Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Temmuz 2007, 23:58
HRC adlı üyeden alıntı
ultraukala
Evet lastikler 100-130 geciken cvp için ksra bakma ltfen.
Görüntü mükemmeldir sanıyorum... Kışa sanırım senin michelinler TR'ye gelirse ben de bir çift alacağım.
Benim tek sorunum cbr ile ön gösterge paneli ve camdan gelen zırıltılar delireceğim onlara bi ayar çekmem lazım...
Ayrıca keşke biraz daha torklu bir motor olsaymış cbr artçı ile ölüm geliyor yollar...Bundan sora hep tek başıma takılacağım...
Reklamlar
-
15 Temmuz 2007, 00:26
ultraukala adlı üyeden alıntı
Görüntü mükemmeldir sanıyorum...
Kışa sanırım senin michelinler TR'ye gelirse ben de bir çift alacağım.
Benim tek sorunum cbr ile ön gösterge paneli ve camdan gelen zırıltılar delireceğim onlara bi ayar çekmem lazım...
Ayrıca keşke biraz daha torklu bir motor olsaymış cbr artçı ile ölüm geliyor yollar...Bundan sora hep tek başıma takılacağım...
Evet fena değil
o zırıltı ufaktan bendede oluyor ama motor sesi bastırıyor, artçı bende alıyorum, biraz çekiş düşüyor ama serilik ve kıvraklık değişmiyor tabi artçıdan artçıya değişir, hele geçen kawasaki nija kullanan bir arkadaşı aldım arkamda varmı yokmu hissetmedim, bilen bilmeyen çok fark ediyo artçıda, ama en güzeli tek binmek tabiii
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
-
15 Temmuz 2007, 00:43
HRC adlı üyeden alıntı
Evet fena değil
o zırıltı ufaktan bendede oluyor ama motor sesi bastırıyor, artçı bende alıyorum, biraz çekiş düşüyor ama serilik ve kıvraklık değişmiyor tabi artçıdan artçıya değişir, hele geçen kawasaki nija kullanan bir arkadaşı aldım arkamda varmı yokmu hissetmedim, bilen bilmeyen çok fark ediyo artçıda, ama en güzeli tek binmek tabiii
Arkamdaki babamdı sağolsun ama çok kötü bir artçı sigara falan içmeye çalışıyor arkamda.Denge altüst feci yoruldum en sonunda yeter baba bırakıcam seni burada dedim koy şu 2elini de deponun üstüne Sora biraz rahatlarım ama öldürdü beni yinede 2kişi.Bir arkadasımı aldım arkama o kadar rahat şehir içinde üstelik bir kısmı hiç yorulmadım.Ama çok iyi motosiklet kullanıcısı idi.Viraja girerken falan benle birlikte o da ağırlığını veriyor falan çok rahat ettim kesinlikle çeşitli uyarılarda bulunmak gerekiyor...
-
15 Temmuz 2007, 01:11
-
15 Temmuz 2007, 03:21
Görkem motora p.tesi bakacaklar... Sanırım motoru indirecekler neden bilmiyorum....
Arkadaşlar cuma günü ilk defa cbrımla yolda kaldım... 1. vitesten 2. vitese geçerken bir takırdı geldi ve arka tekeri kilitledi, daha sonra hiç 2. vitese geçmedi...
Tem otoyolunun ortasında kaldım... 1. viteste Pendik'e ulaşmaya çalışırken şansıma konşuk motorun panelvan'ı geçiyordu motoru aldılar...
Bir talihsizliktir gidiyor... Geçen ay kaza yaptık 1000 ytl. civarı masraf oldu bu sefer ne kadar iş çıkacak başıma bilmiyorum....
Ciddi anlamda Z 750 almayı planladım Cuma günü.... Artık büyütmenin zamanı geldi...
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum, yolda kalmak çok sinir bozucu bir durum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
15 Temmuz 2007, 04:06
geçmiş olsun ertech sorun neden oldu acaba ya
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
15 Temmuz 2007, 11:27
gorkem resimleri tatilyadamı cektiniz.güzel orjinal cekimler olmus.içeri nasıl girdiniz.
ErTech
gecmiş olsun.beniimde viteslerde takırtukur sesler geliyor.bakalım ne olacak sonumuz.benimde birkere 3.vitesteyken arka teker 2-3 sn kitlendi sesler geldi arkadan kendini 2.vitese atmıs diş kacırdı herhalde.birkere oldu bidaha olmadı ama hadi bakalım hayırlısı
-
15 Temmuz 2007, 12:52
ErTech adlı üyeden alıntı
Görkem motora p.tesi bakacaklar... Sanırım motoru indirecekler neden bilmiyorum....
Arkadaşlar cuma günü ilk defa cbrımla yolda kaldım... 1. vitesten 2. vitese geçerken bir takırdı geldi ve arka tekeri kilitledi, daha sonra hiç 2. vitese geçmedi...
Tem otoyolunun ortasında kaldım... 1. viteste Pendik'e ulaşmaya çalışırken şansıma konşuk motorun panelvan'ı geçiyordu motoru aldılar...
Bir talihsizliktir gidiyor... Geçen ay kaza yaptık 1000 ytl. civarı masraf oldu bu sefer ne kadar iş çıkacak başıma bilmiyorum....
Ciddi anlamda Z 750 almayı planladım Cuma günü.... Artık büyütmenin zamanı geldi...
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum, yolda kalmak çok sinir bozucu bir durum...
Hopbalaaa nazarmı deydi ne oldu... Geçmiş olsun abi umarım önemli bir problem değildir...
-
15 Temmuz 2007, 13:24
görkem o motoru tatilyanın içine nasıl soktun
-
15 Temmuz 2007, 13:46
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Ne oldu bende anlayamadım, 2. vitese geçerken sorun yaşadım. Çok zorluyorum motoru son zamanlarda ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum...
Yarın motoru açacaklar; bakalım ne olacak?
-
15 Temmuz 2007, 14:02
kötü ya TEM de kalmak...geçmiş olsun...makinalarınızın parçalarıda pahalı ya...Honda dedinmi elini cebine atmak lazım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
15 Temmuz 2007, 14:12
mrb arkadaslar topıcı ılk basından berıdır takip ediyorum ve bende yarın bı cbr cı oluyorum inş ama benım bu ılk motosıkletım ve bılgı eksıgım dogal olarak fazla ama sızlerın değerlı bılgılerını paylaşacağını umuyorum ve sımdıden tesekkur edıyorum.
ılk başlarda motosıkletı nasıl kullnamalıyım?
nelerıne dıkkat etmelıyım?
rodaj kac km tamamlamalıyım? ve dıkkat etmem gerekenler tesekkurler
sımdı motoru nasıl calıstıracagımdan başlıyabılırsınız
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
-
15 Temmuz 2007, 16:28
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Ne oldu bende anlayamadım, 2. vitese geçerken sorun yaşadım. Çok zorluyorum motoru son zamanlarda ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum...
Yarın motoru açacaklar; bakalım ne olacak?
cbr de sık yaşana bi problem midir bu arkadaşlar
-
15 Temmuz 2007, 17:02
Lebowski adlı üyeden alıntı
cbr de sık yaşana bi problem midir bu arkadaşlar
Benim haricimde kimseden duymadım bu problemi... 11500 km yaptım ilk defa böyle birşey oldu...
-
15 Temmuz 2007, 21:20
geçmiş olsun yol ortasında Allahtan bişi olmamış sana.her türlü yaptırılır önemli olan SANA bişi olmasın.gelmiş gecmiş olsun kardeşim....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
16 Temmuz 2007, 02:05
Bunlar mekanik aletler ne yazıkki böyle şeyler olacaktır... Benim başıma da geldi iyi bilirim... Ama senin sorunun benimkinden daha anlaşılır bir sorun , dişlileri kontrol ettiklerinde sorun ortaya çıkacaktır bana kalırsa.
Ben de tam tersi bugün şile yakınlarına gittim virajlı yollardan , bir motor bu kadar zevkli olamaz , 1 yıl ve 12.500 km devirmeme rağmen hala tad alıyorum motordan.
Virajlarda yatması , doğru devirde kullanınca hızlanması....
Bu gece de sinemaya gittim demin geldim eve... Tem'de sabit 130 gidebiliyor artık motor... Ve azıcık gaz payım oluyor onu kullanmıyorum.
125'lik bir motor için canavar... Sorana mobilet diyorum ama onun içinde bir canavar yatıyor...
Not: Gittiğim film transformers'dı ... gaza geldim
-
16 Temmuz 2007, 02:09
görkem önce sana geçmiş olsun atlattıgın kaza için.dikkat et kendine
ErTechsanada geçmiş olsun kardeşim.
benim cihazda yapmıştı bi ara son sürat giderken çatıltı gelmişti şanzımandan hatta burda yazmıştım...herneyse motorun bakım garantisi içerisinde oldugu için inşallah senden ücret talep etmezler.bide kaza atlattın zaten.
şunu söylemek istiyorum bu motor fikrimce bi başlangıç motru deyil.çok iyi para kazanıyor olman lazım.aksi taktirde zevk ızdıraba dönüşüyor.
-
16 Temmuz 2007, 13:48
movistar
cbr 125 fikrimce bi başlangıç motru deyil.çok iyi para kazanıyor olman lazım.aksi taktirde zevk ızdıraba dönüşüyor
ozaman en iyisi yan sanayi cbr 125 almak = çelik motor thunder 150 ama bu motorun yolda gıderken 2 ye boluncegınden korkuyorum
-
16 Temmuz 2007, 15:06
ilhan1154
Aman diyim... Ybr125 al Cbf 150 al ama o tür mallar alma... Istisnalar var ama genele bakarsak sana çok çektirirler...
Sen yine lafımı dinle , iyi bir başlangıç eğitimi al , sonra git cbr125 al...
O tür bir motosiklet alacağına git Honda'dan eğitim al... Hem motora sağlam bilgilerle başla hem de motoru kolayca yönlendirebilecek tecrüben olsun...
http://www.honda.com.tr/motosiklet/learning_center.htm
-
16 Temmuz 2007, 15:36
---
merhaba arkadaşlar, bilmiyorum ne sıklıkta bulunabilirim aranızda ama iki gün önce ben de CıBıR'ıma kavuştum. 2. el bir REPSOL aldım, henüz 1000 km'de ve ilk motorum, kullanmayı da iki günde ne kadar öğrenilirse o kadar biliyorum. Aslında şu stop etmeleri saymazsak bayağı alıştım, ee bir de vites değiştirirken çok kızıyor bana; çabuk ol diye bağrıp çağrıyor. E olacak o kadar, o da beni kızdırıyor bazen, uyuzluk yapıyor boşa geçmiyor. Sanırım çalışırken bahçeye sokamayacağımı biliyor da bilerek geçmek istemiyor...
bir de soracaklarım var sizlere.
şu benzin konusunda kesin ve doğru birşey söyleyebilir misiniz. 95 mi 98 mi?
bir de şu devir hız ilişkisini biraz anlatabilir misiniz? Vites devir yükselince mi değiştiriliyor.
ve bir de bu motorlarda da oto'lardaki gibi günlük veya haftalık bakım diye kullanıcının yapması gereken bir şeyler var mı? Varsa nelerdir? Yardımcı olur musunuz.
Ve son olarak aklıma geldikçe bişeyler sorabilir miyim?
---
ve merhaba ertech (bilmiyorum doğru mu yazdım adı; aklımda kaldığı gibi yazdım); bende pendik'te oturuyorum.
---
bir de artık bana da o baştaki listenin 77. sırasında repsol'üm ile beraber uygun bir yer ayırırsınız herhalde...
---
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 267 kullanıcı var. (0 üye ve 267 misafir)
Bu Konudaki Etiketler