Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    bende hiç duymadım fan sesi ama mutlaka calışıyordur.örnek şehitlerin toplantısında bir hararet yukseldi alttan bacaklarıma dogru sıcaklık anlatamam size.sonra dustu ısı.fan calışıyordur yani mutlaka
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ee arkadaşlar motorundan şikayeti olan var mı?
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    merhaba arkadaşlar. benim motorda vites değiştirirken sadece 2ye geçerken bazen tık diye geçiyor. bağzende tak diye geçiyor. nedendir acaba bilen veya böyle birşeyle karşılaşan varmı. motorum 2006 model ve henuz 4700km de
    DRİFT RELİGİON

tık&tak?
    merak etme bu bir sorun değil... vitesin tam geçmemesi ile ilgili bir sorun olabilir. (ne bahaneymiş be )
    Şaka bir yana , bu senden kaynaklanan bir sorun olabilir , ama dert edilecek birşey değil... Km'n ilerledikçe daha rahat vites geçirmeye başlayacaksın
    Ayrıca 1 ile 2 arasında boş vites olduğu için bu şekilde bir atlama yapıyor olabilir...
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    bencede tam geçmiyor olabilir ama 3,4,5,6 da böyle hiç olmadı. sadece 2. vitese geçerken bağzen yapması beni biraz kuşgulandırdı. ilgin için teşekkürler görkem
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    BU SİTEDEKİ ÜYELERDE CBR HASTALIGIMI VARGERÇİ BENDEDE Bİ HASTALIK VAR ÇOOOOOOOOK İLERDE ALIRIM BU MOTORDAN.
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı ERYİLMAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bencede tam geçmiyor olabilir ama 3,4,5,6 da böyle hiç olmadı. sadece 2. vitese geçerken bağzen yapması beni biraz kuşgulandırdı. ilgin için teşekkürler görkem
    Aynısı bendede vardı. Servise danışmıştım. Büyük ihtimalle herkeste var. 1 - 2 biraz sert geçiyor. Servisin dediğine göre bu şekilde geçmesi normal. Asıl çok rahat geçerse şanzımanda bir problem var demekmiş. Dert edilecek bir şey yok. Benimkinden başka 2 cbr'da daha denedim onlarında aynı şekilde.
    Okan ACAR

Motosikleti
    honda cbr 125 r repsol
    selam arkadaşlar..motorumuz harika ben ce ..görenin dibi düşüyo..hem tipinehem de gidişine..ben de yeni aldım sayılır bir kaç ay oldu ama çevremde herkes hasta oldu..kimisi belli etmiyo ama gizliden gizliden izliyo. farkettim

iyireklam10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    Evet Arkadaşlar banka kredim Onaylandı Bende artık bir CBR 125 R kullanıcısıyım yarın akşam tslim alıyorum Motorsikletimi 2007 si daha gelemdiği için 2006 modellerinden bir tane alacagım ...
    renk turuncu

süper bişi bu ya :.. hadi abanda sizlerede hayırlı Olsun

Birde sizden küçük bir ricam var buna yapabileceğim modifiyeleri varsa resimleri ile adres verebilirmisiniz .?

motor üzerine herşeyolabilir lastikten eksoza, elciklerden aynalara kadar

hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın
    topic'te de kalıcı olmanızı dileriz.
    bir sorunuz olursa her zaman yardıma açığız...

iyireklam10
    topic'in ilk sayfasındaki linklere göz atabilirsin , bazı modifiyeleri göreceksin...
    olmadı ben yine ufak tefek yazarım

Motosikleti
    honda cbr 125 repsol
    hayırlı olsun yeni makinen allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
    ::angry2::

sealife2418 motrun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
    iyireklam10senada şimdiden hayırlı olsun diyelim motorun kazasız belasız sürüşler.sade turuncu renk iyidir.repsol kadar olmasada.

110 £ muş türkiyede varmı bilmiyorum güzelmiş

önceki sayfada bi arkadaş repsole aldıgı lastikte çok güzelmiş güle güle kullan

GeNcHaCKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CıBıR 125 RR :)
    Motorun O Wites AraLarındaki 1 - 2 Arasındaki Boşluk tik tak olayı Bana Göre Motorun 1 de 2 ye atarken eger Witesi Motor Dewrindeyken Atarsanız Farklı Dewirsiz Atarsanız Farklı bir ses qeliyor.

MichiLen Hakkaten GuzeL Lastikmiş yaf

slmlar ben de uzun zamandır takip ediyom da bu topii ben de bi cbr 125 hayranı hatta hastası olarak merak ediom(gerci daha bi cbr'm yok ama seneye inşallah) 2007 model acaba ne zaman gelcek türkiyeye bole bi bilgi ulaşıyo mu size

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    Eru_can Orasini Allah Bİlİr

ArkadaŞlar DÜn Gİttİm Bİrtane Cbr 125 R Aldim Çok Da BeĞendİm Motou 0 Aldim Şu Anda 85 Km De Yanİ Ben Şu Anda 50 Den Fazla Yapamiyom Sİzce KaÇ Km Kadar Gİdebİlİrİm
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

eru_can
    Ağustosta gelirse gelir , gelmezse seneye gelecek...

black_dog_rr
    Hayırlı olsun , alan alana
    Kaç km'ye kadar gidebilirim ne demek anlamadım ben...

Biliyorsunuz ben arkayı kapadığım için artçı peglerini iptal ettim... Tabi iptal edince de egzos'u tutacak bir aparat yapmam gerekti... Biraz uydurma oldu ama sizinle paylaşayım dedim...

Öncelikle gittim sanayiden 2mm aluminyum buldum... Bu normalde kalın bir aluminyum fakat sağlam olmasını istedim...
    Sonrasında sanayi makasıyla keserek (kolum koptu) şekil verdim ve zımparayla biraz da olsa düzeltmeye çalıştım... Şu şekilde oldu.

Daha sonrasında matlaştırmak için (aluminyum boya tutmaz) zımpara uyguladım ve maskeleme işlemine başladım...
    Önce parlak yaldız yapıştırdım , sonrasında boyanmasın diye üzerine kağıt bant çektim.

Daha sonrasında üzerine mat boya attım... Kağıt bantları çıkardım... Ve son durum böyle....

GeNcHaCKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CıBıR 125 RR :)
    waLLahi TebrikLer Görkem Süper işcilik Yapmıssın Walla ELLerine SAgLık Cok guzeL bir düşünce

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    Evet arkadaşlar akşam çekimi ama işte benim CBR 125RR

Gorkem, işte benim lastikler belki sana fikir verir; Michelin Sporty, son zamanlarda bu lastikte özellikle dikkatimi çeken şey tehlikeden önce sizi uyarması özellikle frenlemelerde ve dönüşlerde lastik kendini hissettiriyor ve tehlike yaklaşmadan limitlerinizin ne olduğunu ve daha fazla zorlamamanız gerektiğini anlayabiliyorsunuz.

Güzel görünüyor , fakat canlı görmem gerek
    ayıptır sorması fiyatı nedir arkadaşım?

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı
    Güzel görünüyor , fakat canlı görmem gerek
    ayıptır sorması fiyatı nedir arkadaşım?
    fiyatı 200 ytl civarı tam bende hatırlamıyorum bayğa bi zaman oldu, tmm sende gör ayıpsın , bana forum pmden tel. gönder yarın byük ihtimalle akşam 8-9 gibi bostancı sahil civarlarında olurum gelmeden sana haber veririm.

bu arada yaptığın yazı 10 numara olmuş çok beğendim.

motorundan şikayeti olan varmı demişsin geçen şöyle bi gözden geçirdim;
    Zincir bollamış, debriyajda boşluk var, gaz kolunda hafif boşluk var, ön çamurluğa kafam takıldı lastiğe çok yakın, sürtüyormu diye şüphelerim var ama lastikte iz filan da yok hiç, yani servis yolu göründü bana
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 161 kullanıcı var. (0 üye ve 161 misafir)

Bu Konudaki Etiketler