arkadaslar buyuk ıhtımalle az once KLR mı satmıs bulunuyorum bır aksılık cıkmazsa anlastık.ve tabı kısmet olursa hafta ıcı 06'repsol ıle aranızdayım( cok ıyı olacak bu sımdıden lastıklerı ve jant boyama ıslemlerı bıle hazır )
arkadaslar buyuk ıhtımalle az once KLR mı satmıs bulunuyorum bır aksılık cıkmazsa anlastık.ve tabı kısmet olursa hafta ıcı 06'repsol ıle aranızdayım( cok ıyı olacak bu sımdıden lastıklerı ve jant boyama ıslemlerı bıle hazır )
Tebrik ederim hadi hayırlısı...
Lastik ve jant konusunu alınca konuşuruz...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu anda öyle mi yolsa yapacakmısın 90-110... Bence önü hiç değiştirme çamurlukla arada mesafe kalmıyor... Arkayı da 120 yapabilirsin...
Jant konusuna gelince rengi çok iyi tutturman gerek yoksa birşeye benzemiyor...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yok gorkem su an on:80/90 arka 100/80 bılıyorsun orj.ebatlar
benım yapacagım on:90/80, arka 110 yada 120/80 olacak.yanı yanakları 90 dan 80 e ındırıyorum.boya konusuna gelınce zaten honda servısınde boyanacak renk kodları ellerınde oldugu ıcın cok sıkıntı olacagını zannetmıyorum.
Ben yine de öne elleme derim.... Benden söylemesi =) Arkayı da 120-70 yapabilirsin... Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
eby78 bencede on tarafa dokunma
ki ben arkaya bile dokunmama taraftariyim ama
gorkemin verdigi videodaki stoplar supermis
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
motorla kaza yaptığım gün akşamında motorumu satılığa çıkarmıştım
motorumu tamirden aldığım gün sen ne yaptın hakan dedim kendime aptal mısın sen?
hergün telefon geliyor şimdi kaça satıyon son kaç olur takas yapalım mı?
hepsine ben size geri dönücem diyorum çünkü ben cbr dan ayrılamam bunu fark ettim.
taki 600 rr alana kadar en azından
BORN TO RACE
ama lastik kalinliginin viraj kontroluyle alakasi yoktur
(yokmus)
bilgilerinize..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ya arkadaslar ben fuar bıletın nerde satıldıgını ogrenmek ıstedım bıde ne kadar dıye sormak ıstedım ılgılerınızı beklıyorum
yardım edın
beyler bişi sorcam o videodaki cbr 150 r değilmi yoksa banamı öle geldi...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
selam arkadaşlar nasılsınız yine yeni bir bahar geliyor ama ben halen daha alamdım şu veledi...bir türlü belimi doğrultamıyorumki alayım.tabi birazda nasip,kısmet meselesi.inşaallah allah yakında banada nasip eder.belkide hep hayallerimde yaşatacağım allah benim gibi hastalara acil şifalar versin.hepinizi saygıyla selamlıyorum.allaha emanet olun.kendinize iyi bakın hayırlı sürüşler hayırlı günler ve geceler)
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Allah Cbr125 Forumuna renk geldi =)
@SILWERBEAT
8-11 Mart'daki fuar biletleri çoğu motor bayii'sinde ücretsiz davetiye olarak veriliyor...
Nisandaki fuar biletleri ise sanırım daha satışa sunulmadı yada ben bilmiyorum.
@blackberry
Hayır o 2005'e kadar üretilen Japonyaya has 125R , (japan spec)
@CBR125RCI
Hoşgeldin... Inşallah sana da bir cbr nasib olur... 2. el çok ucuza cbr'lar var piyasada sürekli araştırmanı tavsiye ederim
Tüm cbr125 cılara başarılar ..................................
Ya millet bu aralar 2. el cbr125 lerin fiyatı düştü gibi mi ne 3-4.5 e görmeye başladım bi yerden gelirim olsa para biriktirip alırdım walla
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 238 kullanıcı var. (0 üye ve 238 misafir)