selamlar karamanlı yolların adamı yolların adamı 2 vsvsvsvs..
buda yenı nıkınmı merak ettım
hondada motorlar merkezden dagılır arkadasım hondaturkıye sadece konyaya yada karamana motor gondermez..
sımdı bunuda saldırırsın sen..
selamlar karamanlı yolların adamı yolların adamı 2 vsvsvsvs..
buda yenı nıkınmı merak ettım
hondada motorlar merkezden dagılır arkadasım hondaturkıye sadece konyaya yada karamana motor gondermez..
sımdı bunuda saldırırsın sen..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Konya Moto Merti aradim arkadasim onlar söyledi 7inci ayda gelme ihtimali yüksek diye istersen sende ara orayi..
arkadaslar benim arka elcik baya cizildi de siyaha boyamayı düşünüyorum daha önce boyayan var mı hangi boya onu tutar?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
bekle bekle belki gelir
bu arada sen uzaklaştırılmamışmıydın
Birak böyle lüzümsüz seyleri hayatimizi yasiyalim frog kardes
ee baska ne var ne yok
motor varmi sende.. ?
buarada honda turkıyenın sıtesınde motor mert dıye bı servıs satıcı yok.. ozaman gızlı gızlı afacan bı sekılde getırıyorlar:D
Sana yeminle söylüyorum var.. arkadasim orasi honda saticisi degil
mondial saticisi ...
orda kawasaki , mondial , kymko , ve honda cesitlerinden bulursun az cok.. ama Mondial Saticisi oldu icin en fazla Mondial bulunuyor ..
Öteki Yerlerden Motor almaya kalktim hic inidirim yapmadilar..
gercekten motor almak isteyengelsin motor merte
KaramanliYürek70
orada honda cbr 125 ne kadariki sana cok indirim yaptılar
Bak arkadasim ben Cbr 125 almadim ben Mondialden bassetim mesela iki motorumu alirken bana kask hediye verdiler felan filan en az 200 ytl ker yaptim bi motordan 2ye carp 400yüz
bitanesi Mondial 150 KN ( TARLAMOTORU ICIN ALMISTIM )
ötekide Mondial 150 ZC Sehir Gezileri felan filan icin...
ama Cbr 125de tabi ucuza veriyorlar baze yerlerde konyada cok seyden tasaruf yapabiliyorsunuz giyimden tut .. donuna kadar...
Cbr 125ler varya Istanbulda , Ankarada satilan fiyatlalarin aynisindan ama Kask + Manto veriyorlar o paranin icinde..
bazen 5.500ytlden iniyorlar 200-300ytl buda senede bir - iki defa anca oluyor ..
tabi arkadaslar bu firsati degerlendirip kask - manto icinde alip kopartiyorlar 1 aylik mazot parasini..
yani ben saka yapmiyorum
bazen adamlarin damarlarimi gevsiyo artik bazen kendi iclerinden veriyor kask + manto hediye..
evet vardır tamam..
turuncu cant sıtıkırlarım olduu heyoo:D
özgür jantın sıtıkırlı resimleri warsa bizimlede paylaşırmısın?walla cok merak ettim
daha takmadım ya gorkem bugun verdi bana saolsun
temızledık motoru fakat vaktım yoktu bugun yola cıkcagım ıcın..
takmadım sımdılık salı gunu dondugumde takıcam nasıpse..
yeschim
Motor alacağın zaman yardımcı olmaya çalışırız
onr.sual
Elcik nasıl çizilir? plastik elcik çizildiyse üzerine harris elcik alabilirsin... Ha gidon ağırlığım çizildi dersen çıkarıp boya atabilirsin üzerine
Ha afedersin arka tutacaktan bahsetmişsin.... Onu istediğin gibi boyayabilirsin , veya krom kaplatabilirsin...
frog
Ehehehe Özgür onu düzgün çekemez birlikte çekicez
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Karamanlı ve türevi nickleri alan arkadaş !!!
Senden 3.200 YTL'ye sıfır Honda CBR 125 R + Kask + Manto iddianı kanıtlamanı bekiyorum...
Sürekli konuşuyorsun bunun cevabını ver(e)miyorsun... ¿?¿?¿
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Selam ArkadaşLar Hepinize MerhabaLar NasıLsınız BakaLım CBR cı KardeşLerim Benim Çok Uzun Zaman OLdu GörüşmeyeLi Pc Servisteydi ALLah Kahretsin Anca Bitti İşi Bakıyorum Topick ALmış Başını Yürümüş Hatta Uçmuş Süper VaLLa Görüşmek Üzere Hepinize Kazasız SürüşLer Diliyorum Bu Arada Yeni KatıLan ArkadaşLar SizLerede Hoş GeLdiniz Farınız Açık OLsun.....
Haa Bu Arada ArkadaşLar AkLıma GeLmişken 18-19-20 Mayıs TarihLeri Arasında Sakarya PoyrazLar GöLü DinLenme Ve Mesire ALanında FestivaLimiz Var Büyük Bir Organizasyon SizLeride Aramızda Görmekten Onur Duyarız Haydi CBR CıLar Sakaryaya.......
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
Şu an bu konu içerisinde 149 kullanıcı var. (0 üye ve 149 misafir)