25 mi? Yaş sınırı 25 mi? Nasıl olur olmaz öyle şey
25 mi? Yaş sınırı 25 mi? Nasıl olur olmaz öyle şey
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Görkem sen nasıl katılcan sınır 25 se?belki üst sınırdır bu bi de alt sınırı öğrenelim
CBR125R Mavi 11
Evet ya Eğer alt sınır 25 ise güzel bir yazı yazarım Sina beye...
Sinirlendim bak şimdi
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ust sinirdir olm merak etme
bu arada yarin iptaliz biz galba
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hadi ya... tüh
bi msn'e gelsene
ben video yu çok beğendim doğal olmuş benimde bir iki wheley denemem oldu ama stopy hiç denememiştim
bende bu yıl denerim hayırlısıyla bi kar kalksında memleketten
ben aslında hep takip ediyodum topiği işte eski arkadaşlar gidince insan biraz soğuyo ... ozaktasi , hasan , blackhawk bunlarla kurduk biz bu topiği heygidi eski günler hey efkarlandımmı ne oldu ya
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
25 yaş sınırı cbr 125 için üst sınır bu yaşdan sonrakiler 250 cc için değerlendiriliyorlar.
ufak bir not: seçmelere gittiğim gün geçen yılın birincisi mehmet öztürk de oradaydı bir sohbette asya kupasındaki japonların çok zayıf olduğundan bahsetti hatta bir tanesinin 35 kilo olduğunu söyledi. Viraj da iyi olsak da düzlükte bizi geçiyorlar adamlar motorla birlikte 150 kilo geliyor
BORN TO RACE
arkadaslr cbr 125 in ön arka jantları kaça boyuyorlar bilgisi olan varmı?yada boyattıranlar nekadara boyattırdı.sökme montaj boya komple nekadar
Yarışlar Tekrarlansaydı Kazanmayan Kalmazdı
erolcum sen motordan anlamıyosun galiba
görkem aga cbr 125 repsol 2007 modeli çıkacakmı?
hayır
...........................................
yau
google a bakip arastiramiomusunuz ya
yada su topicin sayfalarina baksanizda
200 sayfa ayni seyi konusmamis olsak
Ilk sayfada yeni modelin renkleri mevcut oradan bakabilirsin
(iyi melek )
arkadaşlar boyacıya şuanda gidemem ona göre bi motorla görüşecem.jantlar kaça boyanır bilen yokmu?
kırmızı gri ve repsol arasında bi seçim yapacağız
hic bilmiorm dark
daha once gordum
boyanmis ama
ne kadar bilmiyorum
@praetorian sagol cevap yazdıgın için
yaklaşık bir haftadır motor arıyorum.sigarayıda buraktım acayip gerginlik sıkıntı yaptı arama işi valla sıkıldım.jant boyama işi çok masraf çıkartırsa kırmızı gri renkten bakacam ondan soruyorum.
kırmızı-gri mi? Hangisi o? Kırmızı-siyah mı demek istiyorsun?
ilk çıkan renklerden işte lacivertte var içinde metal rengide var
kırmızı da olabilir bunun ismi tam bilmiyorum
kırmızı-lacivert diye geçiyor....
Bence kesinlikle repsol...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)