er6-n yapalımda neyle:D
neyse eve gdıorum artıkın
yarın bı yatıyım..
er6-n yapalımda neyle:D
neyse eve gdıorum artıkın
yarın bı yatıyım..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
beyler honda cbr 125 aldım alıyorum..yalnız sımdıkı motorumu satmam gerekıyor onu satmdan alamıyorum...bu arada görkem bundan sonraki motorum kesinlikle HONDA olmayacak!!! demısn neden acaba forumu okuyamadım..
arkadaslar aranızda beykozda oturan var mı acaba?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve dün bi cbr125r aldım
eksoz taktırcam ama istedigim eksoz birinden duydum 3000 devirden sonra rüzgar sesine benzer ses çıkarıomuş o eksozdan varmı arkadaşlar
daha sonra genel olarak açıklayacağım o zaman öğrenirsin...
ekspress
uydurma egzos'lar motoru garanti dışında bırakır...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tesekkur ederim frog sızlerle olmak buyuk mutluluk
orjinal markalı eksozlar var...arrow-leovince ayrıca bursa md gezisinde gördüm iznik gezilerinde yurt dışından gelmiş akrep vardı cbr125r'da şaşırdım doğrusu.cbr uyumlu imiş.Yurt dışından gelmiş.Arkadasım bayılmış egsoza feci şekilde kaliteli bir sesi varmış ayrıca çok pis sıcaklık veriyormuş dışarıya...
AKIN FİDAN
bıldıgım kadarıyla akrapovıc dırek cbr ıcın egsoz uretmıo hatta evet baktım yok yani..
bı sekılde yanlıs yada farklı egsoz takılmıs cakma yoshımuralar gıbı olmasın?
http://www.akrapovic-exhaust.com/mai...ts-catalog.htm
kaynagımda budur
Arrow ve Leovince'in Cbr125'e özel egzos'ları mevcut... Komple Leo 350€... şu an mototalda bir tane komple leo vince'li motor duruyor... Arrow görmek ne yazıkki nasip olmadı
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar aldım cbr 125 imi çook mutluyummm katkılarınızdan dolayı teşekkürler
ZAFERE KADAR DAİMA!!
hayırlı olsun..
devil inde var fıyatı yıne okadar flndı...
ama leo vınce ın sesı super hakkatende..
kirke
hayırlı olsun sevindirici bir haber... kısa zamanda seni de aramızda görmek isteriz buluşmalarda...
kirke hayırlı olsun arkadasım güle güle kullan.
görkem
senin gibi bir honda hastası.hatta mototalda yatıp kalkan birdaha honda ya binmem dedi ya beni acayip düşündürdü bu iş.inşallah seni fazla üzmemişlerdir diyecem ama...üzmüşler belli
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
kirke motorun hayırlı olsun.iyi günlerde kullanman dileğiyle
görkem
seni bu kadar kızdıran olay ne?tamam motorun biraz fazla kaldı tamirde ama bence sırf bu yüzden hondadan uzaklaşmış olamazsın
Arkadaşlar tartışılmıştır eminim ama ben izin verirsenz bir daha soracam.Bizim motosikletlerin jantlarını boyuyorlar ya.Turuncu ya boyayınca güzel olmuş gibi geldi bana.Bir ara birileriyle konuştum laciverte boyuyalım turuncu güzel olmaz dediler.Bir düşündüm iğrenç olur gibime geldi.Sonra bir tane gördüm boyamışlar gerçekten igrenç olmuş.Hatta birtanesinide kırmızıya boyamışlar o dahada tiksindirici olmuş çünkü işçiliğide çok kalitesizdi.Aranızda respsollerde böyle bir işlem yapan varsa sorum şu:Hala memnun musun?Yani insan bazen yapar hoşuna gider sonradan insanı bayar ya öyle bir durum var mı?
Not:Listeye eklenme olayı komplex e dönüşmeye başladı bende gnusher@hotmail.com repsol:D
ömer düşmez yok uzun zaman dır.özletti kendini
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
arkadaşlar çook teşekkürler hepinize ayrı ayrı inşallah en yakın zaman da aranızdayım
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Şu an bu konu içerisinde 136 kullanıcı var. (0 üye ve 136 misafir)