2 yıl garantı..300 max 400 km de bır zıncır yaglanır ,aldıgınız yerlere bunları nıye sormadınız..cunku zıncırı kac bınde 1 yaglamak?!!
dırek zıncır omrunuz duser..
2 yıl garantı..300 max 400 km de bır zıncır yaglanır ,aldıgınız yerlere bunları nıye sormadınız..cunku zıncırı kac bınde 1 yaglamak?!!
dırek zıncır omrunuz duser..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
arkadaslar 1000 km bakımı il 4000 km bakımı arasında yani orta olarak 2500 km civarında motorun yagını değiştirmek gerekirmi bakım kitaplarında oyle bişey yazmıyor ama motoru korumak için bi artısı olur mu bu değişimin.gereklimidir sizce?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
merhaba arkadaşlar ya motorun aküsü boşaldı götürüp şarj ettirmem lazım fakat acemisi olduum için akünün yerini bulamadım bilenler söyleyebilirmi acaba selenin altına baktım ama bulamadım acil cvp lütfeeen bugün halletmem lazım
yokmu akünün nerde olduğunu bileeeeeeeeeennnnnnnnnn
koltugu cıkar..orda hemen goruceksın sıyah kapalı bı kutu var ondan kapagı acarsan gorursun akuyu..
arkadaşlar yazmış ben yeniden yazayım...
önce akünün tamamen boşaldığından emin ol
sonra aküyü sök:
-bagajı aç
-dipteki vidadan koltuğu sök
-siyah plastik bir vida göreceksin onu hiç zorlamadan yarım tur çevir. öne gelecektir.
-öne gelince o plastiği öne çekip kutuyu aç.
-aküyü sök
-yaklaşık 8 saat şarj et.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bakkaldan 2 dene 9 voltluk pil al, amperi düşük olacaktır ama sanırım motoru çalıştırmaya yeterli gücü sana sağlar, 12volt olması lasım akü ama 9la idare etcen artıkın
Soda Ayran Cool
Slm Arkadaslar ...
Harley Davidson türlü motor almak istiyorum bana hangi cesitlerden tavsiye ediyorsunuz parasi 5.500ytlyi gecmemek sartila simdiden tskler..
yanlıs topıctesın arkadasım..
regal raptor a bakabılırsın buarada..
5.510 u duyan geliyor pazar gibi oldu burası(gel abla gel 5.510 motor war gellll)
Kurtulamadık gitti.... neyse;
Yarın kaçta buluşabiliriz mototalda? Benim için 2 seçenek var , ya 10'da buluşalım bol bol zaman harcayalım , ya da 2:30'da gelebilirim... :(
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
10 uygun bana ordan bıraz takılırım sızle sora eve akar bavul fln hazırlarım..10 iyi bana kısaca..
lan ben zaman geçirelim die 10 diyorm sen bana eve akarım sonra diyosun ... ne hazırlayacaksan akşamdan hazırla
olm ıstesemde ekstra kalamam:D
bu hafta sureklı bı programım kaydı okul odev kurtkoy fln derken beynım bulandı..10da sızle bulussak ordan 1-2 e kadar sızle kalırım sora ev bavul banyo fln fln..
2de gelsem neaabcaktn lem... ö.m ye gelsene ö.mye
ozaman sabahtan ayarlıcaktım herseyı sora işe akıcaktım..
her halukarda 2 3 saat kalabılıyorum degısen bısı yok:D
ha bıde oglen gelırsen sora eve ugrayıp bavulumu almam lazım
Son durumdan benide haberdar edin... Bana her ikiside uyar...
8350 oldu...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
tamam 10 veya 10:30'da buluşuyoruz ama serviste değil... bayiide... sonra servise geçeriz.
Ne buluşması bu yaw? servisi ziyaretemi gidiyorsunuz?
Aga ben cumartesi çalışıyorum pazar boşum, bursa falan olayı varsa bileyim.
Soda Ayran Cool
böceğim şu haziran ayı bi gelsin bir de benimle motor satın almaya gelirken teknik bilgileri olan, herşeyden anlayan, tecrübeli bir arkadaş bulabilirsem buralardan en güzel bişey olur vallahi yok mu bir hayırsever aranızda yahuu ben göztepede oturuyorum
Şu an bu konu içerisinde 248 kullanıcı var. (0 üye ve 248 misafir)