cbr 1000rr 330 üstü rahat çıkabiliyor diye biliyorum ama göstergesi 299km/s in üzerine çıkmadığı için bunu kanıtlayamıyoruz.
Bakınız;
CBR 1100xx SS bir makina olmamasına rağmen 300km/s hıza ulaşabiliyor ve dahada geçiyor 310-315km/s süratede ulaşabilir, (videodan bakabilirsiniz)
Buna karşın CBR 1000rr makina ise 299km/s süratte takılıyor bunun nedeni dijital göstergenin daha üstünü göstermesine engel olmasıdır.
1100xx 152 beygir gücüne ve airodinamik (nasıl yazılıyordu emin değilim) in 1000rr daki 172 beygir gücü ve airodinamike göre daha düşük olması, 1000rr in 1000xx den daha hızlı gidebileceğinin bir göstergesidir.
Soda Ayran Cool
gece
surekli yuksek devirli kullandim bu depoda..4 litre yakti..
ama ortalamasi normali 3.5 litre civari..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Suspect bunun 2.Eleri kac paradir en düsük fiyat..
arkadaşlar burası cbr 125 topici cbr 600 rr topici değildir
ortalikta zaten 600rr yoktu frog
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
pardon ya ben 1000 rr demek istedim.affola
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar aranızda yeniyim ve cbr 125 almayı düşünüm ama bi sorun var motor küçük die duydum şuan yaşadığım yerde bu motorda hiç yok onun için yakından görüp inceleme şansım olmadı benim boyumda 1.87 fazla kiloluda deilim ama sana ufak gelir diyorlar acaba elinde resimleri olan varsa koyabilirmi mümkünse yanında biri varken yada başka motorlarla yanyan olursa iii olur karşılarştırmak için :D yardımcı olursanız sevinirim...
[QUOTE=bibidibabidibu;679347]Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar aranızda yeniyim ve cbr 125 almayı düşünüm ama bi sorun var motor küçük die duydum şuan yaşadığım yerde bu motorda hiç yok onun için yakından görüp inceleme şansım olmadı benim boyumda 1.87 fazla kiloluda deilim ama sana ufak gelir diyorlar acaba elinde resimleri olan varsa koyabilirmi mümkünse yanında biri varken yada başka motorlarla yanyan olursa iii olur karşılarştırmak için :D yardımcı olursanız sevinirim...[/QUOTE
bence motoru canlı olarak gor derim. motoru almadan once banada motor ufak falan dolduramassın diyorlardı.ama motoru gorunce kocaman geldi gozume 600rr kadar bilmiyorum belkide bana oyle gorunmustur kargaya yavrusu şahin gözükürmüş ya o misalda olabilirboyun biraz uzunmus 1.87 bu motorlarda race kasası var ama dik oturuyorsun biraz boyun sıratabilir motorda.
Falla 1000rr la pek işim olmaz. O yüzden fiyatlarını bilmiyorum.
Soda Ayran Cool
Kardeşim hoşşgeldin sen aynı benm eski durumumdasın wallaa nası söylesem motor küçük deil.. sadecee biraz daha narin diğerlerine göre..
Ben de çok düşündüm ; aprilia dedim sonra cbr dedim tekrar ama iki motoru da görünce ve seslerini duyunca cbr 125 te karar kıldım
Benim de yaşadığım yer de çok azdı cbr 125 ve ist a gidince ilk işim Honda bayii ne gitmek oldu.. Hatta ist a giderken yolum üzerinde Ordu ve samsun da Honda bayii wardı ikisine de girip baktım sesini duydum..
Şimdi aklımdaki tek motor ; ve almaya çok yakınım... Emin ol motoru görünce seveceksin Ben de çok çelişki yaşamışştım Saygılar MC
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar doğruya doğru 1.87 lik adama bu motor küçük gelir.ancak allahtan motor kalitelide oradan yırtıyo.
Arkadaslar ... 6 Milyara kadar aklinizde Cbr 125den daha iyi motor varmi..
onun gibi az mazot yakan motorlardan varmi... 6 milyara kadar olsun ..
cevaplariniz icin tskler ..
kesinlikle o fiyata cbr 125 ten daha iyi bir motor yok.ancak fiyatı biraz daha arttırırsan derbi gpr125 war
http://www.otomax.com/haber_2_15915.html buradan herşeyini öğrenebilirsin ancak benb bu motora bu kadar para vermem onun yerine daha öncede arkadaşlarımızın dediği gibi hyosung gt 250 r alırım
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)