... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ErTech
napıyosun abi? birazdan göztepeye geliyorum sahilde falan takılcam takıl istersen
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Görkem işteyim ya :( pazar günü çalışmaktan nefret ediyorum...
tesekkurler arkadaslar..
tahminimce bi sekilde kaliperi bastiran ve geri ceken yaylardan biri takili kaldi..
baska bi aciklama gelmedi aklima..
abi sorma kirilsaydi ayagim yada herhangi bir yerim..bitti yani amerika icin yapilan tum masraf islemler vs.. cope giderdi..benimle beraber tabi:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Off bu havada hemde pazar günü gece 12'ye kadar çalışmak zor olsa gerek. Bende yeni gezmeden geldim
Size kolay gelsin...
Okan ACAR
ha buarada bende evdeyim ders calisiyorum..bide sunu dusunun istesemde motoruma binemicem bikac gun daha:((
sizden kotulerde var bunu dusunun rahatlayin
Geçmiş olsun Özgür.Görkem sana da geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
bende sidi vertigo corsa bakiyodum simdi..
cok pahali 350 euro civari(ki butun ekipmanlarimi toplayinca sadece botu aliorum)
ama olay budur yani..
niye verdiniz cok merak ettim
rahatsizlik?
Bu arada acaip sıcak var dışarda, olabiliyorsa evde oturun yada benım gibi akşam çıkın. Nişantaşına gidicem birasdan italyen festivali var, ordanda cıkıp taxime içmeye gidices.
Bende taxim çocu oldum cıktım 3 gundur ordayım paso.
praetorian
Dostum çok geçmiş ossun, ama neden böle bişi olduki, BMW ile bir görüşün bence.
Soda Ayran Cool
Pınarr
Bugün göztepede kırmızı Gt250'li bi kız gördüm sen sandım... Hoş seni de hiç görmedim ama olsun
Sen de leventteymişsin belki burada görmüşümdür...
Hein-Gerickedeki botlara bakabilirsin... Hem korumalı hem de çok şık...
Biraz daha iyi kaliteli bir bot dersen mototalda mükemmel botlar var şu an , bot değil de korumalı ayakkabı diyebiliriz , ama çok rahat ve yazlık
Fiyatı mı? 60€
SuSpect
Ben de yeni geldim eve... Sahilde güneşin altında buzz gibi bira yudumlamak gibisi yok valla... Yanında soğanlı-peynirli cips , kulağında mp3, travis ve badem çalıyo.... ooohhh
Öhöm... neydi konu , ha ... cbr... nası biliriiizz? iyi biliriiizz....
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem kusura bakma finallerden dolayı topic e bakamadım.cevabın için tesekkurler.senin motoru cok merak ediyom.bi topic e koysanda baksak ya.
Daha tam montesi bitmedi... bitince boyasız halini koyucam topice...
Hoş daha tüm istediklerimi gerçekleştirmek için 1-2 ay var...
Ertekin , yarın geliyor musun?
CBR 125 hastaları merhaba ..Rüzgarınız hoş,,,,gazladığınız yol boş,,,hayatınız kazasız olsun....
ozaktasi
Tekrardan hoşgeldin abi... iyi dileklerin için teşekkürler
öncelikle sağ ayak sıktığı için rahatsız oldum, kemiğim acıyodu resmen.. sonra etraftan daha basit birşey al baskısı ki zaten işe o botlarla gelmek eziyet olur :(
İşte korumalı ayakkabı istiyorum bende biraz. 60 € da iyiymiş.. Adres konusundada yardımcı olursan dahada berhudar olabilirim
Ben değildim ne yazıkki full çalışıyorum bugün. Hemde halâ... :(
Benim haricimde cometli bir bayan görmende pek mümkün deil ama. Henüz motosiklet camiasında kırmızı cometli bayan olarak tekim
Pınarr
Demekki değilsin Tamam birkaç şişe içtim ama hayal görecek kadar değil
Adres konusunda tabiki yardımcı olurum... Kızıltoprakta Fenerbahçe stadının yanında mototal var , orada olacaktı... Markasını hatırlamıyorum , 60€ de onlar anlar Hatta baktığım gün kendini zenci sanan amerikalı beyaz bir adam vardı hayabusalı , o aldı kendine... "ooh nice maan , it's very cool... diyip duruyordu... Yalnız bi dakika , şimdi hatırladım sanırım 43'den aşağı beden yoktu Neyse eğer istersen bot konusunda yardımcı olurum bir ara , sen de mototal ben diyim hein-gericke dolaşır dururuz...
selam arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.benim makinanın ısınmama sorunu var motor ısınmıyor.sabahları motru oda sıcaklıgından cıkartıp çalıştırınca 15. dk çalıştırmassam ısınmıyor.ilerde stop ediyor.
tamam serviste bunun normal oldugunu söylediler 15 dakika çalıştırcan dediler.
nakdarda olmuyor desem ikna edemedim.
tamam onda sorun yok diyelim motorla 1 saat gezdikten sora durmam gerektigi zamn boşa alıp bekledikten sora tam kalkarken birinci vitese alıp gaz verdiğim an eksozda patlama oluyor ve stop ediyor.buda mı ısınmadan yaa.sorun var iştee
şimdi motoru başka bi tamirciye götürmeyi düşünüyorum ama motor garantiden çıkacak.ben nasıl yaptıracam motoru.canımı sıkmaya başladı artık
Şu an bu konu içerisinde 166 kullanıcı var. (0 üye ve 166 misafir)