Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    @hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    Alıntı ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
    şu cbr ciler 3 önerim var lastiği kalın yap sesi arttır makina kapak attır biraz daha kalıplı dursun yoksa hiç hoşuma gitmezzz

hızını da artırın çok yawasa makina.. gitmiyorrr ınnn ınn
    yaw arkadaşlar ben size çağırmayın bu kaptan kustomudur nedir onu demedimmi yaw... ahada şeyi an çomağı hazırla yine damlamış buraya
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    yıne gelmıs belanız
    Yeni yine yeniden

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Boşver baba...Dün gece olandan sonra bu tiplere cevap vermemenin em güzel şey olduğunu kavradım...Hepimiz öyle yapalım ya....Cevap vermeyin...Olsun bitsin..Konuşup konuşup sıkılıp gidecekler...Çoluk çocuk diyoruz ya hep...Şimdi bunlar benim yaşıma bakarlar...Kendi kaç ki diye :D akıl yaşım herhalde babalarının ki kadar ols gerek...Belki daha fazla...O yüzden bundan sonra "o şahıslar insanca mesaj yazana kadar" cevap vermiyorum bunlara...

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Gelsin Atamız ne demiş ..Geldikleri gibi giderler ..Gidemezlerse HONDA CBR 125 i severler..

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @ozaktasi:
    ..Geldikleri gibi giderler ..Gidemezlerse HONDA CBR 125 i severler..
    Sonunda bu olacak zaten abicim...Bizdeki sabırla....

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arkadaşlar bugün iş çıkışı köprüden sonra gaza abanabildiğim kadar abandım. Köprüden sonraki Altunizade çıkışından sonra yol hafif aşağı doğru eğimli oluyor, TEM çıkışından sonra da bu eğim devam ediyor. Valla aletin dibine dayandım, devir göstergesi 6.viteste kırmızı bölgeye girdi ve görebildiğim maksimum hız 140 km/h. Yani arkadaşlar bu alet yapsa yapsa 140 km/h yapıyor. Daha fazla yaptığını söyleyenler yalan söylüyor!

Bu arada stada gelmeden çevre yolunda bir tane CBR125R Repsol gördüm. Korna ile selamlaştık, o arkadaş bu forumda mı acaba?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı
    Gelsin Atamız ne demiş ..Geldikleri gibi giderler ..Gidemezlerse HONDA CBR 125 i severler..
    allahına kurban abim !!!!
    abi varya bizden sonraki nesillerde senin bu cbr ile ilgili sözlerini hatırlayacak
    misal; ozaktasi atamız buyurmuş ki ; kimki cbr 125 i sevmiyor derhal başı vurula

Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bugün iş çıkışı köprüden sonra gaza abanabildiğim kadar abandım. Köprüden sonraki Altunizade çıkışından sonra yol hafif aşağı doğru eğimli oluyor, TEM çıkışından sonra da bu eğim devam ediyor. Valla aletin dibine dayandım, devir göstergesi 6.viteste kırmızı bölgeye girdi ve görebildiğim maksimum hız 140 km/h. Yani arkadaşlar bu alet yapsa yapsa 140 km/h yapıyor. Daha fazla yaptığını söyleyenler yalan söylüyor!

Bu arada stada gelmeden çevre yolunda bir tane CBR125R Repsol gördüm. Korna ile selamlaştık, o arkadaş bu forumda mı acaba?

abi bende motoru toparlayayım bakalım ne kadara çıkabilecem gerçi 140 km/h da hiç fena değil yalnız sen yinede yalan söylüyorlar deme be abi .....kalpleri kalmasın cbrci arkadaşların
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

Motosikleti
    Doğrudur ben de 130-135 Kmden fazlasını göremedim..Zaten bu süraatte çok çok iyi..Daha fazlasını beklemek ..Tuncayın Ronaldinyo gibi oynamasını beklemek gibidir..140 Km 125 için çok iyi bir hızdır..

Girdap_R1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BU TOPIC DEKİ ARKADAŞLARIMIZIN TANIMI

Harikalar
    Onurlular
    Nadir Bulunurlar
    Dürüstler
    Asiller

Centilmenler
    Barışçıllar
    Riyakarlar
    1 Numaralar
    2 Lastikçiler
    5 Yıldız
    R eee Raaa CBR125R Çok Yaşa
    Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @@hmedim
    yalnız sen yinede yalan söylüyorlar deme be abi .....
    Ne diyeyim peki? Aletin 6.viteste kırmızı bölgeye girdiği zamanki hızı 140 km/h. Aleti modifiye de etsen daha hızlı gitmez. Gidebilen varsa yakında motoru kucağına alır söyleyeyim.

@ozaktasi
    Doğrudur ben de 130-135 Kmden fazlasını göremedim..
    Abi sende bir de YBR 125 var, ben o aleti hiç kullanmadım. CBR125R ile kıyasladığında ne gibi farkları var? YBR daha az yakıyor galiba? Performans farkları nasıl?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Motosikleti
    boy arkadaş Yamaha YBR de kendi katagorisinde çok iyi bir makina..((((Honda CBR 125 le kıyaslanmaz))))Çünkü ayrı katagorideler..Ne kadarda ikiside 125 likte olsalar tamamen farklılar... Honda CBR 125 tek kelimeyle mükemmel yani her yönüyle mükemmel ..Yakıt tüketimi ( Makina 4,200 Km de ) tam olarak karışık kullanım 2,8 -- ila 3,1 litre..bu oranı kesinlikle geçmiyor ..Ben tüm makinalarımı sürekli test ederim ..Giderim 100 Km depoyu fullar bakarım..Ortalamayı bulurum..Yamaha YBR 100 Km de inanın 1e 1 aynı yakıyor CBR yle..CBR nin artısı Her yönüyle mükemmelliği...YBR nin artısı her yola gidiyor keçi gibi dağ bayır tırmanıyor gerçekten çok sağlam ve biraz enduru gibi yüksek ..YBR nin son hızı benim gördüğüm 110 ila 120 Km arası..Honda CBR 125 Yamaha YBR 125 i her zaman her yerde kalkışta olsun uzun yolda olsun Dağıtır..Buda normaldir..CBR çok daha atak..ve 20 Km kadar hızlı...

blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    şu cbr ciler 3 önerim var lastiği kalın yap sesi arttır makina kapak attır biraz daha kalıplı dursun yoksa hiç hoşuma gitmezzz

hızını da artırın çok yawasa makina.. gitmiyorrr ınnn ınn

Sanane kardeşim mal bizim değilmi Allah Allah
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

CBR125RCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah

buyrun arkadaşlar

Alıntı blackhawk adlı üyeden alıntı
    Buyurun son hızım cbr ile

işte cbr 125 149kmh helal sana blckhawk helal sana hondaaaaaaaa.
    ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
    BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..

Motosikleti
    Ben blackhawk a bütün kalbimle inanıyorum..Fakat ben 130 ila 140 arası bişilerden fazlasını görmedim..bizimki dijitalde değil...yani bi anlık bakıyorsun zaten...Ya arkadaşlar yeter bu hız uçacakmıyız ayamı çıkacaz..Bu güne kadar kullandığım en mükemmel makina...CEBERE...Suzuki GS 500 den daha tatlı geliyor daha çok seviyorum

Buda oğlum Koçum Serdar Gökhan ÖZAKTAŞ

ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    Ozaktasİ Öyle Dİyorsun Ama Nerde Senİn Cbr 125 Bİ GÖrelİm Hep Ybr Yİ Kullaniyon Sanirim ....
    [B] KapTaN 44[/B]

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Abi senden gizli lastik yakıyodur Serdar

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    dun aksam bı gıttım neler olmus ya..tıpın bırı gelmıs benım goldwıngım bandıtım vvar ezerım sızı demıs sora cbr modası baslıgı yok alla alla

ZZR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZR1400 KawaSaKi Rengi:KapKara
    suzuKin Çok hantal Duruyor Kilisli...
    [B] KapTaN 44[/B]

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    oha be kaptan adam 200 tane foto koydu her acıdan daha ne yapsın senın su kawa yı bıde 1000 rr ı gorsek dıodum..

bıde bısı sorcam senın ısın gucun baskasın motoruna mok atmakmı?

CBR125RCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah

şiiişşşş

Ozaktasİ Öyle Dİyorsun Ama Nerde Senİn Cbr 125 Bİ GÖrelİm Hep Ybr Yİ Kullaniyon Sanirim ....
    sen ginemi geldin akıılı ol yoksa senin topickini kapattırırız,hani bitane şey vardı cb125 in modası geçti galiba,daha göremiyoruz noooolllllldddduuuuu
    ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
    BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 129 kullanıcı var. (0 üye ve 129 misafir)

Bu Konudaki Etiketler