aslında cok iyi servislerde var ancak birçoğu sadece ne kadar daha cok para kazanabilirim bundan diye düşünüyo.bu yüzden millet motorunu kendisi tamir etmeye hatta parçasını temin edip tendisi takmaya çalışıyo...
aslında cok iyi servislerde var ancak birçoğu sadece ne kadar daha cok para kazanabilirim bundan diye düşünüyo.bu yüzden millet motorunu kendisi tamir etmeye hatta parçasını temin edip tendisi takmaya çalışıyo...
Bende öyle yapıyorum zaten. Kendim topliyacağım. O kadarda zor bir iş değil. Sonuçta bizde makineyle uğraşan teknik adamız. Bu işin üniversitesinite okuyoruz. Ustadan neyimiz eksik ?? Kendimin gösterdiği özeni sonuçta usta gösteremiyecek. Birazda hoşuma gidiyor bu işlerle uğraşmak en güzel kendin yapmak...
Okan ACAR
selam arkadaşlar.
ben de yeni katıldım aranıza. bir motor arzusu sardı dört yanımı. ne yapayım ne edeyim derken bu istanbul trafiğinde, birden kendimi motorsikletlerden gozumu ayıramaz halde buldum. bir cbr 125 almayı düşünüyorum, üç aysınra ehliyetimi alınca. henüz hiç bilmiyorum kullanmayı. ne dersiniz zor olur mu alışmak...
Arkadaşlar bugün motoru 8000 bakımına götürdüm....
Kadıköy Mototal'a çok teşekkür ediyorum... Motorumu yeni gibi yaptılar çok farketti... Her şikayetim giderildi... Herkese tavsiye edebilirim...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
zaten mototale solicek söz yok adamlar kendilerini kanıtlamışlar.
onları tebrik ediyorum
Yaa ServisLer GüzeL Yapıyor BakımLarı FaLan Ona Zaten Bişiy Demiyorki Kimse Ama Çok PahaLı Benim Arkadaş 12.000 Lik Bakıma Gitti CBR 125 için Benimkisi Daha 6000 de :D Hava Filtresini Sormuş Sadece Hava Filtresi 75 ytl demiş + 60 YtL Bakım Ücreti Etti Sana 135 Kağıt Sadece Bir Bakım Yahu EL İnsaf YoLda BuLmuyor Parayı MiLLet Hoş... ÖyLe DeğiL mi ArkadaşLar....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
Evet az para değil; ancak motorumuzun uzun ömürlü olmasını sorun çıkartmamasını istiyorsak bu bedelleri gözden çıkartmamız gerekiyor... Hava filtresi 12000 de değişmek zorunda... Benim 8000 de değişti, çok yağmurda kullandım ömrü bitmiş...
ancak fiyatlar uygundur demek istemiyorum... bir hava filtresine 75 ytl. vermek hoşuma gitmiyor ancak motorum için yapmam gerektiğini düşünüyorum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
slmm cbr cı arkadaslarımm motorumunn rodajj zamanı bitmiştirr hayırlı ugurlu olsunn :D motorr süperrrrrrrrrrrr
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Carcharoth
Abi fren maneti 27 ytl....
linkinpark
Hayırlı olsun , ama sen yinede rodaj bitti diye hor kullanma
fırtına_87
12.000 bakımın 60 ytl olduğu doğru ama ben hava filtresi değiştirsem orjinal yerine 48$lık K&N alırım...
Bence 4.000'de 1 60 ytl vermek o kadar da fazla bir masraf değil...
ErTech
Bi yamuk yok dimi mototalde... Varsa haberim olsun
KaramanliYürek70
Akıllıca , kimseyi kırmayarak , dediklerinin arkasında durarak ve araştırıp doğru bilgiler sunarak muhabbet ettiğin takdirde herzaman bu topicde yazabilirsin...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
var
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yok ya ne özel dizaynı... 2 dökmüşler grenaj , takmışlar bi leovince, yallah...
Yaa Görkem Belqi Bilgin Wardır Bu YarıscıLarınki Gibi Kuyruk Satılıyormu yoksa Özel Grenaj mı döktürüyorlar ?
Bu ARada Buda CıBıR'ımın Son Fotosundan Bi Tanesi
evet ya bencede mototal süper bi servis. bende kaza yaptığımda götürmüştüm motorumu kadıköy mototale. öyle yapmışlar ki eskisinden daha güzel olmuş. bende herkese tavsiye ederim..
CBR125R Mavi 11
bence o kısmı kapamak motorun sıcaklıgının artmasına sebep olabilir benimde hoşuma gitti aslında ama
mantıklı olanı acık kalması zaten yaz gununde buralar 40c oluo bide onu yaptırırsam işim var vallaha...
hava sirkülasyonu olsun...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Konyada cousenimin arkadasi ölmüs oda CBR 125 kulaniyordu allah rahmet eylesin ...
ona bu türküyü yoluyorum...
http://youtube.com/watch?v=YRCT1nuhU_Q
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)