Gorkem otoban çok güzel oldu ya.
Gorkem otoban çok güzel oldu ya.
Okan ACAR
Bu videodaki 1000RR eski model, max. devir 11500 rpm. Yavaş kalmış biraz Dikkat ettiyseniz 299 km/h dayadıktan sonra devir daha da artıyor ve bir süre sonra redline ışığı yanıyor. Yeni kasada devir 12200 rpm'ye kadar çıkıyor. Bir de arkadaş tekerden inerken çok sert inmiş, büyük ihtimal bilinçsiz bir teker hareketi. Amortisörlerin içine eder böyle kafayı koyarsa asfalta.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
guzel vıdeo.yol hakıkatten guzel ve temız trafık acısından.ama yınede GSX1000R gıbı degıl hızlanması agır kalmıs.elıne saglık guzel paylasım.bızde bır gun cıbır larla cıkar cekerıs vıdeo..
Evet 1000RR 2004 model... HESD 1000RR'larda kaç yılından itibaren standart olarak kullanılmaya başlandı?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
paylaşm için saol dostm, ne diicem; kafama şu hırsızlık olayları takılıyo oturduum yer kağıthanede sıradan bi apartman, yakınlarımda da hiç otopark yok ilk göz aarımı korumak için ne tavsiye edersiniz..
gushter sizi selamlar:bounce:
XENA markasını tavsıye ederım alarmlı dısk kılıdınde
benımkı sapıtmıs olsada
yınede cok ıyıdır
ancak her zaman ek onlemler alınmalı
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Sadece "alarmlı disk kilidi" kesinlikle yetmez... Gece bir kamyon yanaştıran hırsızlar 3-5 dakika içinde motoru yükleyip kaçarlar... Bunun için alarmlı disk kilidiyle beraber "bakla çelik zincir" ile elektrik direği gibi sağlam biryere bağlamalısın.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Aslında malımızı çalanları vurma hakkımız olsa kimse K..........yiyipte hırsızlığa kalkışmaz...Dünyada en iyi caydırıcı unsur kısasa kısas tır.
selam herkese ben de bi motor tutkunuyum fakat korkutuğum bi kaç şey var ;
1.si kaza yapmak
2.si ehliyet sınavından nsl geçicem :D
3.sü param yok :D
da bunun cbrla ne alakası var 1
2 ehlıyet sınavından gecemeyenı dovuolar
3 para bulunur elbet..
baska soru?
pekı ozaman
nıye cbr topıcınde sordun
gorkem,
bu canakkaleye gıdıs ısı cok kafama yattı
arzu da gelcek ama sole
1 gun onceden otobuslebuyuk ıhtımal bole gıtcez
cbrcılar 18 mart canakkaleye gıdıyoruz nasıpse..
ya ben de cbr almayı düşünüyorum da ilk başlarken belki bana bi öneriniz olur diye düşündüm.
1.si , kaza yapmak istemiyorsan motor sürme... her motorcu kaza yapacaktır , bunu en az sıyrıkla atlatmak önemli olan... örneğin bir kaza geçirip de sadece 2 kolunu kıran bir motorcuyu ben şanslı sayarım. Zaten eğer kaza yapmamayım diye sürersen kaza yaparsın... Ben şimdiye kadar kaza yapacaksam yapim diye sürdüm (tabiki gerekli eğitimleri alarak ve dikkatimi sürüşten ayırmayarak) şimdiye kadar kaza yapmadım... Inşallah da yapmam fakat yarın bile yapabilirim belli mi olur.
2- Ehliyet sınavından geçmek için sadece 1 kere o verdikleri çalışma kağıtlarını okusan zaten geçersin...
3- Kredi sağ olsun.
Doğru yere gelmişsin... Özgür sen de iyice yerleştin topic'e kimseyi almıyorsun valla
Eğer bisiklet kullanmadıysan sürücü kursuna gittiğinde sana öğreteceklerdir motoru , eğer bisiklet kullanmışsan zaten cbr kullanmak da aynı şey (kızmayın; o kadar kolay demek istedim )
yok hayır
arkadas bıraz kaybolmus gıbıydı
yardımcı olıym dedım
arkadaşlar şu an 2007 cbr 125lerin peşin fiyatı ne kadar? bi de ankarada yakın zamanlarda fuar varmı
görkem kardeş güzel anlatmışsın.emegine saglık
kaza dedin 96 da motorla durakta duran otobusun yanından yaklasık 65 70 km hızla geçerken otobus duraktan bir anda hareket etmesiyle motoru kaldırma kadar sıkıştırmıştı ön düzen epey hasar gormüştü.onu ufak sıyrıklarla atlatmıştım.
bir ay sonra çok dik bir yokuştan inerken bir anda ön tekerdeki milin biri kırılıp ön tekeri klitlemişti yüzüm asfaltta yaklasık 3 metre falan süründü yüzümün sag tarafı tamamen dagıldı.iki omuz kemikciklerim kırılmıştı kendimi berbat hissetmiştim.herşey yapıldı allaha şükür yüzümde pek fazla iz kalmadı.doktorun iyiliginden hatta allah razı olsun iz hiç kalmadı genede gözümün kenarlarındaki izler belli.
kaza olacaksa olur dikkatli olup takdiri allah burakmak lazım.
eger krediyi ödeyebilecek durumun da yoksa hiç motor almaya kalkma.ödenemeyen borç insana herşeyi yaptır.
eger öderim diyorsan yarı peşin falan az paralı çok vadeli bi alışveriş yap.
sende gazla vınn vınn
Yarışlar Tekrarlansaydı Kazanmayan Kalmazdı
madem kaza dedık.. motordelısınden bı abımız kaza yapmıs..Hakan Dıncer(md nın baskanı) kaza sonrası abımızın durumunu sole yazmıs..
Kaza sonrasında akcigerlerinde,dalak ta,delinmeler var..
Beyinde ödem var ve birçok kırık ..
ama bunların hepsinden önemlisi ..
MİDE deki yırtık..Bu yırtılmadan sonra diyafram da yırtıldıgı için midedeki yemek kalıntıları midedeki yemek kalıntıları vücuda yayılmış...
Bunu üzülerek söylüyorum ama durumu çok ciddi..
Şu an yoğun bakımda..
HAYAT a deli gibi baglı ve yaşamayı çok seven birisi zagor..Umarım bu yaşama istegi onun ilacı olur..
mıdedekı ve cıgerdekı yırtıklardan daha beyındekı odeme bakılmamıs bıle..
not:bu abımız full koruma gezen ve sureklı guvenlı dısıplınlı bı surus stılını benımseyen bırıymıs
kısaca
BU ISIN SAKASI YOK..
http://www.motordelisi.com/modules.p...t=42516#777858
Şu an bu konu içerisinde 209 kullanıcı var. (0 üye ve 209 misafir)