benim motor modifiyesiz 140 ı görüyor.modifiyeli 150 i rahat görüyor.
benim motor modifiyesiz 140 ı görüyor.modifiyeli 150 i rahat görüyor.
150 yapcanda nolacak 120 neyıne yetmıyor
Yeni yine yeniden
ya hava filitresi taktıran warmı nası yararlımı hız felan
ben son hız degılde bı parca akselarasyonu arttırmak ıcın belkı hava fıltresı vev bujı dusunuorum(yanı ısallahdoru dusunuorumdur)..ama ılk basta farları degıstırmek ve alarm takmam lazım:(
bak modıfıye boyle yapılır motoruyla oynanamaz mooturn orjınallıgını ne bozcan en ıyısı boylepraetorian adlı üyeden alıntı
hava fıltresını es gec boswer
Yeni yine yeniden
zaten ben bunları yapana kadar..once dıger motorun taksıtlerı bı bıtsın..sora babaya borcumuzu odeyelım anca..
tabı bu ısler yavas yavas olur yavas olmasıda daha iyi.ben olsam bı ses egsozu takarım manyak ses gelır abı ya
Yeni yine yeniden
arkadaşlar mrb,
ben aranıza yeni katılıyorum, aslında topic i açıldığından beri takıp ediyorum. sanırım bende motor hastalığına tutuluyorum. hem de HONDA CBR 125 R hastalığına. ama biraz daha vakti var ama mutlaka alıcam. sizleride birbirinize karşı sevgi ve saygınızdan dolayı tebrik ediyorum umarım benide aranıza alırsınız.
motor hakkında yorum yapmak bana pek düşmez ama araştırmalarına (google da ne kadar honda cbr 125 r yorumu varsa hepsini okudum)ve sizlerin yorumuna göre harika bir motor. (tam bana göre)
modifiye hakkında görüşüm ise ben aldığım zaman ilk olarak aynaları ve ön sinyalleri değiştirmeyi düşünüyorum.
HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER
Nedim
zonguldak
Aramıza hoşgeldin Nedim kardeş bu siteye girdiğine pişman olacaksın çünkü bir daha başından ayrılamayacaksın tekrar tekrar hoşgeldinncaesar67 adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
hocam hosgeldinn tespitin dogru o aynalar ne ya ööllee insan biraz kısa felan yapar aynalara yapılabilecekler hakkında bilgisi olan varsa bekliyorumm
herkese selamlar bende yakında bi cbr 125 r sahibi olacam insalla hasan abim bayaa bi bilgilendirdi beni bu cbr konusunda sabırsızlıkla bekliorm motoru alacaım günü
ha bu arda adım harun Edirne'denim.
saolun arkadaşlar hoşbulduk,
bu zamana kadar eksozt ve lastik modifikasyonları hakkında yorumlar yapıldı. bence ilk yapılması gereken değişiklik aynalar sonrada ön sinyaller. (tabi kişinin beklentilerine göre değişir)
aynalar biraz daha kısaltılıp ön grenajda üst tarafta bir yere yerleştirilebilir. sinyallerde gömme olursa çok daha harika bir görüntü olur.
aynalar ve sinyaller hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum.
arkadaşlar 329 nolu mesaj daki makinada ki sinyallere ve aynalara dikkat...
nasıl ama hoş değil mi?
caesar67 adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin arkadaşım kafana ne takılırsa mantıklı veya mantıksız sorabilirsin cbr ye binmek ve cbr sevmek bir ayrıcalıktır
gelelim aynalara ve sinyallere elbette zevk meselesi ama bunun tasarımını yapan mühendisler herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüpte yapmışlar kullanınca anlıyacaksınızki aynaların görüş açıları mükemmel sinyallerinde tanesi 125 ytl yani dört tanesi 500 ytl hiç oynamayın motorun dışıyla ben birkaçgün sonra motoruma ufak tefek eklemeler yapacam fotoları o zaman koyarım bi bakın
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
yakında alacam inşallah kardeşlerim. sonra hep beraber lastik yakmaya
ben hayatımı her seferinde çeyrek mil yaşarım!..
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. bizim cbr ımız 125cc nin kralıdır, dünyada 125 cc de cbr dan daha iyisi yoktur. 2 zamanlı sivrisinekleri saymaysak tabi. o sınıftada aprilia bir numara. 125 cc 4 zamanlıda daha iyi bir makina bilen varsa söylesin. hepinize tavsiye ederim, tabi ki 125 cc için. kimse bu motordan 600f performansı bekleyip ona göre yorum yapmasın. modifiye ye gelince, ben orjinal seviyorum, ama kaliteli modifiyeye karşı değilim. lastikler modifiye yapılsa bile aynı kalmalı, bu motor için en uygun lastik bu, lastiklere kesinlikle ellemeyin derim...
hadi buyrun bitane daha yav nedir arkadaşlar sorun ne dün de bi tanesi asfaltı aglatıyodu nedir abi bu içimizdeki yakma yıkma aglatma sızlatma kanırtma dürtüsü bilmiyorum farkındamısınız ama para veriyoruz arkadaşlar biz bu motorlara bir lastik yakma bir çukura düşme bir tek tekere kaldırma bir zıplatma bunların hepsi zevkli şeyler ama bunları yaparken motorunuzun ömründen de ne kadar çaldıgınızı bi düşününahmetyuzbasi adlı üyeden alıntı
neyse hoşgeldiniz yüzbaşım DİKAAAAAAAAAT!!!!silah omzaaa
hoşgeldin arkadaş hasanında dediği gibi bu topicke katıldığına pişman olcaksın çünkü ben neredeyse hiç ayrılamıyorum burdan,bende yakında alacağım inşaalah.Ayrıca ben birşeyler yazmıştım,ama bakıyorumda yine,parça değişiyorlar takıyorlar yok hava filtresi yok bujileri yok lastikleri yok egzostu bu neya.tamam modifiye ayrı ona karışmam herkes zevkine göre bir şeyler yapar ama,neyse yav kim neyaparsa yapsın deki sanane seni dinleyenmi var.ben motorun orjinallığını destekleyenlerin yanındayım.hepinizide CBR125R kullandığınız için tebrik ediyorum.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
ben sadece farları degıstırıcem cunku halojen lamba daha gusel duruo daha ıyı aydınlatıo..yıne honda muh. nıe dusunmemıs koymamıs dersenız kı eger emınım malıyetten koymamıslardırdedıgım gıbı dıger performans modıfıyelerıne daha cok var..
Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)