Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mayıs 2007, 16:22
ultraukala adlı üyeden alıntı
Bu kelimeyi forumda sadece bir kişiden duydum o da çeşitli nicklerle foruma üye oldu ya uzaklaştırıldı ya da defedildi...Yazıktır kirlilik yaratma daha fazla!!!Senin yüzünden saygıdeğer bir arkadasımız bile uzaklaştırıldı....
Saygimla bunu karsiliyorum ama nededisen yanlis.. :(
Ben ne bir kirli insansim nede birsey..
ben Motor üzeri bilgi vermek ve almak icin burda üyeyim ksr bakma arkadasim
ben burda sizi rahatsiz etmek istemem asla ..
yanliz ben okadarda kötü birisi degilim naptim onu bilmiyorum...
ha gelelim [B]ERTECHE[/B tekrar söylüyorum motoru almak istiyorsan eklersin beni ... motoru istemiyorsan sirf beni yalanci olarakmi cikarmak istiyorsan ekleme ..
GECENKI LAFLAR
istiyorsan ciddisen bu konuda eklersin
cousenim BAYIYI iyi tanir tanisitirz sizi ona göre
Reklamlar
-
11 Mayıs 2007, 18:38
karamanlı bence sen cbr yi ramzeyin motorlarıyla karıstıryosun.onlarında tipleri cbr 125 benziyor ama değiller.cbr nin cakması onlar.çin malı.bence sen yanlıs topictesin bak bakiim bu toice senin gordüğün motorlar bunlar olmasın http://www.motosiklet.net/forum/moto...-150-23-a.html.
-
11 Mayıs 2007, 18:54
-
11 Mayıs 2007, 19:10
arkadaşlar resimde görünen soyulmaya..?sanırım yıkarken olmuş.
o bölmdeki turuncu kısmı komple değiştirme şansım varmı.sticker yapıştırmak istemiyorum.
-
11 Mayıs 2007, 19:21
değiştirebilirsin fakat anlamadığım yine orjinali gibi mi olacak yoksa başka bir renk mi istiyorsun oraya
-
11 Mayıs 2007, 19:32
Vallah bana herkez repsol al demekte ben ayni fikirde degilim ne varsa SIYAHTA var
daha spor gözüküyor bence..
Ha bu arada arkadaslar ben güzel sohbet etmek istiyorum hergün beni kötü düsüren insanlari moderatöre sikayet ettimle duracam...
artik burama geldi..
herkez bana birsey diyor ya birisi lekeleme burayi felan filan biktim usandim ..
güzel sohbet yokmu ya..
dedim gibi artik kritike acigim ama bana küfür veya baska gibi birseylerde MODERATÖRE bildiricem en iyisi bu
saygilarimla..Karamanli
-
11 Mayıs 2007, 19:59
KaramanliYürek70
Bildir bildir ne güzel olur... yanında kovulduktan sonra yeni nickle girdiğini de bildir , tadından yenmesin
Yollarin-Adami ve Yolcu70 üyeliği,ikisinin de aynı kişiye ait olması ve hakaret ve aşağılar tavırını devam ettirmesi nedeniyle süresiz olarak iptal edilmiştir.
Aynı şekilde yine forum kurallarında belirtildiği gibi
aynı kişinin iki ayrı üyelik alması da siteden atılma sebebidir.
movistar
Turuncu kısmı komple değiştiremezsin , alt sakalı değiştirmen gerekir o da bayağı para... Bence önce orayı tamir ettir , sonra üzerine rötuş yaptır...
-
11 Mayıs 2007, 20:06
mrb arkadaşlar bende bir cbr125 hastasıyım fakat biraz iri yapılı biri olduğum için motora bindiğimde biraz çelimsiz kaldı altımda o yüzden hyosung gt 250 tercih ettim ama cbr125 harika bir motor herkese tavsiye ederim
Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...
-
11 Mayıs 2007, 20:14
-
11 Mayıs 2007, 22:07
-
11 Mayıs 2007, 22:10
-
11 Mayıs 2007, 22:37
@frog kardeş ekstra bi renk istemiyorum normal rengi.
@görkem orda ufak ufak soyulmalar var sadece,truncu kısım soyulmuş.tamir nasıl anlamadım.
-
11 Mayıs 2007, 22:49
Dün Honda ya gidip biraz yamulan ve kenarı asfaltta eriyen ön fren levyemi aldım tahmin edin ne kadar 50 lira. Birde belki bilirsiniz bizim aynalar kontra somunla sabitleniyor ve somun dikkat ederseniz terstarafa dönünce sıkılıyor. yani sol diş somun. Hırdavatçıda bulamadım o somundan mecburen hondadan aldım. Ve 5 milyon verdim. Bi somuna 5 milyon vermek hakikaten koydu. Piyasadan somun alsanız bir tane adamlar para almaz bilemedin. 10 kuruş falan alır. Ama hondada 5 milyon. Siz siz olun kaza yapmayın
-
11 Mayıs 2007, 22:53
Tamam Arkadaslar ben biktim usandim bu topictan daha dogrusu bu topic degil baze kisilerden..
hep benim üstüme geliniyor ...
ben yalan konusmam diyorum alay geciliyor
ispatla diyorlarle msn ekle diyorum hale ispatla diyorlar
maksatlari konu olsun diye yazmak tabikide benimle alay gecmek,,
hepiniz ters ciktiniz bana...
halbiki insan gibi yazsaydiniz hic birsey yoktu bea..
ama caniniz sagolsun artik sizin icin yazmiyorum bu topice...
herkez bana karsi olduktan sonra...
A.E.Olun Arkadaslar...
Sevdim sizi ama malesef karsilik gelmedi..
ezildim :((((
-
11 Mayıs 2007, 22:55
böyle siyahı neden yok acaba 2007 modellerinde
-
11 Mayıs 2007, 22:55
KaramanliYürek70
şimdi duygulandım işte
arkadaşım sende kanıtlada bizde inanalım daha ne diyelimki sana
movistar
ben değişebileceğini biliyorum ama yanılıyoda olabilirim.sen yinede bir servise sor istersen
-
11 Mayıs 2007, 23:10
değişebilmesi için ne yapacaz.servise gitmesek olmazmı
,ben öyle binerim servis falan aman aman.
-
11 Mayıs 2007, 23:17
Yaw arkadaslar bakin kizdim nokta su ...
Ben ne icin burdayim .. düsündünüzmü hic?
Sizlerle güzel sohbet etmek icin ve tabiki motor üzeri konusmak ama malesef kimse anlamis degil ben bu topici ne kirletmeye geliyorum nede birsey..
sohbet etmeye geliyorum ama kimse anlamiyor...
napalim kader böyleymis..
-
11 Mayıs 2007, 23:18
servisten ağzı yanmış gibisin noldu servisle sorounun nedir
-
11 Mayıs 2007, 23:21
Sorma frog ufak bir kaza yapmıştımda Bir iki parçanın değişmesi gerekti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 128 kullanıcı var. (0 üye ve 128 misafir)
Bu Konudaki Etiketler