3000 ytl ye cbr 125 var çok temiz makina (repsol hersey full)
3000 ytl ye cbr 125 var çok temiz makina (repsol hersey full)
[B] KapTaN 44[/B]
SORMA yaa günler geçmek bilmiyoo..o kadar çok plan yaptım ki. gelince herhalde radajı 2-3 günde bitirecem o kadar hevesliyim. bu ne motormuş yaa . başka hiçbir motor için hiçkimse bukadar heveslenmez herhalde.
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
3000 ytl dedigin makina 20000km de ve senin FULL dedigin motorun masrafı var ben araştırdım.ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
along senın mootor cok temız fiyatıda uygun ama benım bıraz daha beklemem gerekıyor..daha yenısymıs motorun 750 km de 0 almaktansa senın motoru tercıh etmek daha mantıklı dıye dusunuyorum..
benım bırz daha paraya ıhtıyacım var..!
Yeni yine yeniden
okan4037 adlı üyeden alıntı
saglık olsun kardeşim tlf num var ilanda istedigin zamanda arayabilirsin
km ilanı verdigimde 750 di şimdi 1000 küsür bakımıda geçen hafta yapıldı ...
İyi mal iyi para .Al malın iyisini çekme kaygısını...Hondanın kalitesi de tartışılmaz..Kaliteli malıda kaliteli paraya satarsın...SAKAL adlı üyeden alıntı
along abi valla ben cbr nın cok arastırmasını yaptım senın motor tam bana gore sımdı param olsa valla senın motoru alırdım... az kaldı ama alacam...ilk işim asfaltı aglatacam
Yeni yine yeniden
Valla ben artık işe 1000RR ile gitmiyorum. CBR125R'nin pratikliğine ve ekonomikliğine alıştığımdan beri, 1 haftadır motoruma binmiyorum. 1000RR kullanmayı da çok özledim ama. Bu haftasonu coşarım artık
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
kullanmıyorsan bana ver
Yeni yine yeniden
aman kardeşim bırak aglatma asfaltı falan belediyeler yeterince asfaltları aglatıyo dolayısıyle motorlarımızda aglıyodur emin ol bide sen ugraşma şu asfaltla hem sonra asfalt agladıktan sonra bide asfaltı teselli etmek için öpmek zorunda da kalabilirsin allah korusun allah hiçbirimize öptürtmesinnnnokan4037 adlı üyeden alıntı
AMİN...
helal abime yaaalong adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
+10000along adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
ikinci el makina var 3000 ytl reepsol süper
düşünen varsa buyursun
[B] KapTaN 44[/B]
arkadaşım bende almak istiyorum ama motorun resimleri var mı bide sıfır alsam dah mı ii olur?
ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
Nerde link yolla bakalım bi tanede oğluma alacam Serdara
avni Kardeş Bencede Paran biraz daha fazlaysa sıfır al. ne olur ne olmaz. parası az olan düşünsün makina temiz deniyor ama bende bakmadım günahınıza girmek istemem..ben bi araştırayım
[B] KapTaN 44[/B]
sen arastırmaya devam et
Yeni yine yeniden
yaa kardes banada 3000 ytl ye cbr125 pek mantıklı gelmiyor..haa yokmudur vardır ama along abininde dediği gibi ya 20000 kmde yada masraflıdır.
Yolum hiçbir yolumun olmaması, sınırım sınırsızlığımdır.. Bruce Lee
nıyede 3000 cok anormal degıl temız olabılır adam cok fazla gezıp tozduysa halıyle fıyat dusecektır
Yeni yine yeniden
slm arkadaşlar ortalama 10 gündür nette motor araştırıyorum. araştırma yapmadan önce konuni almaya karar vermiştim hatta bayiye almaya gittim yok dediler iyikide yok demişler çok kötü bi seçim yapmış olacaktım. arkadaşımda honda var motoru çok iyi biliyorum ama harkezinde dediği gibi lastikleri çok ince kalın lastik takan arkadaşlar var resimlerini gördüğüm kadarıyla ama ama malum canlı canlı görmeyince hiç bişey anlaşılmıyo çok şey istiyorum biliyorum ama hiç bişey yapılmamış olanı ile yan yana bi kaç fotoğraf çekseniz olurmu? dediğim gibi arkadaşda var okadar diyorum lastiklerini değiştirelim diye ama maddi sıkıntıdan dolayı yapamıyo.
slm arkadaşlar ortalama 10 gündür nette motor araştırıyorum. araştırma yapmadan önce konuni almaya karar vermiştim hatta bayiye almaya gittim yok dediler iyikide yok demişler çok kötü bi seçim yapmış olacaktım. arkadaşımda honda var motoru çok iyi biliyorum ama harkezinde dediği gibi lastikleri çok ince kalın lastik takan arkadaşlar var resimlerini gördüğüm kadarıyla ama ama malum canlı canlı görmeyince hiç bişey anlaşılmıyo çok şey istiyorum biliyorum ama hiç bişey yapılmamış olanı ile yan yana bi kaç fotoğraf çekseniz olurmu? dediğim gibi arkadaşda var okadar diyorum lastiklerini değiştirelim diye ama maddi sıkıntıdan dolayı yapamıyo.
Şu an bu konu içerisinde 275 kullanıcı var. (0 üye ve 275 misafir)