akıl var mantık var
ha bıde arama butonu var
bıraz usenmesen
desem??
akıl var mantık var
ha bıde arama butonu var
bıraz usenmesen
desem??
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
a mı desem b mi desem c mi desem nedesem demek ayrı binmek ayrı hocam arkads o yüzden arama yap demiş sanırım
şahan gökbakar da böyle diyorsu kim 500 milyar ister yarışmasında
Yarışlar Tekrarlansaydı Kazanmayan Kalmazdı
pistlerde yarışacak isen rs125 kesinlikle...ama biraz tadına varıp birazda yol yapacaksan cbr 125. zaten maddiyat rs125 yetiyorsa ikinci el bi 500 yada 600 de alabilirsin yurdum şartlarında !
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Özgür yarın geliyoruz istanbula motorla beraber.Siz geliyo musunuz Görkemle beraber mototal e?biz sabah 8 gibi çıkcaz yola babam 2,5 saatte ordayız diyo uçarak gelcek heralde bizim istanbula varmamız 11 biraz geçer heralde.
CBR125R Mavi 11
savaş yarın geliyoruz biz özgürle , muhtemelen 1.30 gibi mototalde oluruz ona göre....
...geliyorum birazdan...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tamam görkem. ya şu sinyal işini halletcez di mi görkem? çünkü en acil sinyaller. alıp mototale bırakcaz.2 tane alcaz zaten.siyah camıda alcaz tabiki.zaten mototalde varmış.
bu arada mesajımı aldın di mi görkem?
CBR125R Mavi 11
ok savas
13 gibi ordaiz
ben ordaim yani
Mesajını aldım savaş....
Bu arada keşke 4 sinyal alsaymışsın... neyse olmadı sonra tamamlarsın bakarız yarın birşeyler.
Rs125 konusunda o kadar çok yazı yazdım ki yazasım gelmiyor... Ama yine bir özet geçersem : Avrupada olsaydık Rs125 fakat Türkiyede kesinlikle ama kesinlikle hiç kaçarı yok hatta bedava verseler almam , Cbr alırım =)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
sora bana agresifsin diolar
10000kere yazilan ayri topici olan bi seyi niye soruosunuzki
http://www.motosiklet.net/forum/mark...-rs-125-a.html
tamam özgür, görkem yarın 13 gibi mototalde görüşürüz. sonra beraber sinyalleri alırız.sinyal şimdilik 2 tane alıyım da sonra alırım diğer iki tanesini.malum masraf çok...
CBR125R Mavi 11
iyi yolculuklar ozaman..
yarin gorusuruz
sağol özgür,
tamam yarın görüşürüz.
bende yatıyım artık.hepinize iyi geceler....
CBR125R Mavi 11
merhaba arkadslar bugun antalya Honda yetkili satıcısı ile görüştüm.2007 modeller geliyormuş.
büyük bir çelişki çıkacak yarımız geliyor diyor yarımız gelmiyor.bakalım ne olacak
Yarışlar Tekrarlansaydı Kazanmayan Kalmazdı
dark07 insallah dediğiniz gibi olur ama ben aldığım cevabı bi önceki sayfada sizlerle paylaşmıştım.kendine iyi bak
gelioo geliooo yeni kasa geliooo
gushter sizi selamlar:bounce:
hey junyors adamım gayet sakınım
buarada hondanın elınde cbr 125 stogu cokmus o bıtınce 07 kasa gelıomus
son durum budur yani..
gorkem tıyatro noldu abı
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)