Movistar cok geçmiş olsun.
Movistar cok geçmiş olsun.
Soda Ayran Cool
okan o fiyat ne ya 10.500şaşırmış heralde 2000model bi de...Utanmasa sıfır fiyatını isteyecek...
AKIN FİDAN
Carcharoth
Bence hiç yatamamış ya neyse
Bu arada ben stopu kestim... artık güzel veya kötü fazla sallayamayacağım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Veysel(movistar) buradan da geçmiş olsun diyeyim, motoru hiç düşünme, yaptığın kazayı düşünürsek yani girdiğin tarla benzeri araziyi, kırığın bile olmaması bir mucize, eğer koruman (montun sol kolu yanlış hatırlamıyorsam) sıyrılmasaydı kolunda da birşey olmayacaktı sadece bacaklarla atlatacaktın. Umarım ağrın azalmıştır kendine dikkat et motoru yavaş yavaş eski haline getiririz merak etme...
@Carcharot
Foto.lar çok güzel eline sağlık. Hakikaten 600f'in üzerindeki farlar cbr125 farı gibi duruyor, muhtemelen de öyle.
Görkem 3. ve 4. foto. lardaki gibi bir kesim düşünebilirsin belki. Gerçi kuyruğu kestim yazmışsın ya neyse.
.geçmiş oLsun Veysel Abi ALLAH daha Büyüqünü Göstermesin inşaLLah Mal Canın Yongasıdır Elbetteki Üzüleceksin Ama Can Daha Önemli Tabi.
Tekrardan Çok Geçmiş oLsun.
geçmiş olsun movistar allah kimsenin başına vermesin
movistar çok geçmiş olsun.üzüldüm.sana bişey olmamış önemli olan da bu.motor yapılıyo bi şekilde.bende kaza yapmıştım ordan biliyorum.gerçi biz sana ne söylesekte sen yine motorun için üzülceksin ama..dua et sana bişey olmamış.Tekrar çok geçmiş olsun.
CBR125R Mavi 11
oo Arkadaslar nasilsiniz yazismiyali da :D
ben KARAMANLIYÜREK :D
nasilsin anlatin bagalim
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
şimdi birazdaha iyiyim.pansumandan geldim hemşire kolumu baya acıttı.
kazanın ayrıntısına fazla girmeyim içinzi karartmak istemem.
kazanın %70 sebebi karanlık olmasından oldu tecrubesizliğim ve o anki hızım da
kazanın sebepleri oldu işte..
müsadenizle sizlere bikaç tavsiye de bulunabilirmiyim.
-akşamları hızınızı yuksek tutmayın.
-virajlara çok dikkat edin.
-dönemeyeceğiniz virajda olsa arka frene basmayın,dönmeye çalışın
ben virajlarda çok iyi oldugumu ve kendime güvendiğimi açıkça söyleyebilirdim.ama öyle olmuyormuş daha çok ekmek
yememiz lazımmış
-montunuzun kollarındaki cırt cırtları sıkıca baglayın.eğer cırt cırt yeterli
deyilse başka birşekilde açlmayacak duruma geldiğinden emin olun.bende cırt cırt açıldı!
inşaalh bu son olur birdaha birimiz kazaya karışmaz.
koymuşsunuz gıcır gıcır resimleri içim gitti be markası, modeli ne bunların bende de var bitanede pek bunlara benzemiyor.
movistar
birşey olmaz toplanır motor kısa zamanda
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum motorum 1.vıtese gecerken cok zorlanıyo bosta takılıyo ancak ılerı gerı hareket ettırınce 1 e gecıyor neden oldugu hakkında bılgınız varsa paylasırsanız cok sevınırım..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
bu normal bir sorun.. aslında sorun değil... büyük ihtimalle vitesin tam geçmiyor olabilir...
Kirke bu birçok motosiklette olan bir durum,bende de oluyor.Görkem in de söylediği gibi bir sorun değil.İçin rahat olsun.
Ducatista:)
bılıyosun ben zaten yenı yenı kullanmaya basladım pekı halledılebılırmı acaba yanı vıtesın tam gecmemesı? neden boyle olurkı pekı?
ZAFERE KADAR DAİMA!!
bu hepimizin (bircoğumuzun) başına gelmiş bi durum kirke.bu yüzden dert etme.zamanla vites değişiklikleri daha kolay olacaktır
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
benle ılgılı bır problem degıl ozaman e ama teknık de degıl herkeste oluyosa ama tuhaf bısı
ZAFERE KADAR DAİMA!!
alında görkemin dediği gibi bir sorun değil.arada sırada benim motorumdada oluyordu
Sigarayi Puro, Puroyu Pipo, Pipoyu Nargile, Nargileyi ÖLÜM bıraktırırmış ...
Durmadan boşa kadar düşürmeye gerek yok... Hatta boşa düşürmeye durduktan sonra da gerek yok... Çünkü ışıklardayken bile ani kalkışlara hazırlıklı olarak 1. viteste olmanız gerekir... Debriyajı tamamen brakmaya gerek yok , hafifçe salarsanız vitesteyken , çat diye attığını duyacaksınız....
Stopu öylesine kestim şu şekilde oldu... yarın öbür gün üzerine oynayarak şekil vereceğim...
Şu an bu konu içerisinde 205 kullanıcı var. (0 üye ve 205 misafir)