saol abı dusunmen yeter
yesım(abla)ayagım ıyı ama cumartesı okuldayım sınavım var..
ne ıslemı nıye bu kadar surdu?
saol abı dusunmen yeter
yesım(abla)ayagım ıyı ama cumartesı okuldayım sınavım var..
ne ıslemı nıye bu kadar surdu?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ya bilmiyorum vekalet olayında sorun yaşanmış galiba ruhsatı çıkaramamışlar henüz :( çıldırıcam yaaaaa ben de geliim mi körfeze
Onr.sual sana bişey sorcam sen motosiklete yapıştırdığın sticker'ları nerden temin ettin ¿
Bana; şu eskiden Çoşkun Aral'ın bir programı vardı Haberci diye, o programda kullanılan bandana takmış kuru kafa çıkartması lazım
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ertech ben o logoları internetten indirdim sonra grafiker bir arkadasıma çizdirdim ordan da tabelacıya gidip folyo ya cıkış aldım.anladım senin ne istediğini sende internetten o kurukafayı indirip tabelacıya götürsen sana stıcker olarak cıkıs alıp kesebilirler diye düşünüyorum.
NOT: bende motorun üzerindeki logoların cızımı mevcut isteyen olursa mail olarak atarım ugrasmanıza gerek kalmaz sadece cıkış alırsınız.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
onr.sual
Tamam onur.... Ama perşembe de hatırlatırsan sevinirim çantama koyayım...
Cumartesi günü saat tam 14:00 de altımda BMW F800ST ile avr. yakası turu atıcam tam tamına 1 saat. Benzinde beleş, oh mis. Gelin tur atalım diyecem ama sizde şimdi 155km/s üstüne çıkamazsınızki canım, zevk vermez. :D
Motor çok pahalı ya, ama mükemmel bişi geçen test sürüşünde 20dk. kullanabilirsin dediler, 15dk. kullandım ve bıraktım. Gidonu sıkmaktan ellerim kıpkırmızı olmuştu çok deli, feci bişi yaw. 60 giderkene hafiften abandım gaza önümde sağ şeritte jeep vardı yanından ciuvv diye geçtim 60km/s den direk 120km/s ye 1 saniyede falan cıkmışımdır herhalde acaip yusufladım yaw. 40km/s ile giderken 4.vitese attım ve devir=hız oranına karşın gaza yuklendiginizde yinede çok deli kaçıyor alet.
Hereve lasım bence. Ama BMW iştee ahh ahhhh.
Soda Ayran Cool
dizel araba gibi calisiyo o alet ve dengesizdi..
en son kullanimimda..
not:durus olarak mukemmel bi motor..
ozellikle mavisi
ST güzel bir makine değil bence.... Eğer imkanın varsa S kullan... Ama dikkatli ol bu makinalarda şaka olmaz...
Bu arada telefon açıp randevu aldın mı? Internetten başvurlular çoğu zaman kabul edilmiyor...
Onlar bana telefon açtılar, randevulaştık. Ben SS veya Touring falan sevmiyorum benım hoşlandıgım makine böyle bişi ST olmalı. Evet alet cok acaip bişi çok dikkat gerekiyor. ama şunu fark ettim, neredeyse duracak pozisyona geldigimde acaip bir denge sözkonusydu, yani artık ayaklarımı yere basım diye kendi kendime konuştum yani, dengesi iyiydi.
Bilemiyorum hoşuma gitti, birde kazasız belasız şu 1 saatlık turu atarsam makine hakkındaki butun yorumlarımı sizinle paylaşırım.
Soda Ayran Cool
SuSpect
Cumartesi yarışlar olmasaydı gelirdim ST-S çıkardık... Özgürün de ayağı iyi olsaydı ST-K1200S-R çıkardık
Bu arada , yarışlardan sonra Riva gezisi düzenleyelim mi ne dersiniz???
özgürün ayagı iyide..
özgür korkuyo
:D
sabahtan sınavım var ondan sora olabılır aslında bı bakalım..
patrona soralım..
aa doru lem sen yarısta olcan zaten..
Arkadaşlar ne zamandır aklımda soramıyorum.Benim benzin göstergem kontak kapalıykende gösteriyor.Normal mi bu?Bence değil.Benim beatte göstermiyordu kontağı kapatınca ibre yavaştan aşşağı iniyordu bir zararını görmedim ama garip yani..
Onurcum, Thanatosoki@hotmail.com ve oacar@coskunoz.com.tr adresine sendeki logoları mail olarak atabilirmisin. Benimde bir arkadaşım var reklamcı 2 gün önce o söyledi. Sen resimleri gönder bilgisayardan ben folyaya çıktısını alırım demişti. Zahmet olacak ama.
Okan ACAR
gnusher normal..butun cbrlarda gosterıyo merak etme
Şu an bu konu içerisinde 111 kullanıcı var. (0 üye ve 111 misafir)