selam beyler.. nasıl ses var o motorda öyle ya formula1 arabası gibi walla..
bilginozi sana mantıksız geliyoda 2007 lerin gelmemesi aslında gayet mantıklı.2005 ten 2006 ya geçerken kasa aynıydı.şimdi değişti.çok süper kasa yapmışlar makinaya.e sen şimdi sürersen bu kasayı piyasaya millet salak değil yenisi varken eskisini alsın ;)
CBR125R Mavi 11
beyler videom bugun yaptım
http://www.youtube.com/watch?v=7gRtVXkU_Vg
ana sayfaya da koydum
BORN TO RACE
The video you have requested is not available.
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
youtube a video koyunca 1 saat fln sora onaylanior
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
yok ben anca guvenli surus ve
viraj hatasi nasi yapilir i hazirlarim:D
1 saat mi alıyor yuhhhhhhh ya biz ne yaptık
acemilik
BORN TO RACE
Topic'e gönderdiğim VW reklamlarını izlediniz mi? Mükemmeller yaa
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
DEVIL CBR
Aha video gelmiş... Izledik güzel olmuş... Tebrik ederik
guzel olmus gercekten de..
tebrix
Shakulin
evet gelmiş akşam rezil olduk ya ... kamera kötüydü gerçi bende media playerda gaye iyi gösteriyorda youtube de kotu çokmış neyse ohhhh gösterdi be....
BORN TO RACE
@dgrmr
Hiçbir marka ve model buji 5000 km'de bitmez! Iridium bujinin ortalama ömrü 30000 km dir. Diğerlerinin de 20000 km civarıdır. Ancak bu kilometreler sonucunda illa ki bitecek diye birşey de söz konusu değildir. Prensip olarak bu sürelerde değiştirmek iyi olur. CBR125R gibi bir makinaya Iridium buji takmak gereksiz çünkü Iridium bujinin normal bujiye göre farkı çalışma sıcaklığı aralığıdır, daha yüksektir. Takarsanız ne fark eder? Hissedilecek pek bir fark olmaz. Neden gereksiz çünkü Iridium buji diğerlerine göre 2-3 kat daha pahalı... Ama tabi ki tercih sizin... 600cc-1000cc yüksek devirli makinalarda zaten Iridium buji kullanılıyor. Ama CBR125R'nin orjinal bujisinin Iridium olduğunu sanmıyorum.Nasıl değiştirdim; neden iridyum mu alım ya da neden tümden mi değiştirdim? İridyumu soruyosan onu ben tercih ettim de, tümden değiştirmemi soruyorsan, servis 5000km.'de buji biter dedi ondan değiştirdim...
@bilginozi
Konu hakkında yorumların tamamen mantıklı. Lastik kalınlığı mühendisler tarafından sadece güce bağlı olarak değil, motosikletin diğer tüm özelliklerini değerlendirilerek hesaplanıyor. Bu tamamen hesap kitap işi yani. Ancak görünüşü güzel değil diye lastiğini kalınlaştıranlar, bu mühendislerin bilgisine güvenmeyen daha bilgili arkadaşlar. Güzel görünsün diye kalın lastik takılmaz, öncelikli olarak güvenlik önemlidir. Bu konuda zaten yeterince konuşuldu. En uygun lastik ebadı motorun fabrikadan çıktığı lastik ebadıdır.Honda mühendislerinin bu kalınlıktaki lastiği ince mühendislik hesapları ile ortaya çıkardığı söylenir yani motosikletin ağırlığı ile doğrudan ilgili olduğu ama bana hala ilginç gelir... ...Buradan çıkan sonuç lastik kalınlığının ağırlık ile değilde güç ile alakalı olduğu. Ne dersiniz ?
@GorkeM
Görkemcim bu dediklerini okuyan da senin senelerdir motor kullandığını, binlerce kilometre yol yaptığını sanar haaa Kaç kilometre oldu senin motor deneyimi? Kapak işi nasıl gidiyor? Bir ara bana uğra sana acayip güzel bir malzeme buldum, hem de çok ucuz...Motor üzerinde korkmak anlamsızdır. Korkarsan süremezsin fakat her zaman birşey olabileceğini kabullenmek zorundasın.Ancak ne yapabilirsin , sana birşey olma riskini en aza indirebilirsin. Bu da eğitimle , dikkatle ve de en önemlisi tecrubeyle olur.
@DEVIL CBR
Çekimler güzel olmuşbeyler videom bugun yaptım
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy ole deme
bız erken olgunlastık:D
arkadaslar repsol ume bu hafta sonu kavusuyorum.su an hersey tamam bakalım.cuma ya kadar uzerıme alıyorum bır aksılık cıkmazsa
hayirli olsun
eby78
modlu yazmissinda
ne mod var ustunde
moddan anladigim modifiye oyuzden sey ettim:D
Yapma be abi yazık etme motoruna bence...
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)