Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Şubat 2007, 00:08
tamam özgür ya çok iyi olur walla uğrarsan.bana gönderdikleri fiyat listesine göre taş çatlasa 1700 ytl falan olması lazım.gerçi bugün tam fiyat listesini yine istedim.önceki tahminiydi.Bi bakıcam bakalım gereksiz ne varsa çıkarcam.Aynalar falan sağlam. Bi de onların tanesine 45 ytl veremem. Sinyalleri falan değiştiriyolarsa söyle de değiştirmesinler.hein gericke den alırız.bi tanesine 130 ytl vercek kadar gerizekalı ve zengin değilim çünkü.
yok ya dark07 motorda hiçbişe yok.motoru bırak radyatörde bile hiçbişe yok.sadece grenajlar gösterge ve sinyalleri tutan demirler gitti.bi de amortisörlerde varmış biraz.baktığında anlaşılmıyo yani o kadar küçük bişe.sorcam bakalım kaça tamir ediyolarmış amortisörleri.eğer pahalıysa amortisörler hariç her yerini yaptırıp amortisörleri burda yaptırcam.
Reklamlar
-
28 Şubat 2007, 00:10
GorkeM adlı üyeden alıntı
Bu arada 9 martta Ankaraya gelme ihtimalim var 3 günlüğüne... karşılarsınız değil mi
canim kardesim, insallah o aralar acayip bi durum olmaz da seni toparlar bi yemege flm gotururuz..
Shakulin
-
28 Şubat 2007, 00:24
GorkeM adlı üyeden alıntı
Muhaha
Bare 1.000ytl fazla kredi al da kask mask al =D
Onun için param hazır...Ayrı o...Teşekkür ederim.Ama 4000çekeceğim yine de sanırım bugün oyak bank ile konuştum 1.22 vade farkı oranı 12ay taksit seçeneği için..Geri kalanı 1.55
3000ytl 24ay 156ytl olarak hesapladılar...12ay da 270ytl...Bursa'dan alınık cbr arkadaslar carcaroth'un mavi cbr'ına talibim ama o satmaya pek hevesli deil...
-
28 Şubat 2007, 01:10
-
28 Şubat 2007, 01:34
duro nun HF-918 cok guzel bır lastık.cbr a alacagım tek lastık su an duro nun bu modelı gorunuyor;
90/80 H17 ön
110/70 H17 arka olarak var ebatları.
-
28 Şubat 2007, 01:40
Bu 110 luk (HF 918) duro çok güzel duruyo
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
28 Şubat 2007, 01:48
Acaba fiyatı nedir? Savaş?
Pirelli Sport Demon - 100€
Duro 918 - ?
Metzeller Lasertech - 95€
Arasında kalmış bulunmaktayım...
-
28 Şubat 2007, 01:49
Yarışlar Tekrarlansaydı Kazanmayan Kalmazdı
-
28 Şubat 2007, 01:59
-
28 Şubat 2007, 02:19
yardım etmen çok iyi olmuş.şom ağızdamı var sende
arkadşlar kullanıcı panelimi kullanıcı isminden dolayı değiştirdim.az çok bildiğiniz - dark07=movistar olarak kullanacağım.
-
28 Şubat 2007, 16:53
benim 130 luk duro 80 ytl idi..
-
01 Mart 2007, 11:22
arkadaşlar pirelli dogubank'ın arkasındaki motorcularda mecvut daha dogrusu istanbuldaki cbr 125lerin coguna oradan lastik temin ediliyor ben geçen gittigimde 3 marka avrdı pirelli 120 ytl duro 70 ytl bir marka daha önerdi adını unuttum. ön arka 2side degişebiliyor.. ben hangisini önerirsin diye sordugumda tabiki pirelli dedi çünkü pirelli kavucuk oranı en yüksek tekerlerden oldugunu söyledeki tekerdeki kavcuk oranı tekerin kalitesini belirleyen unsurlardan biri birde kanal yapısı. neyse işte ben adamla anlaştım 3 cbr'a taktıracaz eger sizde istiosanız nisan başı gibi satın almayı düşünüyorum.. beklerim.. toplu alırsak daha indirim olur.. bu arada bu cbr125 başlıgının 2. sayfada yer almasınada tilt oluyorum arkadaşlar neredesiniss!!
[B]All this pain is an illusion[/B]
-
01 Mart 2007, 13:33
sanırım bende cbr R sahıbı olcam Repsol modeli
-
01 Mart 2007, 14:11
Juniors adlı üyeden alıntı
sanırım bende cbr R sahıbı olcam Repsol modeli
junior, bu adamlar fikir danismak icin en dogru adres.. bilmiyorum cbf 150 kullanmislar mi ama cbr 125 ile yatip kalkiyolar..
:]
Shakulin
-
01 Mart 2007, 15:42
valla arkadaslar bendede cbf 150 var ama hayalimdeki motor su an en uygunu kırmızı siyah cbr 125 alacam bu sene ama cbf yide satarım yada kardeşime bırakırım
-
01 Mart 2007, 15:51
shakulin adlı üyeden alıntı
junior, bu adamlar fikir danismak icin en dogru adres.. bilmiyorum cbf 150 kullanmislar mi ama cbr 125 ile yatip kalkiyolar..
Shakulin
aklın yolu bir... dogru yolu bulan ınsanları her zaman takdır etmek lazım ama dımı..
-
01 Mart 2007, 16:42
-
01 Mart 2007, 16:48
-
01 Mart 2007, 16:53
lata adlı üyeden alıntı
repsole bısı olmaz sen merak etme o benım motorum
junıors ne o fıkrın degısmıs yıne lem daa dun beraber cbf alcaz dedık ya
ben praetorıan
kız arkımın bılgınden baglanıorum cıkıs yap kısmı calısmıo cunku
1 haftadır hastayım motoruma hasretım zaten..
şii olm cocukla konustuk cumartesi 3 de bulusuoruz deiş tokuış auhauhau bakıcaz o benimkine ben onunkine binicem
-
01 Mart 2007, 17:24
2pac adlı üyeden alıntı
arkadaşlar pirelli dogubank'ın arkasındaki motorcularda mecvut daha dogrusu istanbuldaki cbr 125lerin coguna oradan lastik temin ediliyor ben geçen gittigimde 3 marka avrdı pirelli 120 ytl duro 70 ytl bir marka daha önerdi adını unuttum. ön arka 2side degişebiliyor.. ben hangisini önerirsin diye sordugumda tabiki pirelli dedi çünkü pirelli kavucuk oranı en yüksek tekerlerden oldugunu söyledeki tekerdeki kavcuk oranı tekerin kalitesini belirleyen unsurlardan biri birde kanal yapısı. neyse işte ben adamla anlaştım 3 cbr'a taktıracaz
eger sizde istiosanız nisan başı gibi satın almayı düşünüyorum.. beklerim.. toplu alırsak daha indirim olur.. bu arada bu cbr125 başlıgının 2. sayfada yer almasınada tilt oluyorum arkadaşlar neredesiniss!!
Pirelli ama Pirelli ne? Ebatları ne? Modeli ne? Pirelli alırsam 130/70 Sport Demon alırım
shakulin adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederiz efenim Cbf150 hiç kullanmadım ama bayağı Cbf250 kullandım... Ve şunu söyleyebilirim ki... mükkemmel bir alet aşık oldum Yalnız Cbrla karşılaştırırsak aşırı rüzgar yiyorsun rüzgarlık taktırmadıkça...
asibeyaz adlı üyeden alıntı
valla arkadaslar bendede cbf 150 var ama hayalimdeki motor su an en uygunu kırmızı siyah cbr 125 alacam bu sene ama cbf yide satarım yada kardeşime bırakırım
Güzel seçim....
Bugün eve gelirken %80'lik bir kazadan kıl payı kurtuldum... Dümdüz yolumda basmış gidiyorum arkamda artçı bir arkadaşım var... İleride bir U dönüşü var , dönüş bekleyen bir araba... Selektör yaptım araba duruyor bastım gaza... ben geçmeden biraz evvel araba dönmeye başladı , ben tabi tereddütsüz frene bastım ama köklemedim , amacım ne frene kökleyerek motoru yatırmaktı , ne de kurtarmaktı , çarpacaktım fakat ne kadar yavaş o kadar iyi diye kontrollu frenledim... Bu arada araba burnunu döndürdü %60 virajı aldı... Tabi bunlar saniyeler içinde oluyo... Hızım 20 km'ye düştü fakat arabanın tam arkasındayım çarpacağım ... son anda sağa hamle yaptım arabayla paralel hale geldim karşımda kaldırım... Arabayla aramızda 20 cm falan var. O anda freni kökledim , araba döndü , freni braktım arabanın paralelinde ben de döndüm yola paralel oldum , kaldırıma çarpmaktan son anda kurtuldum , ve durdum.
Arkadaş arkadan uzandı... oolum çarpmadık mı lan? dedi yok dedim yırttık... sen ne kadar souk kanlı bi herifsin lan dedi ... ee dedim kaza anında souk kanlı olacaksın , panik yaparsan düşünemezsin...
Herneyse araba hiçbişey olmamış gibi bastı gitti. Biz de yolumuza gittik...
Ama şimdiye kadar yaşadığım en ciddi kaza riskiydi... Eğer panik yapıp freni kökleseydim 2 mizde düşecektik , sürüklenecektik , motor da arabaya çarpacaktı... Araba hasarlı motor hasarlı biz hasarlı... Neyse ki böyle birşey olmadı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)
Bu Konudaki Etiketler