Arkadaslar bu arada almak uzere oldugum cıbır budur sızlerle de paylasayım ıstedım..
Arkadaslar bu arada almak uzere oldugum cıbır budur sızlerle de paylasayım ıstedım..
dark07
Boşa aldığınızda çıkır çıkır diye zincir sesi gelir o normaldir. Yağlı veya yağsız önemli değil... Ama önemli olan zincirin paslanmamış ve gevşememiş olması , dişli tırnaklarının sivrilmemiş güd olmasıdır...
Arka frene baslandığınızda balataların sertliği dolayısıyla ses yapar. Benimki de yapıyor bu normal....
Tekeri kilitleyince Özgürün dediği gibi bi ses yapıyor hatta bazen gariptir motor stop ediyor.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
aaa benim motora benzio:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Hatta senin motorun ... Çaldım eby78'e satıyorum
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ultraukala arkadasım evet 1.22 faiz oranı 5000 ytl ye kadar kefil de istemiyorlar bence düşünüyorsan biranönce git oyakbank subesini çünkü kampanyaydı bu bitebilir insallah istediğin gibi olur hersey motoruna kavuşursun.sevgiler sana ve tüm arkadaslara
iyi sasesi yamuktu zaten(tamamen sakadir ciddiye almayin)
zaten cbrcuptan cikma..
Hadi hadi... geçen kamyon geçti üzerinden şasisi yamuldu diyen sen değişmiydin
lem olm satarken biri bu mesajlari ciddiye alcak ama neyse:D
Bu akşam çok mutlu mesut oldum.Sıra geldi şimdi babama bunu kabul ettirmeye...Bakalım kabul etmezse çok feci bir delilik yapabilirim...Kendi başıma alabilirim krediyi.Tabi çalışan bir kuzenim ile birlikte inş bu duruma gelmem ya...Çok muutlu ettin beni allah senden razı olsun.
AKIN FİDAN
Muhaha
Bare 1.000ytl fazla kredi al da kask mask al =D
shakulin
cumartesi günü arda ile bulusacaktık fakat olmadı,bugun anlattı iyi gezmişsiniz.. bu hafta sonuna kadar motorumu teslım alıcam,arda ve seninle de görüşelim bir yerlerde...
hem bir test olur benım ıcın 2 cıbır
olur abicim.. cumartesi 12.00 de motogp hakem toplantimiz var. herhalde 13.00 gibi biter. onun sonrasinda ararim ben arda yi..
olmadi 14.00 gibi bi bulusma organize edelim..
du ben bunu Mt-Ankara basligina da yapistiriim de katilimi arttiralim biraz
iyi oldu cbr125 lerin arttigi.. benim canavar da kendini yalniz hissetmeye baslamisti.. :]
Shakulin
shakulin cumartesi bana da uygun.bu arada yakın zamanda bir org.yapmayı düşünüyorum zaten.Bahçeli de bir mekan açtık cumartesı oraya gotureyım sızı arda ıle davetlımsınız.mekanı da gorun en kısa surede orada bır bulusma org.edecegım..
ankara mt bıraz canlanmalı bu sezon ..
Şu an bu konu içerisinde 150 kullanıcı var. (0 üye ve 150 misafir)