en son kendi motoruna mok atilinca ortaligi galeyana getiriodun simdi geldin bize satasiosun mete_han
juniorsta gelmis
cbfcilar basti topici..
bu arada bole konusunca
aklima erol88 gelio.. cbfcilar annar
en son kendi motoruna mok atilinca ortaligi galeyana getiriodun simdi geldin bize satasiosun mete_han
juniorsta gelmis
cbfcilar basti topici..
bu arada bole konusunca
aklima erol88 gelio.. cbfcilar annar
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Ya bu cbr ların depo yakıt sarfiyatı doğrumu yazdım ne kadar oluyor kmde ne yakıyor? siparişle getirte biliyormuyuz mesela mavi?
Ööle bikerem... Heryerden geçer benim canavar... Ben Ducati 999 geçtiğimi de bilirim trafikte Ben valla ince olmasından çok hoşnutum iyiki Gt250R gibi diil... Kime atıcam ki hava? Sirkeci-Levent arasını 8 dakika gidiyorsa bu canavar benim için olay bitmiştir
Sakin kullanımda km başına 10 kuruş... Hayvani kullanımda (benim gibi) km'de 20 kuruş , daha fazla yakmaz...
Mavi artık üretilmediği için getirtemezsin ama 2. elini bulursun rahatlıkla.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
olm o ne bicim bi mesaj
annadigim kadariyla ne yaktigini soruosun
100 km 3/3.5 litre
gorkem gibi kullanirsan 4/4.5 a cikio
mavi cbr deposu getirtirsinde
niyecbf cana mi takcan
PIERzig
Cbr'ın 2. elleri 3.000 ytl ile 4.000ytl milyar arası değişiyor... 3.500'e çok temiz bulunur... Gidilir bankadan kredi alınır , ayda 250 milyona çatır çatır ödenir
mete_han
teneke deme bozuluyoruz bak (ben ve cbr)
hahahaha
(ee ama şu 50 mesaj olayına iyi güzel geyik olmayacak dedik de bir yandan da sinir oldum )
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
selam arkadaşlar müsadenizle aranıza katılmaktan onur duyarm
gushter sizi selamlar:bounce:
seni şak şaklıyor ve yanaklarından öpüyorum
teşekkürler ederim Mavisi içinde bilgilendirdiin için
eet 100 binlira yakıyor olmalı kmde deposuna gerek yok mavi tatlı duruyorlar bence arar sorarım ben pztesi efe"ye maviyi sorcam. olmadı siyah beyas
3.750"ye kırmısı 5binde 2006 var kazasız araştırmak lazım.bana yardımcı olmanı istiyorum ben praetorian.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bana yardimci olmani istiorum ama ben yarar saglamasini istemiorum praetorian anliomusun beni
yoksa seni cezalandirmak zorunda kalicam
noldu nerden cikti cbr aski
boyun 188 degilmiydi senin (cbfmi cbrmi topicinde gordum) yoksam arka filanmi?
Juniors
Fena değil 3.750ye ... Tabi kazasız, temiz, bakımları yapılmış vs vs olmalı... Hem kırmızı güzeldir =)
metehan
artik tecrubelendik
ben genclere isik tutuorum senin hakkinda
gerci gerenk yok yau herkes tanio seni
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)