Altına orjinal stop lambasını mı gömdün görkem onun?Güzel görünüor!ellerine sağlık...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4231367
ilan çok hoşuma gitti yahu...NE özelliği var acaba satmaya kıyamıyor bu kadar sıfırından bile pahalı....
Altına orjinal stop lambasını mı gömdün görkem onun?Güzel görünüor!ellerine sağlık...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4231367
ilan çok hoşuma gitti yahu...NE özelliği var acaba satmaya kıyamıyor bu kadar sıfırından bile pahalı....
AKIN FİDAN
Model GT 250 R
Tipi Super Sport
Motor Hacmi 601 - üstü
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)
12 misafirmi
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
modifiyeli gibide durmuyo, çok çekmiş 9000 ilginç hakketen
movistar:
2 gündür giremiyordum foruma.bugun okudum cok gecmiş olsun.şarampol falan düşünürsek ucuz atlatmışsın.yaptıgın hataları da tavsiye olarak bizlere yazmışsın.umarım herkes örnek alır da üzücü olaylar yaşamayız.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
movistar çok geçmiş olsun
movistar geçmışş olsunn kardesımm
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Çok Geçmiş olsun movistar.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Cbr Modifiye oLdu Eccük photoshopta ama şeritleri ii yapamadım :D
GeNcHaCKeR
Boşver photoshop'u , gerçeği var
Görkem eline sağlık... Bir boya işi kaldı sanırım... Birde ufaktan bir bagaj var sanki haksızmıyım...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Bagajı az çok hallettim şimdilik... Yani yolcu koltuğunu kilitlemiyorum, oradan açıp aradan arkaya dünyanın eşşasını sığdırabiliyorum
Birkaç rötuş , sinyalleri takmak için aparat yapma , zımpara , boya , şerit işinden sonra bitiyor
güzel olmuş mu?
evet gusel olmus ozellikle stop batmanin firlattigi zimbirtilar gibi olmus
:D
super
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bende ilk ona benzettim... kafadan birşey sallayayım dedim böyle oldu... Hatta metre bile kullanmadım gözle hizzaladım... Yakından bakınca milimetrik yamukluklar belli oluyor Boyadan önce tekrar ayrıntılara bakacağım...
Robin'im olum ben sen bilmiyomusun
Bencede çok güzel olmuş; boya işi bittikten sonra nefis gözükecek... Bitir artık yaw Bu c.tesi gezelim akalım bi yerlere...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
benim ilk motorum honda 125 ama o zamanlar en kıral motorlardandı tarih 1985
cok guzel gunlerdi simdiki yolar guzel teknoleji super benzinler duzgun sizler sanslısınız
Honda 125 ...? Cb mi Cr mi? modeli neydi?
o zamanlardan bu zamana pek de birşey değiştiği söylenemez... tamam teknoloji değişti ama bizim kullandığımız yüksek teknolojili motorlar yüksek teknolojili yollar için üretildi... bizim motorlar Türkiyenin patates tarlası yollarında yine harap oluyor... Benzin desen , heryer kaçak benzin dolu , motorlar bozulup duruyor. Nerede o eski nortonlar... dedemin vardı , kaya gibiydi , balyozla vursan birşey olmazdı... aah o eski günler
Şu an bu konu içerisinde 243 kullanıcı var. (0 üye ve 243 misafir)