Şu Kalin Lastİklİ Cbr Lerİn Resmİnİ Koyunda Bakalim Yawwwwwww
Şu Kalin Lastİklİ Cbr Lerİn Resmİnİ Koyunda Bakalim Yawwwwwww
[B] KapTaN 44[/B]
19. cu sayfada olması lazım
Yolum hiçbir yolumun olmaması, sınırım sınırsızlığımdır.. Bruce Lee
Arkadaşlar şimdiden söyleyim, bende ağustosun 15'inde(ehliyetim o zaman geliyor) kısmetse 2.el cbr alacağım. Satacak arkadaşlara duyrulur.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
arkadasım 19. sayfada eksoz modifiyesı var..ama o tekerlekler kalın gıbıme gelmedı normal tekerlek..
Yeni yine yeniden
okan4037 adlı üyeden alıntı
bilmem bana tekerlekte kalınmış gibi geldı ama orjinal değil herhalde egsoz konusu doğru ama tekerlekte kalın olması lazım..Neyse eger yanlış biliyorsam kusura bakma
Yolum hiçbir yolumun olmaması, sınırım sınırsızlığımdır.. Bruce Lee
aslında odgru soyluyor olabılırısn tekerlekler orjınal deıl gıbı ..bılen arkadaslar varsa sımdı konuya acıklık getırecektır
Yeni yine yeniden
Arkadaşlar tekerlekler bencede orijinal deyil daha genil tabanlı ve daha hoş duruyor egzost da deyişmiş ama orijinal yoshimuro deyil galiba
Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak
egsoz takınca 1000cc gıbı ses cıkaırrmı mesela bıryerden gecerken dıkkat cekermı sesıyle
Yeni yine yeniden
Pendikte arkadaşın teki egzost u açtırmış çıkıyor diye yazmışdtı buraya ama egzost takıncada ona yakın bir ses çıkaracağını umuyorum Bana göre çıkarır
bu resimdekindede bence lastik farklı egzost deyişmiş hatta arka çatal bile farklı tek çatal var (çatal bölümünde yanlış ifade kullandım galiba çatal deyildi ) ama benim hoşıuma gitmedi açıkçası çingeneye dönmüş
sadece arka tekerlek ne kadara mal olur
Yeni yine yeniden
Arkadaşlar buda motorumuzun arkadan görünümü Arka lastiğe dikkat (Orijinal)
He arkadaşlar bu arada Kaptan44 diyer adıyla zzr1400 vardıya topic açmış
Adıda KaWaSaKi TutKunları Burada Buluşalım haydi hayırlsı
o adam mıllete 2.el cbr 125 arıodu bı oncekı sayfada ılgınc..bugun repsol gordum bıtane jantlarıda turuncuya boyatmıstı..cok gusel duruodu foto makınem olmadıgı ıcın cekemedım resmını:( erken yatmıs galba cbrcılar bu aksam
Topikler açılır duygu ve düşünceler ortalığa saçılır....İsteyen açsın topik..Bu topik aldı başını gidiyor....Çok sevyeli çok candan arkadaşlarımız var...Ya arkadaşlar bide bu makinanın kötü tarafı hiç arza yapmıyor ve bizler bundan dolayı konuşacak konuda bulamıyoruz...Diğer 125 topiklerine bi girin 1,000 lerce arza..Yok şurası cırtladı yok burası pırtladı diye..EEEhaliyle topiklerde doluyor...
Gerçekten ya, forumda neredeyse okumadığım model topic kalmadı, hepsinde sorunlar dizboyu, ama bu topicte cbr 125 r'lerden en ufak arıza vızıltısı yok. Arkadaşlar herkesin motoru mükemmel mi? Helal olsun hondaya, bi ara saçmalık yapıp fikrimi değiştirmiştim, şimdi kendimden utanıyorum, forever Honda. Sizleri de bu seçiminizden dolayı tebrik ediyorum, darısı bizlere. Amin
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Arkadaşlar benim motoru aldık ama daha önce vitesli motor kullanmadım aslında scoter da pek kullanmadım,inşallah biyerlerimizi dağıtmadan kaparız işi yoksa çok uğraşacağım.
Bir gün mutlaka ...
Şahane tespit.Tık bilem yok.MAAŞALLAH.hiç kontak kapatmadan (benzin hariç)ozaktasi adlı üyeden alıntı
Çanakkale-Edirne-Edirne-İstabul-İstanbul-Çanakkale km yi hesaplayın işte....
ZZR1400KawaSaKi bitiyorum bu adama yahu!!!!!
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Daha önce CBR 125 in arka lastiklerinin değiştirilmiş halini gördüm, daha kalın bir lastik takmış arkadaş (park halindeydi) sürücüyü göremediğim için kendi ağzından bilgi alma şansım olmadı.Sizce lastikleri kalınlaştırmanın çok faydası olurmu.Mantıken bana muhakkak olur gibi geliyor ama performansını olumlu yada olumsuz nasıl etkiler onu bilemiyorum tecrübe yok çünkü
Bir gün mutlaka ...
@zeykannet
Ya Honda işi bilmiyor, ya da herkes bu konunun uzmanı. Arkadaşım ben o kadar yol yaptım, hiç lastiğin inceliğinden bir problem yaşamadım. Yok işlevi için görüntü için istiyorsan git bir 1000RR al, onun lastiği 190'lık... Bak benim 1000RR'ın lastiğine ne kadar kalın değil mi? Halbuki bu da bana ince geliyor, 200'lük mu taktırsam acaba?arkadaşımda honda var motoru çok iyi biliyorum ama harkezinde dediği gibi lastikleri çok ince kalın lastik takan arkadaşlar var resimlerini gördüğüm kadarıyla ama ama malum canlı canlı görmeyince hiç bişey anlaşılmıyo
@ZZR1400KawaSaKi
ikinci el makina var 3000 ytl reepsol süperKapTaN44 sen yine mi geldin buralara? Forumdan uzaklaştırıldın başka bir nickle takılıyorsun artık. Ne o, herhalde bu topic gece rüyalarına giriyor? Bir de dengesiz konuşmasan artık. Bir beğeniyorsun bir beğenmiyorsun. Kararını ver artık. Al sana ipince CBR125R orjinal lastiği... Şimdi uykun da kaçar bu gece senin heheheheheeeŞu Kalin Lastİklİ Cbr Lerİn Resmİnİ Koyunda Bakalim Yawwwwwww
@Girdap_R1
Arkadaşlar, dediğim gibi bu herif bırakın 1000RR gibi bir makinayı scooter bile kullanmamıştır hayatında. Baksanıza şimdi de profilinde Kawasaki ZZR1400 yazıyor. Kulak asmayın bu adamaaa...He arkadaşlar bu arada Kaptan44 diyer adıyla zzr1400 vardıya topic açmış Adıda KaWaSaKi TutKunları Burada Buluşalım haydi hayırlsı
@ARCHANGEL
Yok yaw çok kolay öğrenirsin. Ben eşime antreman yaptırıyorum, henüz ikinci gün ama işi hemen kaptı bile. Kullanımı çok rahat bir makina bu CBR125R.Arkadaşlar benim motoru aldık ama daha önce vitesli motor kullanmadım aslında scoter da pek kullanmadım,inşallah biyerlerimizi dağıtmadan kaparız işi yoksa çok uğraşacağım.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 92 kullanıcı var. (0 üye ve 92 misafir)