estafurullah soruun yook :D
ikimiz de uykusuzuz mesela :D
estafurullah soruun yook :D
ikimiz de uykusuzuz mesela :D
Ha pardon sen yapıyorsan özel olarak sorun yok... satıcı değil imal ediyorsun sanırım. özür... ama yinede temkinli ol mod'lar ırın kırın eder.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İyi geceler herkese bişey sorucam ben ankarada oturuyorum ve malum ankaranın soğunu biliyorsunuz şu an 2007 bi cbr 125 için beklemekteyim honda efe bana cvp vericek inşallah gelicekmi gelmicekmi die onlarda bilmomuş çünkü bilsek bile fiyat vermezler daha diolar.nese malum ankara soğuk bunun için bildiğiniz ve önerebileceğiniz çok fazla abartı olmayan bi kask ve mont önerebilirseniz çok sevinirim
onlarinda cani sagolsuun bisiler icin calisiyoz cok gorurlese onlarinda cani sagolsun dimii
sorma hem uykusuzum
hemde hala ısteyım
bıde 2 hafta sora bmw test surusu canlanıoda gozumde
gozum dondu..
olm gorkem
onlar k1200r verırlerse
ben kacırırım onu..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
kardes ben revit 4 mevsim aldim izmir de 200 euro fikir olsun die soluyorum ve memnunumm activa kar pantolonu da kampanyadan 49 ytl ye aldim bir de thermal komple iclik alirsan genelde dag malzemeleri satan yerlerde var ben onu da aldim 69 ytl. :D git istersen kutupda gez motorla no problem canini hiiic sıkma ki memnun kalirsin derim ama kask bilgim yok ben hala yarim kask kullaniyom vaz gecemedim
ciblll
Mont olarak 3 katlı Richa veya Clover öneririm... Fakat Clover biraz tuzludur , Richa daha iyi...
Kask olarak da soğuk pek fark ettirmiyor... Kaliteli al yeter.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Özgür biz seninle 1200R - 1200S alıp yurtdışına kaçalım
@senolesen
mail adresini yazabilirsen eğer sana birkaç şey danışabilirim bu tankpad hakkında
250€-350€ idi sanırım
R benım gercı o alete bınınce ben nefessız kalıp ölürüm
bugun hatırlarsan ufak bı oksuruz krızı yasadım
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
İkinize de teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için son bi sorum olucak richa air strike modelinden mi bahsediyosun burda bi kaç tane model var da :D
tankpadizmir@hotmail.com
msn adresim
modelini unuttum şimdi ciblll... 3 katlı bir monttu işte.
saol senolesen buradan haberleşemezsek oradan mesaj atarım sana...
belki özel birşeyler düşünebilirim
Teşekkürler ikinize de teşekkür ederim
eyvalla bende yeni basladiim bu ise acikcasi destege ihtiyacim var ilgilenirseniz sevinirim her kese iii geceler
ok , eğer o şekilde bir alışverişimiz olur da kalitesinden memnun kalırsam full destek gösteririm sen merak etme doğruya doğru önce beğenmem gerek
Bende BMW test sürüşüne katılmak istiyorum....
İş güç yoğun yokum bu aralar... Herkes iyidir umarım...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
İyiyiz iyiyiz... Valla kolay gelsin Ertekin. Buluşmayalı uzuun zaman oldu özlettiniz kendinizi Sedatla. Bir ara buluşalım yine.
Evet buluşmayı bende çok istiyorum... Bu sıralar iş güç yoğun birde businnes league katıldık IBM olarak antreman vs... CıBıRımı ihmal ettim biraz Şu anda işteyim... En kısa zamanda bir organizasyon yapıp gidelim biyerlere...
Topic canlanmış... Süper
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
hiç olmadı 8-11 mart fuarda görüşürüz... geliyorsun di mi?
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)