayı bulurum..Yamaha YBR 100 Km de inanın 1e 1 aynı yakıyor CBR yle..CBR nin artısı Her yönüyle mükemmelliği...YBR nin artısı her yola gidiyor keçi gibi dağ bayır tırmanıyor gerçekten çok sağlam ve biraz enduru gibi yüksek ..YBR nin son hızı benim gördüğüm 110 ila 120 Km arası..Honda CBR 125 Yamaha YBR 125 i her zaman her yerde kalkışta olsun uzun yolda olsun Dağıtır..Buda normaldir..CBR çok daha atak..ve 20 Km kadar hızlı...
ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
Sanane kardeşim mal bizim değilmi Allah Allah
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
işte cbr 125 149kmh helal sana blckhawk helal sana hondaaaaaaaa.blackhawk adlı üyeden alıntı
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Ben blackhawk a bütün kalbimle inanıyorum..Fakat ben 130 ila 140 arası bişilerden fazlasını görmedim..bizimki dijitalde değil...yani bi anlık bakıyorsun zaten...Ya arkadaşlar yeter bu hız uçacakmıyız ayamı çıkacaz..Bu güne kadar kullandığım en mükemmel makina...CEBERE...Suzuki GS 500 den daha tatlı geliyor daha çok seviyorum
Buda oğlum Koçum Serdar Gökhan ÖZAKTAŞ
Ozaktasİ Öyle Dİyorsun Ama Nerde Senİn Cbr 125 Bİ GÖrelİm Hep Ybr Yİ Kullaniyon Sanirim ....
[B] KapTaN 44[/B]
Abi senden gizli lastik yakıyodur Serdar
dun aksam bı gıttım neler olmus ya..tıpın bırı gelmıs benım goldwıngım bandıtım vvar ezerım sızı demıs sora cbr modası baslıgı yok alla alla
suzuKin Çok hantal Duruyor Kilisli...
[B] KapTaN 44[/B]
oha be kaptan adam 200 tane foto koydu her acıdan daha ne yapsın senın su kawa yı bıde 1000 rr ı gorsek dıodum..
bıde bısı sorcam senın ısın gucun baskasın motoruna mok atmakmı?
sen ginemi geldin akıılı ol yoksa senin topickini kapattırırız,hani bitane şey vardı cb125 in modası geçti galiba,daha göremiyoruz noooolllllldddduuuuuZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Şu an bu konu içerisinde 129 kullanıcı var. (0 üye ve 129 misafir)