Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı movistar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr 125 repsol için ikinci el arka sağ kuyruk,sağ yan üst grenaj,sol taraf mecburen servis eli değmesi gerekli sağda ihtiyacım olan parçalar var.elinde olan yada satan
    varsa bildiğiniz paylaşabilirmisiniz..sol sinyalin alternatifleri konuşulmuştu yerine daha ekenomik ne takabilirz.Carcharoth sen almıştın sinyal?
    sağ arka kuyruk grenajında 7 cm lik bi delik var.oraları kapatabilirz heralde
    makinayı ayağa kaldıracaz bişekilde.
    Kardeş ben sinyali 50 liraya aldım,
    Bu Çanakkaleden 50 lira;
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4295705

Bu İzmir Alsancaktan 50 lira;
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3646750

Başka sinyal alma ben denedim olmuyor. Alıcaksanda sinyal ampulünün üzerinde yazan (12V21W gibi birşeyler yaazıyor) değerlerle aynı değerde ampul al. Yoksa yanıp sönmüyor. Bizim fren müşürü elektronik değil ondan yanıp sönmüyormuş.

Grenajlara gelince,
    Motorun repsol olduğu için aslında şanslısın en çok tutan renk o bizimki gibi mavi değil

Bak buradada Repsolün grenajları var Bu İstanbul maslakta, Telefon numarası; Telefon numarası: 0533 294 02 09

http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di...QAdIdZ16171393

Repsol depo isteyen olursa ;
    http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di...QAdIdZ16171390

Buda adamların orjinal sitesi ;
    www.motorparca.com

Yanlız grenajlar için fiyat belirtmemiş. Ama sıfırından ucuz olacağından eminim. Grenajlar için anlaşırsan sana tavsiyem İstanbulda bir tanıdığındın falan varsa ya da yardımcı olabilecek birisi rica et gitsin bi baksın incelesin derin çizik, kırık varmı diye. Sana okey dediğinde parayı orda teslim edip hemen kargoya verdirirsin. İyi bir durumdaysa neden olmasın. Ben bir tane sinyalden 87 lira kar ettim. Gerisini sen düşün.

Danışmak istediğin, takıldığın konu olursa 0537 298 08 65 nolu telefondan bana ulaşabilirsin. Çekinmeden ara. Bende aynı olayı yaşadım az çok durumunu anlıyorum. Tekrar geçmiş, yine söylüyorum takma kafanı adam oluyor

Bu arada Gidonda fazla yamukluk varsa ön maşa millerinden bende var. İhtiyacın varsa ararsın. Eğer hafif bi yamukluk varsa tekeri aynı bisiklet gibi düzgün bi duvara hafifçe vurarak düzeltebiliyorsun haberin olsun. Başıma geldi ordan biliyorum. o yüzden boku bokuna 350 lira millere vermiştim
    Okan ACAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Okan bakalım bi sorunum var çözülürse eğer sertaç ilgileniyor şu anda..pazartesi seninkine kardeş getireceğim bursa'ya :D

Hayırlısı ile bursa'ya mavi bir cbr getiriyorum :D İnş sertaç halleder kredi kartı mevzusunu benim...Artık ben de cıbırlanıyorum...Aksiliğim inş çözülür...
    AKIN FİDAN

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ultraukala
    Umarım hiçbirşey ters gitmez de sen de cıbırlanırsın
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okan bakalım bi sorunum var çözülürse eğer sertaç ilgileniyor şu anda..pazartesi seninkine kardeş getireceğim bursa'ya :D

Hayırlısı ile bursa'ya mavi bir cbr getiriyorum :D İnş sertaç halleder kredi kartı mevzusunu benim...Artık ben de cıbırlanıyorum...Aksiliğim inş çözülür...
    Allah tamamına erdirsin... en kısa zamanda fotolarını görmek umuduyla...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

görkem yusuf ustayla görüştüm,grenajları toplu halde tek parça olarak döktüğünü ve siyah olacagını belirtti.mesela kuyruguda parça dökemem dedi.fiyat aldım.. grenajları boyatmak sticker almak sıfır fiyatını geçer.onu askıya aldık.teşekkürler

Carcharothsinyal sparişini izmirden veriyim evet çok uygun pazartesi günü görüşecem.
    grenajlara gelince bendeki servis fiyat listesinde sağ,sol yan kapak 96.61 ytl olarak görünüyor tanesi. (SAĞ YAN KAPAK DEPO,SOL YAN KAPAK DEPO)?sağ sol grenajmı bu?
    birde listede SET ILLUS*TYPE1 127,90 olarak geçen iki adet parça var.bunun ne oldugunu bilmiyorum acele aldım çıktım listeyi.pazartesi ayrıntısını ögrenecem şimdi bunlar nedir.
    benim ön kafa dağıldı yakıt göstergesi falan.sürüklenirken işte sol debriyaj takımı komple.
    gidonda sorun yok dediler şimdilk.
    vites pedalı 42.00 ytl ne pedalmış.. altın kaplama imiş bu yeni çıkmış

Rashit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    Artık benim de bir CBR 125'im var kırmızı siyah : )

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah tamamına erdirsin... en kısa zamanda fotolarını görmek umuduyla...
    İnş bakalım kredi kartı sorununu bir arkadasımdan haber bekliyorum o halledecekti...Pazartesi veya çarşamba günü istanbula gelip cıbırımı alacağım...
    Hatta eğer para sorununu halledersem görkem telefonun var bende ararım seni ben burdayım die uygunsan gelirsin umarım.Tanışmak isterim seninle de ...

Efet mutlu haber geldi arkadaslar...Çarşamba günü istanbula geleceğim.ümraniye'de imiş.Ben hiç bilmiyorum İstanbulu..ARtık bi şekilde bulup buluşturacağım yolumu.Çarşamba günü için uygun olan İstanbullu arkadaslar var mı?Anadolu yakasından alacağım motoru ümraniye'den.Ardından büyük ihtimal Kırklareli-lüleburgaz'a gideceğim ve ilk uzun yolumu ypacağım kısmet bakalım.Alayım da bir.Bana eşlik edecek kimse çıkacak mı bakalım.Sizle tanışmaktan çok memnun olurum...Alır almaz motoru 600-700km civarı yol yapacağım sanırım.Umarım sorunsuz atlatırım.Kesin olmamakla birlikteya lüleburgaz'a gideceğim ya da bursaya döneceğim işte tam belli deil.Çarşamba günü benimle birlikte istanbulu bana gezdirebilecek kimler var.Küçük bir cbr buluşması yapmış oluruz hem.Bu arada MD istanbul'un çayır çimen buluşması var akşam oraya da gidebiliriz...Sizlerden haber bekliyorum kalın sağlıcakla.Yakında cıbırlanıyorum...
    AKIN FİDAN

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    vay be tam benlık gezı olurmus..
    ultraukala hayırlı olsun desemmı yoksa 3 4 gun sorakı gırısımdemı hayırlı olsun dıyım

cok kalamadıgım ıcın ara sayfaları okumuyorum
    yenı alanlara hayırlı olsun
    ps: ultraukalanınkı ayrı

ve kaza yapanlara (varsa) gecmıs olsun..

gokmen alamıcam ama ekımde bana cbf 250 bulsana bıtane:D
    hadın ıyı bakın kendınıze motorunuzun degerını bılın..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    iyi günler arkadaşlar bizim motorlara göre koruma topuzu varmı acaba??

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    evet var..ama sacma bı fıyataydı..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    sanırım 75 euro fakat orda cbr 1000-600 filan yazıyodu bizmi kine göre olandan bi site filan yada bi adres filan varsa çok sevinirim...bence topuz lazım

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnş bakalım kredi kartı sorununu bir arkadasımdan haber bekliyorum o halledecekti...Pazartesi veya çarşamba günü istanbula gelip cıbırımı alacağım...
    Hatta eğer para sorununu halledersem görkem telefonun var bende ararım seni ben burdayım die uygunsan gelirsin umarım.Tanışmak isterim seninle de ...

Çarşamba ben uygun olurum muhtemelen birlikte gezeriz

praetorian

özgürcan hele bi ekim olsun da ben sana kralını bulurum....
    ehühe dün ve bugün yarışlar vardı yine , dün gece , gecenin bir köründe pisti boş buldum farları yakıp cbr125'le piste daldım 1 tur attım çok güzel bir duygu... ama zifiri karanlık olduğu için ve laf etmesinler diye hemen çıktım

sen gelmeden zaten bavulunda boş yer brak... sana siparişlerim var , en olmadı ben ebay'den alırım sen getirirsin... shipping'den kurtulurum
    166cc kit ne alemde
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Honda CBR 125
    Selam Arkadaşlar;

Ben Pazartesi günü aldım motorumu ( Kırmızı- Siyah ) sormak istediğim bi kaç şey daha var. Yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle motorun aynalarına dikkat etmemiştim daha önce şimdi farkettim biraz anten gibi duruyor yapabiliceğim bişey var mı bunu düzeltmek için ön grenajı delmeden ama... Motorun ön camını siyah yapmak istiyorum film çektirmem ki yoksa yeni ön cam almam mı daha mantıklı ve fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? Ön sol farda uzun yakınca yanmıyo sanırım bozulmuş nası olmuşsa farketmedim onun fiyatını da araştırdım fakat bulamadım sizin tavsiye edebiliceğiniz ampul var mu ikisini birden değiştiricem çünkü. Motor şuan 7500km de 2. el aldım çünkü 8000 bakımı varmış sanırım bu bakımda neler değişir ve maliyeti ne kadar olur? bir de motorun sol sticker da yıkanmadan dolayı çıkma var onun değiştirmemin maliyeti nedir değiştirince yine yıkarsam çabuk çıkan bişey mi genel bi sorun varmış sanırım böyle. Bir de ilk sayfaya baktım ama modifikasyon ile ilgili çok fazla şey göremedim yapabiliceklerim konusunda fikri olan varsa yazarsa sevinim. Görkem senin de motorunu çok merak ettim resimleri varsa koyarsan memnun olurum.

Çok teşekkür ederim şimdiden ilk sayfaya beni de yazarsanız sevinirim : )
    Honda cbr 125 Kırmızı - Siyah

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çarşamba ben uygun olurum muhtemelen birlikte gezeriz

praetorian

özgürcan hele bi ekim olsun da ben sana kralını bulurum....
    ehühe dün ve bugün yarışlar vardı yine , dün gece , gecenin bir köründe pisti boş buldum farları yakıp cbr125'le piste daldım 1 tur attım çok güzel bir duygu... ama zifiri karanlık olduğu için ve laf etmesinler diye hemen çıktım

sen gelmeden zaten bavulunda boş yer brak... sana siparişlerim var , en olmadı ben ebay'den alırım sen getirirsin... shipping'den kurtulurum
    166cc kit ne alemde
    Çarşamba 18:00'da iş çıkışında yanınıza gelirim.. Umarım o saate kadar kalabilirsin...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Alıntı Rashit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar;

Ben Pazartesi günü aldım motorumu ( Kırmızı- Siyah ) sormak istediğim bi kaç şey daha var. Yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle motorun aynalarına dikkat etmemiştim daha önce şimdi farkettim biraz anten gibi duruyor yapabiliceğim bişey var mı bunu düzeltmek için ön grenajı delmeden ama... Motorun ön camını siyah yapmak istiyorum film çektirmem ki yoksa yeni ön cam almam mı daha mantıklı ve fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? Ön sol farda uzun yakınca yanmıyo sanırım bozulmuş nası olmuşsa farketmedim onun fiyatını da araştırdım fakat bulamadım sizin tavsiye edebiliceğiniz ampul var mu ikisini birden değiştiricem çünkü. Motor şuan 7500km de 2. el aldım çünkü 8000 bakımı varmış sanırım bu bakımda neler değişir ve maliyeti ne kadar olur? bir de motorun sol sticker da yıkanmadan dolayı çıkma var onun değiştirmemin maliyeti nedir değiştirince yine yıkarsam çabuk çıkan bişey mi genel bi sorun varmış sanırım böyle. Bir de ilk sayfaya baktım ama modifikasyon ile ilgili çok fazla şey göremedim yapabiliceklerim konusunda fikri olan varsa yazarsa sevinim. Görkem senin de motorunu çok merak ettim resimleri varsa koyarsan memnun olurum.

Çok teşekkür ederim şimdiden ilk sayfaya beni de yazarsanız sevinirim : )
    Honda cbr 125 Kırmızı - Siyah

Madde madde cevap yazayım daha anlaşılır olur =)

1-Aynaları kafaya alamazsın , grenaj tutmaz çünkü , ama küçültebilirsin... ben ve birkaç arkadaşım küçülttük... motorcularda var biz sirkeciden 10ytlye aldık... resimlerini sonra eklerim...

2-Ön cama film çekebilirsin , çoğu arkadaş boyuyor veya film çekiyor...
    Veya orjinal cbr125 için cam var , fiyatı 130 ytl

3-Philips'in 35W'lık kaliteli ampulleri var... Fiyat bilmiyorum ama 10-15 ytl birşeydir...

4- 8.000'de hava filtresine bakılır , temizlenir , olmadı değişir , zincir vs yağlanır , yağ değişir , genel kontroller yapılır , bujilere bakılır , değişebilir...
    60 ile 80 ytl arası masraf çıkabilir.

5- Sticker'ların maliyetini bilmiyorum ama stickerler kolay kolay çıkmaz... Ancak tazzikli suyu yakından tutunca çıkar... Bu da çoğu kullanıcının yaptığı bi hatadır... Tazzikli su bıçak gibidir...

6- Modifikasyon konusunda sonra bilgi verebilirim... Resimleri de 1-2 güne kadar koyacağım... Daha pek birşey yok ama.

Motosikleti
    Honda CBR 125
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madde madde cevap yazayım daha anlaşılır olur =)

1-Aynaları kafaya alamazsın , grenaj tutmaz çünkü , ama küçültebilirsin... ben ve birkaç arkadaşım küçülttük... motorcularda var biz sirkeciden 10ytlye aldık... resimlerini sonra eklerim...

2-Ön cama film çekebilirsin , çoğu arkadaş boyuyor veya film çekiyor...
    Veya orjinal cbr125 için cam var , fiyatı 130 ytl

3-Philips'in 35W'lık kaliteli ampulleri var... Fiyat bilmiyorum ama 10-15 ytl birşeydir...

4- 8.000'de hava filtresine bakılır , temizlenir , olmadı değişir , zincir vs yağlanır , yağ değişir , genel kontroller yapılır , bujilere bakılır , değişebilir...
    60 ile 80 ytl arası masraf çıkabilir.

5- Sticker'ların maliyetini bilmiyorum ama stickerler kolay kolay çıkmaz... Ancak tazzikli suyu yakından tutunca çıkar... Bu da çoğu kullanıcının yaptığı bi hatadır... Tazzikli su bıçak gibidir...

6- Modifikasyon konusunda sonra bilgi verebilirim... Resimleri de 1-2 güne kadar koyacağım... Daha pek birşey yok ama.
    Eyvallah... Resimlerini koyarsan motorunun cidden merak ettim süper olur : ) Motorumu iki şey hariç çok seviyorum bunlardan biri aynalar diğeri de eksoz sesi az geliyo bana ne bilyiim bi race motor daha fazla ses vermeli o ikisini de değiştirdim mi zaten lastikler yeni değişmiş daha 1000 bile gidilmemiş kalınlaştırılmış süper duruyor. Dediğim gibi eksoz ve aynaları değiştirdim mi cidden süper olucak. : ) Ha bi de kasko yaptırsam mı sizce fiyatlardan haberi olan var mı bi de : )

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    eğer motosikletinizi seviyorsanız ve yaratıcılığınız geniş ise gerçekten cbr125 için çok güzel aksesuarlar var mesela ben 1-2 tane koyiyim buraya

mesela bu alttaki aletle motosikletiniz 176cc oluyor (Boreup Kit)

Buda hoşuma giden CBR-125 için arka stop

Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    HRC şu arka stoplar çok güzel duruyor. Ama bildiğim kadarıyla Türkiyede yok ebayda görmüştüm.
    Okan ACAR

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    rashit
    film biraz yamuk oluyo cunku ön cam cok kıvrımlı. camı sokup iç kısımdan siyah sprey boyayla boyayabilirsin.
    örnek:

Shot with Canon PowerShot A530 at 2007-07-02
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki ER6F, CBR 125 R
    Herkese merhaba.
    Bahsedilen değişiklikler sonunda motorlar hakikaten çok daha estetik ve güçlü duruyor Sanki ön camı boyasam motor gaza gelecekmiş gibi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler