o dıılde bı omer vardı ona noldu?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bencede kırmızı lacivert biraz uyumsuz ama tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
evet
bencede
gorkem msnde sorun var bende
kapadim
nasildi?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ne nasıldı? ft?... süperdi çok kalabalıktı... vedat abi falan gelmişti öldük gülmekten... ayberk er-6sını satmıştı ya , fazer almış... al abi gez biraz dedi , ama bebek kalabalıktı dedim başka zamana inşallah
yeni dergi çıktı , 2teker .... süper bir dergi herkese tavsiye ederim öyle 1000rr , gsxr test etmiyorlar sadece , onların yanında çin malı scooter'lerden hyo gt250r 'a kadar test yazıları var... ben yarın alacağım 2teker dergisini
Bu arada Cbr arayan arkadaşlar bir göz atsın:
http://www.motosiklet.net/forum/satm...tml#post587310
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar öncelikle yeni üye olarak bütün motoseverlere yani sizlere merhaba dierek başlamak istiorum..
sorunuma gelince bnm cbr 125 im var ön cama film cektim farları braz kotu gorunuodu kaş çektim sade ve güzel bi görünüme sahip oldu fakat şu sapsarı sinyaller cok canımı sıkıyor ne yapsam bilemiyorum içine boya sık dediler tutmadım pek ben beyaz sinyal camı istiorum aslında 2007 cbr125 te olandan bana yardım edebilcek biri varsa cok sevinirim ..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
İst'dan almam soun olur ya..Bursa içerisinden alım satım çok daha kolay...Kısmet valla kırmızı siyah benim içinde öncelik sebebi olurdu ama şu andan denk gelen buydu...Bana iki teker olsun da severek kullanırım her daim...
BU arada 2007kasalar gelseydi çok süper olacaktı biraz da olsa düşerdi fiyatlar ne de olsa ben sıfır alacak bütçeye sahip deilim...Ama hayırlısı artık...Fuarda da ancak ekipmanımı tamamlarım ben...Salı günü motora bakacağım ayrıca bir motor daha denk geldi bi arkadasımın motoru ile takas istemiş o şekilde bir takasa da girebiliriz artık bilmiyorum...
AKIN FİDAN
Hein Gericke'de şeffaf camlı sinyaller mevcut... Motor mağazalarına gidersen belki Marmariste de bulabilirsin.
Motorunun büyük resmi varmı nasıl olmuş merak ettim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post587394
buradan devam edebilirsin.
marmariste bulamadım aslında ben aslen istanbulluyum marmarise taşındık komple ordan arklar yardımıyla aldırabilirim ama ne kadar tutar acaba bi bilgin varmı ??
bu arada uye olmadan once siteyi gezerken sana sıkca raslamıstım gorkem kardeş snnde cbr 125 in olduu için topiclerde rastlıodum bnm cbrın resmi var ama son hali deil bi ara üşenmesem güzelce temizleyip bi resmini cekcem ama bklm yarın buyuk ihtimalle ceker paylaşırım snnle yardınım içn tşkrler..
yok yok görkemle praetorian şu ismini değiştir zor yazdım nekadarda beğenmeslerde renkler orjinal yani güsell valla 2007 modeller ne olacak bakalım.olmassa dış aksamları değiştiriz komple.
yarın merkez hondayı arayacağım telefonla fuarı düzenleyecek olan ekip durumdan haberdardır.
slm herkese ..bnm cbr 125 im var ön cama film cektim farları braz kotu gorunuodu kaş çektim sade ve güzel bi görünüme sahip oldu fakat şu sapsarı sinyaller cok canımı sıkıyor ne yapsam bilemiyorum içine boya sık dediler tutmadım pek ben beyaz sinyal camı istiorum aslında 2007 cbr125 te olandan bana yardım edebilcek biri varsa cok sevinirim
birşey değil herzaman...
bu arada sinyallerin tane fiyatı 25€... 4 tane 100€ , yani 170ytlye yakın.
yapma yaa sadece cam fiatı dimi bu zaten komplesi 110 ytl falan tanesi bildiim kadarıyla !! peki siyah yapsam nasıl olur nasıl yapsam yada içine boye sıkmak ii bi fikirmi ?? kararsızım
acaba boyle iridium windshield olsa siyahta daha şık durmaz mi
Shakulin
bu seffah sınyal olayı benımde kafamı kurcalamıyor degıl aslında sık duruyor.ama repsol de nasıl olur bılemem.zaten motorun yarısı turuncu ..
basliklar birlesti sanirim..
cok chaotic yaw..
gece gece hasbinallah..
:]
Shakulin
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)