Herseyde vardır bi hayır..!
Benim Motorumu almamı Bekliyosunuzz Kesin
Herseyde vardır bi hayır..!
Benim Motorumu almamı Bekliyosunuzz Kesin
yok canıma susamadım..
yeterınce tehlıke atlatıorum bu aralar
zati..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Evet Görkem Hf-918.
Bu arada Rafi dediğim gibi, kimse solar dememiş, o gördüğün repsollerde bir iş vardır mutlaka, solsa solsa sticker lar solar o da ancak güneşten. Mesela bu cbr125'in sadece tankı boya bildiğim kadarıyla ama boya ile stickeri ayırmak çok zor ben de tam emin değilim o yüzden. Geri kalan (kuyruk grenajı, gövde en altında kalan gri yerler) yerler hariç hep sticker diye biliyorum ama bayağı enteresan esnek falan bir sticker yani basit birşey değil... O bile solmayabilir bu durumda..
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
slm ben 16 yaşındayım ve cbr aldırmak istiyorum dede yadigarı şahini satıp cbr alıcam işallah ama korkum şu çok ince yani kayarmı motor korktuğum bu bide düz siyah 2006-2007mod.varmı
bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla
candeniz
1-Kaymaz
2-Bu var olur mu? :
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar, cbr 125r nin enjeksiyonlu yeni modeli ne zaman satılcak bizde ve lastikleri kalınlaştıran varmı öneriler.
2008de belkı satılıcak
lastıklerı kalınlastıran cok var..
gorkemın lastıgı sılgı oldu
2pac donemıo
ole yanı..
acu_men
2008 i bekleme bence.gün geçtikçe cbr 125 fiyatları artıyo zaten...şu an 0 ı 5.510 ytl.bence sende bir cbr 125 sahibi ol.güzel motordur.sınıfının en kaliteli motosikletidir.
tabiki karar senin.......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bizimkinin abisi
Kafa grenaj ve aynalar süper duruyor... Bizim CBR de sevmediğim tek şey aynalar... BU CBR deki gibi olsa tam süper olur kanımca...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Herkse hayırlı akşamlar...
Benim bi sorum olcak yaw benim motordan 9000-10000 devirlerde baya bi ses geliyo(rüzgarlıktan filan)(motor 5 aylık 2000km de)
Servisinde sorduğumda böle ses ve titreme normaldir dedi .
Acaba sizin motorlardada böle bişi varmı yada bunlardan kurtulmam için ne yapmalıyım...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....
normaldır cbr125..merak etme hepımızın motorunda var az yada cok..
ben alıstım bıle hatta
yasamayı ogrenınce onla daha zevklı oluo..
böyle bir ses gelmesi normaldir.ancak bu ses cok ise orada bir sorun wardır.belki vidalardan biri gevşemiştir
pardon yaw praetorian yazmış.aynısını yazmış gibi oldum :d
Tamamdır abilerim sağolun..
Birde bu cbr 150 cc'yi çinliler üretiyomuş herhalde doğrumu ki?
Buraya öle yazılmış?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-150-23-a.html
Evet normaldir ama sen bi göstergene bak... Eğer öne arkaya yalama olmuş gibi oynuyorsa daha çok ses yapar... Bunu engellemek için göstergeyi söküp arkasındaki plastiği kontrol etmelisin...
Mesela 2pac'de kırılmıştı , o çok ses yapar... Hazır konsolu sökmüşken vidaları da kontrol edebilirsin.
honda.cbr.125
Hayır o senin dediğin motor Cbr150'nin kopyası... Honda Cbr150 diye bir motor üretiyor, bazı çinliler de bu motoru kopyalıyor , örneğin Çelik motor - Arora - Ramzey vs...
Görkem abicim sağol yarın sabah bi bakarım
Yaw biz motoru aldık adamlar motor yapmaya başladı keşke cbr 2007 yada cbr 150 gelseydide ondan alsaydım yaw... Verdiğin bilgiler için sağol....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)