onur_sual arkadaki sehpaya nekadar ödedin.ben hala yapamadım sehpayı.
stickerlar güzel olmuş.daha fazla bişey yapiştırma.abartıya kaçabilir.
bende sağ grenajın stickerini bugun yapiştirttim reklamcıya.süper oldu
onur_sual arkadaki sehpaya nekadar ödedin.ben hala yapamadım sehpayı.
stickerlar güzel olmuş.daha fazla bişey yapiştırma.abartıya kaçabilir.
bende sağ grenajın stickerini bugun yapiştirttim reklamcıya.süper oldu
Ertech, Özgür büyük geçmiş olsun. Ne oluyor böyle herkes düşüyor, ben de bu aralar aşırı korumasız biniyorum motora umarım başıma kötü birşey gelmez... Mont kışlık giymiyorum dizlik takmıyorum, şort giyiyorum genelde sadece kask ve eldiven, zaten bot hiç almadım. Aslında iki kaza da talihsizlik eseri olmuş gibi gözüküyor gerçi Ertech eğer anladığım virajsa hani şu e-5 Kartal tarafından ya da Tuzla tarafından Pendik'e dönen derin virajlardan biriyse 85km/h biraz hızlı kaçmış özellikle Kartal tarafından dönen bir acayip'ti belki gitmeyeli değişmiştir. Şunu da söylemeliyim ben de aynı tehlikeleri atlattım ama işin garip tarafı burda su ya da mazot yoktu sadece sürhatliydim ama düşmedim sadece kontra tekniğini tam uygulayamadığım için dengemi kaybettim fakat kaygan bir zemin olmadığı için toplayabildim, o zaman Ertech'in olayından çıkarılacak üçünce ders virajlara cbr125 ile daha yavaş girmeliyiz... Özgür sana gelince seninkine diyecek birşey yok tamamen talihsizlik zaten alışık olmadığın motosikletle olmuş geçmiş olsun bu arada insanın aklına Karamanlının nazarı mı deydi acaba sorusuda gelmiyor değil? baksanıza ikiniz arka arkaya kaza yapmışsınız yoksa sıra bende mi? Tekrardan geçmiş olsun...
saolun arkadaslar
okan..bi abimin f650 gs iyle yaptim kazayi..
emre abi..
biliorum orasi cok sicak..ama inan bana anliyosun o korumanin ne oldugunu ne ise yaradigini..lutfen giy tak eksik etme ustunden..
iyi geceler arkadaslar tekrar tesekkur ederim ilginize..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
dgrmr
Haha... Cbr laneti... Ben de gidiyordum az kalsın...
Geçen bir gezi sonrası gece saat 12 civarı eve dönüyorum E-5'ten... Kurtköy civarları... Otoyol ışıkları yanmıyor , heryer zifiri karanlık... Neyse , kaptırmış gidiyorum 110-120 (cbf'e göre kaptırmış ) Bir anda sol şerit doldu , sağ şerite geçtim önüm açık... Sonradan sol şeridin neden dolduğunu anladım
Bir kamyonun kasası açılmış , sağ şerit boydan boya ezilmiş domates... Motorun ön ve arka tekeri ikisi de kaydı , kontrolu kaybettim , ama yan yatmadım... Paten yapıyorum , fren de yapamıyorum... Buz üstünde kaymak gibi... kaya kaya yan şeride geçtim.... Sonra ilerleyip emniyet şeridinde durdum. Kutlama yaptım kurtulduğum için.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Görkem sana da geçmiş olsun o zaman... Ama düşmemen gerçekten kutlamaya değer bence iyi yırtmışsın. Soğukkanlı olabiliyorsan genelde yırtarsın ama bazen iş tamamen kontrolden çıkıyor o zaman da hepimizi allah korusun. Özgür koruma konusunda çok haklısın ama işi bıraktım yani no money no cry... Şu anda yazlık birşeyler bakmam lazım bakmışken de iyi birşey almak lazım ama alırsam borca girmem lazım ve borçtan inan nefret ediyorum, kalan nakdimi hemen eritemem malum önümüz işsiz geçecek yaz okulu var orada kullanırım kalan paramı zaten motoru değiştirirsem babamdan ve ablamdan yüklü miktar borç alacağım artık 5-7 yılda öderim bari yüzüm olsun. Veysel (movistar) hem güzel hem de uygun bir fiyata mont almış rev'it. Bakalım o biraz kullansın sıcak havalarda yakıyor mu çok görelim, olmadı Honda bayiinde crossçuların kullandığı heryeri açık sadece korumadan oluşan birşey gördük onu alacağım. İnşaallah bu arada bu düşme laneti gelip beni bulmaz... Sizin bir öneriniz varsa aşırı sıcak havalar için tabiki açığım...
Çok komik gelebilir ama şöyle birşey düşünebilirsin...
1-Severek giyeceğin bir ceket al
2-Bir motosiklet mağazasından sadece omuz ve dirsek korumaları al
3-Terziye git , korumaları koyacağın cepler diktir , içlerine korumaları yerleştir
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Aslında onun yerine şöyle birşey düşünüyorum ama senin dediğin tabiki daha ekonomik fakat bir bak bunlar serin tutar mı? yoksa aynı mı? kollu ve kolsuz model?
http://www.alpinestars.com/pl/c/170.html
Tamam bunlar var burada da , üzerine t-shirt falan giydiğinde serin de tutar , çok da şekilli olur , ama işte buradaki fiyatları pahalı...
Şuraya da göz at:
http://www.heingericke.com.tr/urun.p...m&ak=Ceket&p=6
korumalar:
http://www.heingericke.com.tr/urun.p...k&ak=Korumalar
Görkemcan harbi yırtmışın...bu işler böyle...kader kısmet...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han
Sağol abi
carcharot..ertech..görkem..frog tesekkür ederim beğendiğiniz için.
ertech; cam üzerindeki standart cam söküp arkadan sprey boyayla siyaha boyadım
görkem; o son kalan parca alta dogru siyah olarak devam ediyo.bilmem sizin kırmıza renk te de öyle mi.yani alt sakala kadar gidiyo o küçük bir parca değil ondan ellemedim bende.logoları internetten indirdim sonra grafiker arkadasa cizdirdim üzerinden.tabelacıda da folyo ya cıkış alıp yapıştırdım.eimde hazır ölcülendirilmiş olarak var ama sirketteki bilgisayarda pazartesi mail olarak atarım sizlere gidip çıkış alabilirsiniz sizde.
özgür;
geçmiş olsun abi.
movisitar;pardon atlamışım mesajı.tesekkürler.sehpa olayı komik arkadasım bana hediye almış.www.motomaksan.com Sakaryada.kargoyla geldi.ama ögrendim 60 ytl vermiş
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
onr.sual
Arkadaşın Freehand'de çizmiştir muhtemelen... Freehand çıktısını atabilirsen çoook sevinirim... Hoş şimdilik gerekmiyor birkaç ay sonra gerekebilir...
Şu sehpa olayına gelince... Özgür duy duy bak ne arkadaşlar var
özgüre de ince den değdirdin masallah corel de cizdi.corel de atarım freehand e cevirip öyle de atarım
aslında ai. uzantılı atabilsen tam süper olur ... olmazsa freehand... hatta yok yok freehand yeter.
corelden .eps yada .ai ile export edilmesi lazim.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Görkem teşekkürler baktım dediğin doğru pahalı ama galiba aynı zamanda gerekli. Dışarı çıktım geldim şimdiden ter atıyorum hava burada ısınmaya başladı bile bakalım iyi alternatifleri değerlendiririm. onr.sual bu arada yazmayı unuttum motosiklet çok çok güzel olmuş ve çok yakışmış eline sağlık, senin de arka lastik farklı zannedersem duro hf-918'mi yoksa? Hepinize iyi geceler
onr.sual dun bakamamistim motora bugun baktim super olmus..
o arka zimbirtisini nekadar nerde nezaman yaptirdin seklindeki sorularimi sorduktan sora
gorkemin dedigi gibi tam dozunda birakmissin iyi olmus
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 263 kullanıcı var. (0 üye ve 263 misafir)