o motorun tekerlgının ordakı tutan sey ne ıse yarıyor??
o motorun tekerlgının ordakı tutan sey ne ıse yarıyor??
Yeni yine yeniden
arkadaslar bi gun toplanalım hem tanısırız hemde gezeriz biliyorum herkez farklı illerde biz 5 6 cbr 125 birlikte toplanıp geziyoruz cokta eylenceli oluyo istanbulda olan arkadaslar musait oldugumuz bi gun toplanalım hem tanısırız hem gezeriz hemde motorun olmayan sorunlarını konusuruz)
hee pardon mail adresini vermeyi unuttum )
candincelli@msn.com
Hacım o rear stand ( kaba bi tercümeyle arka sehpa ). O aleti kullanarak arka lastiği değiştirebilirsin.Lastik yerdeyken değiştiremeyiz di mi ? Kriko hesabı yani
Bi de yarışçılar arka süspansyon ayarlarını falan değiştirmek için kullanıyolar diye biliyorum...Benden iyi bileni çıkar seni aydınlatır şimdi korkma
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
AAbim benim bildiğim kadarı ile o sadece stand malzemesi bir amacı var oda zaten fotoğrafta gözüküyor....
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
anladım gıbı...
Yeni yine yeniden
O shrieker ın da dediği gibi "rear stand"
En büyük amacı:
Pist motorlarında olmayan ayaklığın görevi olan ayakta durma işlemini gerçekleştirmek...
Standart yol motorlarında gerek yok çünkü siz bıraktığınızda ayakta tutan bir ayaklığı var.
Pist motorlarında ise böyle bir ayaklık bulunmadığı için(ağırlık ve gereksizlik en büyük iki sebep) onlarda bu stand kullanılır...Ve zincir yağlama,lastik değiştirme gibi olayları daha çabuk ve rahat yapmanızı sağlar...
Ne o artık CBR125R'a laf atan yok mu?
@SAKAL
Sadece benim yazımı koymuşsun, nedeni nedir merak ettim...Arkadaşlar ben kendi msn spaces alanımı biraz doldurdum bakın bakalım güzel olmuş mu
Peril beni R6 ile geçecektin ya. Bak ben de CBR125R aldım. Şimdi eşit şartlara sahibiz. Kapışalım mı? Bakalım beni geçebilecek misin?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Ne o artık CBR125R'a laf atan yok mu?
olmasın zaten sabah sabah aman kardeş sende davetiye çıkarma laf atan yokmu diye vardı bi tane kaptan44 mü şoför31 miydi neydi çıkar birazdan yırtık don misali...
Abi sizde şaka maka iyice alıştınız haa tartışmaya falan merak etmeyin buraya yazılmıyo artık direk topick açıyolar
CBR 125 R
yok be hasanım merak ettigimiz falan yok kardeşim benim bünyem kaldırmıyo zaten böyle sanal tartışmaları tartışma dedigin canlı canlı olacakki bişeye yarasın neyse bu arada geçmiş olsun ehliyetsizlikten hüküm giymişin aman dikkat et kardeşim al ehliyetini çık trafige efeler gibiH@S@N adlı üyeden alıntı
(sanki bende varda)
eger ondada zx14 varsa bedede f16 var kardeşim daha nediyim.
hasan geçmiş olsun, o polisleri de kınıyorum, adam ehliyet alacak zaten, affedilebilirdi. zaten ehliyet alma işi devleti kalkındırmaktan başka işe yaramıyor. ehliyeti alınca daha iyi motor kullanıyoruz sanki...
aslında ehliiyet almak devletikandırmak değil, devletin bizi kandırması gibi geliyor bana
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
@zeronero
CBR125R'ın nasıl iyi bir makina olduğunu söylediysem, bu konuda da açık açık düşüncelerimi söyleyeceğim. Ehliyet olmadan motosiklet kullanılmasına kesinlikle karşıyım. Ehliyetiniz cüzdanınıza girene kadar ehliyetsiz sayılırsınız, isterseniz ehliyet sınavını geçin hiç farketmez. "ehliyeti alınca daha iyi motor kullanıyoruz sanki" düşüncenizden bir an önce vazgeçin derim. Bir aracı kullanmak için onun kullanabilir belgesini almanız gerekiyor. Bu bütün dünyada böyle. Ehliyet aracı daha iyi kullanmanızı sağlamaz ama o aracı kullanabilir olduğunuzun resmi belgesidir. Ehliyetsiz birine çarpıp öldürdüğünüzde hayatınız kayar, ne olursa olsun %100 hatalı hüküm yersiniz. Ehliyetli çarpıp öldürürseniz, eğer yayada hata varsa yırtarsınız. O yüzden lütfen bu konuda tartışmayın...hasan geçmiş olsun, o polisleri de kınıyorum, adam ehliyet alacak zaten, affedilebilirdi. zaten ehliyet alma işi devleti kalkındırmaktan başka işe yaramıyor. ehliyeti alınca daha iyi motor kullanıyoruz sanki...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
günaydınlar abı aşlında bızde yanlış yapıoruz alacaz ehlıyetımızıpaşalar gıbı gezecez kımşe bışey dıemeyecek haşan arkadaşımızın başına gelen bence hıçte iyibişey değil kımşenınde başına gelmeşini iştemem trafıkte rahat etmek iştiyorşak bu ehlıyeti alacaz başka yolu yok bu arada şkullanıyorum diğer tuşbaşmıyor:D
Arkadaşlar motorum çalındı CBR125!!!
--------------------------------------------------------------------------
CsaRvoX İSİMLİ ÜYEDEN ALINTI
Arkadaşlar herkese merhaba ,
06/06/06 tarihinde saat 13:30-17:00 arası Levent'te Yapı kredi Plaza B Blok IBM binası önünde otoparktan güpegündüz motorum(direksiyon kilidi olmasına rağmen)çalındı
Motor 2005 Model Siyah Honda CBR125,plakası 34 DH 8126 bilginizde olsun,İsviçre Sigorta'dan kaskosu vardı Allah'tan yaptırmıştım,şuan bekleme sürecindeyim,motoru duyan veya gören olursa lütfen 0533 650 73 58 numaralı telefona çağrı bıraksın ben ararım veya iş telefonum : 0212 317 24 27,hepinize şimdiden teşekkürler iyi günler...
Sarven Berberyan
-------------------------------------------------------------------------
İstanbul'lu arkadaşlara duyurulurrr!!!
Görenler mutlaka arkadaşa yardımcı olsunlar
CBR 125 R
Abi hem senin tecrüben var hemde yazı çok hoş olmuş.. Başka cbr 125 hakkında kaynak resim bilgi milgi ne varsa söyleyin ekleyelim, spacesim benim gözüme çok hoş gözüktüboy adlı üyeden alıntı
evet boy sana katılıyorum neden bu ehliyeti bu kadar saçma bişey gibi görüyolar anlamıyorum arkadaşlar ehliyetsiz birine çarparsanız veya o size çarparsanız yine size olan olur herkes evrakları tam gezsinboy adlı üyeden alıntı
şana katılıyorum kanka keşınlıkle haklışın mademmaınalarımızı bukar şeviyoruz ve kullanmadan gun geçmiyorşa herkez alşın ehllıyetini cebineBLACK_ICE adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorum geldi, bahçelievlerde ama benim sürüş deneyimim olmadığı için eve getiremiyorum amcanın artık insafına kaldık ,nezaman canı isterse motoru getirir artık.Çevremde motor kullanmayı bilen bir o var
Bir gün mutlaka ...
Hayırlı olsun,ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Abi hiç mi merakın yok ben senin yerinde olcaktım alop düşe kalka öğrenirdim onu yoldan geçen birine sorardım yine öğrenirdim.
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)