Bence suzuki sv650s'in farlarına çok benzemiş.2007 versyonunda nasıl olsa değiştirdiler farları...
Bence suzuki sv650s'in farlarına çok benzemiş.2007 versyonunda nasıl olsa değiştirdiler farları...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
eogreden
Hoşgeldin... Ayrıca ps konusunda teşekkür ederiz
spawnem
Evet biraz garip olmuş
doğru aslında ................
Buda benden.... ehe.. komik oldu ... tesettürlü cbr
Bu daha iyi...
2003 kasa Fazer görünümlü cbr
Karizmatik olmaya çalışan cbr
Grenajlı Cbr
Bu tür şeyler tasarlamak isteyen arkadaşlar yapsınlar birlikte eleştirelim... Hem eğlenmiş de oluruz Benim yaptıklarım üzerinde oynamalar da yapabilirsiniz hak mak almıyorum Birlikte en güzel cbr'ı çıkartalım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bu cumartesi değil, haftaya cumartesiye randevu aldım yani 16/06/07gorkem adlı üyeden alıntı
Bu arada ne yarışı yaw? benım birşeyden haberim yok. Nerde yarış var?
Gezi yapalım diyin siz ben gelirim hertürlü. (yağış olmadığı, hava kararmadığı, benzin oldugu sürece)GöRKeM adlı üyeden alıntı
Soda Ayran Cool
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem perşembe hatırlat demiştin.bugun perşembe.tank pad i unutma lütfen.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
alo ben de geldim özenden bugün teslim alcam 34 yaşında motorum oldu hahahahh hepinize merhabalar
eyw delicoban..
onr.sual abi bisi sorcam bunun markasi ne ederi ne cakma yoshimura tarzi bisi degil belli de daha once hic duymadigim bi marka oyuzden soruyorum..ha son soru cbr 125 icinmi uretilmis yoksa uydurmami(amma sordum be)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
www.bos-exhausts.com
ingiliz malı.bos marka.orjinal sitesinde cbr 125 için olan versyonunu görebilirsin.yani bu motor için de uretiliyo demekki.inan bende daha önce hiç görmedim bu egsozu.youtube de bile 1 2 tane yamaha cıkıyo o kadar.belkide turkiye deki ilk bos egsoz lu cbr 125 benimkibiraz da meraktan taktırdım oyle olunca.fiyatı 370 ytl.ben kıyafet falan da almıştım onun için özel indirimle bayaa bi düştüler fiyatta.diğer markalar cok pahalı biliyorsunuz.açıkçası leo vince veya arrow almaya maddi gucum yetmeyecekti.bunu taktım bende idare ediyorum bakalım.
ooo guselmis baya..
baktimda sitesine fln..idare etmek ne demek iyiymis baya seside leo gibi cikiosa(ki ben cok begenmistim leoyu)
ozel indirimsiz tahmini fiyati nedir:D
bide acaba amerikada varmidir bunlardan cantaya atip getircem:D
370 ytl ydi sanırım özgür.koca amerikadan bunu mu getirecen? biz senden harley bekliyoruz.turuncu siyah.anladın sen onu
hmm baktim(online bi site varda) orada goremedim..600cc asagisi egsoz yoktu heriflerde:D
harleymi napiyim ben harleyi gitmez donmez yatmaz:D
(turuncu siyah vrod haric tabiki siyah mat olursadaha iyi)
yok onu biliorumda abi ameridaki sitede baktim:D
Hava böyle olursa hiçbiryere gidemem ama duselirse bende gelmek isterim tabikide.
Neyse o gun gelsin bakarıs (pazardan bahsediyorum)
Soda Ayran Cool
"karizmatik olmaya çalışan cbr" adlı çalışmanız nispeten güzel bulunmuş ve mansiyon ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca spawnman bence senin çalışmanda güzel değişik bir hava katmış ne diyeyim ben beğendim...
Bu da cbr için stop çalışmam... Nasılım?
Bu stop güzel olmuş Hayal gücünün eseri mi yoksa başka bi modelden mi?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Kafadan yaptım... Tabi önce bütün modellere bakıp esinlendim biraz...
Şu an bu konu içerisinde 272 kullanıcı var. (0 üye ve 272 misafir)