Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Haziran 2007, 21:28
Reklamlar
-
03 Haziran 2007, 22:06
plaka kuyruk şahane olmusta..sinyaller ne olucak
-
03 Haziran 2007, 22:10
slm arkadaşlar birşey sorucam motorum yaklaşık 3 aydır kullanmıyordun dün zar zorda olsa çalıştırdık (uzun süredir çalışmadığı için akü biraz uğraştırdı) ama ufak bir sorun var vites i boşa geçirmek için baya bi zorluk çekiyoruz diğer viteslerede problem yok sadece boşa alırken problem var bir tütlü boşa geçmek istemiyor neden olabilir?
-
03 Haziran 2007, 22:12
yagini degistirirseniz birazdaha iyilesir..biraz da kullaninca kendine gelir kanimca..
yarin sizin o.m. nizi bekliorm buarada:D
güzel veya kötü olmuş
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
03 Haziran 2007, 22:19
-
03 Haziran 2007, 22:23
tekrar bak olm:D
ya aslinda karar veremedim bi garip geldi acikcasi:D
ah bi calisirken cekseydin stop nasi gozukuo onu merak ettim onun disinda gusel gercektende..
-
03 Haziran 2007, 22:48
@gorkem sinyaller için yapıştırma ledler var üç sıra onlardan yapılabilir rüzgar direnci de olmaz.
daha küçük plakalar var trafikte sorun olmuyorsa onlardan da takılabilir
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
03 Haziran 2007, 22:51
Daha küçük plakalar var uydurma ama onlar yasal değil onlardan takmak istemiyorum.... Bu plakayı hafif kenarlarından traşlayarak kullanacağım heralde...
Sinyaller içinse orjinallerini kullanacağım... Plakanın arkasına bir demir yapar sinyalleri takarım... Veya yolcu peglerinin demirlerini çıkaracağım için oraya takarım...
-
03 Haziran 2007, 22:54
gorkem msn sapitti bilmiorum..neyse gelcem birazdan
tugrulozbek ledli sinyalleri nerden bulucaz?
-
03 Haziran 2007, 22:58
@praetorian http://www.ilker.com.tr/default.asp
bu adreste her amaç için led var. işinize uygun bir led cinsi mutlaka vardır
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
03 Haziran 2007, 23:01
Yok yok orjinali en iyisidir
-
03 Haziran 2007, 23:05
Görkem eline sağlık güzel olmuş... Plakayı ilk koyduğun yer bence gayet iyi... Gözükmesede olur... hatta daha iyi bence orada olması... Kuyruğun altında iki tane yuvarlak göz var oralara stopları ve yanlarına sinyali yerleştirirsen tadından yenmez...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
03 Haziran 2007, 23:08
Kaça mal Oldu Görkem bu aLınca sana geliim de benim motoru da yap
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
03 Haziran 2007, 23:15
ErTech adlı üyeden alıntı
Görkem eline sağlık güzel olmuş... Plakayı ilk koyduğun yer bence gayet iyi... Gözükmesede olur...
hatta daha iyi bence orada olması... Kuyruğun altında iki tane yuvarlak göz var oralara stopları ve yanlarına sinyali yerleştirirsen tadından yenmez...
Aslında ben de düşünmedim değil stopları oraya yerleştirmeyi... Ama plaka bu sefer hiç görünmüyor... Ben plakası görünmeyen motorculara çok karşıyım... bu yüzden onlardan biri olmak istemiyorum ne yazıkki...
Bir de orjinal stopu harcamak istemiyorum pek... stop grenajın içinde duruyor...
size nasıl bir şekilde stop deliği açim onu danışacağım yanlız...
cakalaz
Bayaa bi uğraşa mal oldu.... Başkasına yapmam Çook uğraştırıyor...
-
03 Haziran 2007, 23:57
Demekki gorkemin bu şaheserinden ne anlıyorus?
Görkemin bir sevgilisi yok veya motor seven bir sevgilisi yok. Benım şu aralar içinde bulundugum durum gibi. :S aklıma direk arkaya oturtacak kız arkadaş geldi napim.
Soda Ayran Cool
-
04 Haziran 2007, 00:01
GorkeM adlı üyeden alıntı
Aslında ben de düşünmedim değil stopları oraya yerleştirmeyi... Ama plaka bu sefer hiç görünmüyor... Ben plakası görünmeyen motorculara çok karşıyım... bu yüzden onlardan biri olmak istemiyorum ne yazıkki...
Bir de orjinal stopu harcamak istemiyorum pek... stop grenajın içinde duruyor...
size nasıl bir şekilde stop deliği açim onu danışacağım yanlız...
Görkem ; arka yuvarlak yuvalara uyacak piyasada led stop araştıralım, yanlarınada led sinyal... Gerçekten süper olur...
Plakada arkada kalsın işte
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
04 Haziran 2007, 00:02
-
04 Haziran 2007, 02:08
Görkem, hayırdır ne güzel olmuş öyle motor... Ellerine sağlık... Plaka konusunda Ertech'e katılıyorum en iyisi ilk foto. ben de hiç sevmem öyle normalde ama başka şans bırakmayacak gibi ama alternatiflerini göster ki daha çok yorum yapalım, bu durumda bir mi iki mi dersen(plaka konumlaması için) kesinlikle bir derim.... Tabi bu konuda en öneli olan senin içine sinmesi yoksa herkes bir şey söyler iş Nasrettin Hocanın eşek ve oğlu ile geçirdiği hikayeye döner işin içinden hiç çıkamazsın... en çok kendini dinle...
-
04 Haziran 2007, 02:45
Doğru söylüyorsun...
Ama Ertekin şu stop olayını da soktu şimdi kafama
Bir kere plakayı kesinlikle o şekilde yapıştırmak istemiyorum... Çünkü arkadan okunmuyor... Bu şekilde plaka takanlara içimden saydırırken o şekilde gezmek pek hoş olmaz değil mi... Yarın plaka konusunda 1-2 resim daha çekip görüşlerinize açacağım
Stopu Ertekinin de dediği gibi yuvarlaklara koyup arkaya da hafif bir açı ile okunur hale getirdiğim plakayı koyabilirim... yanlarına da sinyaller...
-
04 Haziran 2007, 02:57
ee kesmeden nasil halledicen depo olayını? bak bende hafta içi yapamyı düşünüyordum plakalıgı kesmek gibi bir düşüncem vardı napim sence?
[B]All this pain is an illusion[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)
Bu Konudaki Etiketler