erkud bosver sen onu
su olabilir bi sure sora yetmemeye baslamistir motor
olabilicek tek sorun o
onun disinda memnun olmayan varsa
doyumsuz diorum saygilar sevgiler diorum
hey omerdusmez nerde eksiklik hissediorum
gerci juniors mudaheleleriyle acigi azcik kapatio ama neyse
lem junyor pazartesiyi bekle diodun ahada sana pazartesi
?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Mete abi ne o yoksa sendemi heveslendin CBR'a. Yakında alırsan şaşırmayacağım valla . Senide bekleriz aramıza gel sende doğru yola
Özaktaşı Abi uzun zamandır gözükmüyorsun ya özlettin kendini.
Görkem Bu arada fuara geldiğimde bi görüşelim ya
Okan ACAR
henüz motor almadım. cuma günü almaya gitmiştim ilk kullanım için chopper al dendi. o an araştırma yapmadan o motoru alsaydım cbr yalnızca rüyalarımı süslerdi. :bounce:
adamda resmen sensor var
demin online degildi
yazdim nete girdi be
helal olsun
carcharoth
biz gelemioz abi bi turlu bari siz gelinde
bi goruselim sen motoru satmadan:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Tamam görkem telefonları alalım fuar başlamadan önce orda telefonlaşırız. 2007 CBR'a bakarız
Fuar için biraz para ayırdım Revit ceket ve Lazer kask almayı düşünüyorum. 500 Lira yetermi acaba ? Sizce fuarda fiyatlar daha uygun olurmu ?
Okan ACAR
Ankaranın nersindesin Takılalım hafta sonu
junıors ben elvankent'teyım kardes goruselım tabıkı guzel olur. ozelden msn ve tel atabılırsın
Evet fuarda hem taksitler artar hem de fiyatlar uygun olur... Ben de fuardan Dainese deri ceket almayı planlıyorum.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bu arada Mehmet abi bak Bursa çevre yolu meşhur oldu. 4 şerit 50 km civarı sıfır asfalt toz bile yok. Youtube'ye video koymuşlar 3 1000RR çevre yolunda gazlıyorlardı Kadrana baktığımda 299'du Gelde bizde gazlıyalım.
Okan ACAR
ya abi valla kararsız kaldım almışken şöyle 250lik mi almak lazım. ama cbr 125e de hasta oldum. görüşlerinizi bekliyorum.
Fuara bende gelcem kesin.Görüşelim orda ya.Ama siz kaçıncı günü gelceksiniz.Ben 2. günü falan gelicem galiba.
CBR125R Mavi 11
Büyük ihtimal bende ikinci günü orda olucam.
Okan ACAR
fuar yer ve tarihlerini yazabilirsenz sevinirm. mutlaka gelcem.
Farketmez arkadaşlar ben her gün fuardayım Hatta kuruluşuna da yardım edeceğim sanırım.
bi de fuara giriş biletleri ne kadar olcak bilginiz var mı?
CBR125R Mavi 11
Pek bir marifet değil yaptığı ... Ama ben otobana hasta oldum , hem boş hem düz hem kaymak gibi ...
Şu an bu konu içerisinde 235 kullanıcı var. (0 üye ve 235 misafir)